Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie Sikor ? Ktoś musi rozwiązać zagadkę czy Domik dostaje 10% i tylko 1 dzień ZPP czy 2 dni. B-)

Ja proponuję 10% i 1 dzień ZPP po znajomości.

A jeszcze bardzo proszę kogoś o uświadomienie mi czy kropka ma się znajdować na końcu zdania po emotikonce np. blabla ;). --> Czy może tak jak wyżej napisał MaciekCi :>.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponuję 10% i 1 dzień ZPP po znajomości.

Sądzę, że nie 1 a 10. ;] Przecież to moderator, który powinien świecić przykładem ... a tu taka pomyłka. ;) [;

A jeszcze bardzo proszę kogoś o uświadomienie mi czy kropka ma się znajdować na końcu zdania po emotikonce np. blabla ;). --> Czy może tak jak wyżej napisał MaciekCi :>.

Zastanówmy się ... Domik wstawia emotikonki przed kończącym znakiem interpunkcyjnym. Jednak po tym co ostatnio tutaj zaprezentował raczej nie możemy się na nim opierać. ;) [; Poszukajmy dalej - Sikor. Wstawia emotikonki po kończącym znaku interpunkcyjnym. Sądzę, że trzeba jemu zaufać. B-) W dodatku ta druga wersja, według mnie, estetyczniej wygląda.

EDIT:

A nie możemy przymrużyć oko na te błedy.. :wink: Ja nie czuję się urażony :wink:

Jeśli obieca, że będzie grzeczny. :P ;][;

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to strach coś napisać.

Teraz każdy post trzeba pisać pół godziny, żeby każdy wyraz kilka razy sprawdzić w słowniku. Normalnie jak za komuny. 8-)

Jeszcze chyba teraz wyjdę na chwilę na dwór, a potem meczyk. ;)

Edit. Chciałem pojechać na boisko na rowerze, a tu flak w przednim kole. Zwątpiłem, rzuciłem rower i przyszedłem do domu.

Edytowane przez pajak28

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie chyba położę słownik ortograficzny obok PC

Po co od razu słownik w wersji papierowej. ;)

pwn.JPG

Zastanówmy się ... Domik wstawia emotikonki przed kończącym znakiem interpunkcyjnym. Jednak po tym co ostatnio tutaj zaprezentował raczej nie możemy się na nim opierać. ;) [; Poszukajmy dalej - Sikor. Wstawia emotikonki po kończącym znaku interpunkcyjnym. Sądzę, że trzeba jemu zaufać. B-) W dodatku ta druga wersja, według mnie, estetyczniej wygląda.

Szukaj dalej. ;)

Zadowolony? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co od razu słownik w wersji papierowej. ;)

Szukaj dalej. ;)

Mi się zdaje, czy powinieneś na obrazku zasłonić ilośc % i adres IP... ;)

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, że wszyscy znają ile mam teraz % :mad:. Na szczęście nie będę się gniewał bo mam 0 ;]. A co do IP to... :wink2:.

B-)

Edit:

@Crosis

Spoko, ja tylko żartowałem. Nie musiałeś wszystkiego zamazywać. B-)

Edytowane przez pajak28

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe ja na WF mam tańce. Facet powiedział ze ten kto nie zaliczy tańców to ma "kibla". Narazie znam podstawy "czaczy, samby i walców (angielski wiedeński)". Tylko jest jeden problem u mnie w klasie są sami chłopacy...

Edytowane przez Gucio89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MaciekCi normlanie będzie polowanie na czerwony październik :blurp:. Partia Ci tego nej zapomni ! ;). Hrhrhhr a teraz jest ładny prawilny post [[[[;. Nie było żadnego "błęda" [[[;.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe ja na WF mam tańce. Facet powiedział ze ten kto nie zaliczy tańców to ma "kibla". Narazie znam podstawy "czaczy, samby i walców (angielski wiedeński)". Tylko jest jeden problem u mnie w kalsie są sami chłopacy...

Kurde, nie pogadasz :wink: Tak przy okazji, to nie "czacza" tylko "Cha cha cha" :lol: Porażka no nie ?? Jednym słowem, "Śmieszny taniec" :lol2:

I jeszcze jedno, napisz "klasie" a nie "kalsie", bo jak tu Sikor wejdzie to...... :wisielec:

:D To jak ? Chcecie to zdjątko ?? :twisted2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież napisane było [; że będą ofiary ;]]]].

Chcąć się do czegoś przyczepić, to przed "że" powininien być przecinek, a nie [; :twisted2: ;).

Teraz sobie oglądam meczyk. Nawet jest ciekawy ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie, że w Sierpniu w Radomiu są MŚ w Akrobacji samolotowej. Radom wygrał rywalizacie o ich organizowanie z Las Vegas :P.

BTW: Był może kiedyś ktoś z Was na Air Show??

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie, że w Sierpniu w Radomiu są MŚ w Akrobacji samolotowej. Radom wygrał rywalizacie o ich organizowanie z Las Vegas :P.

Fajnie, a Air Show we wrześniu będzie???

Widzę, że co niektórzy postfuckerzy po założeniu ortograficznego kagańca ucichli :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, a Air Show we wrześniu będzie???

Widzę, że co niektórzy postfuckerzy po założeniu ortograficznego kagańca ucichli :lol: .

Nie, Air Show w tym roku nie będzie :-|, ma być w przyszłym roku :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Suszyl ktos z Was kiedys w ten sposob buty po praniu? :lol:

Dołączona grafika

Qrde na jutro rano musza byc suche :P

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda :-| .

Byłem na Air Show kilka lat temu, gdy jeszcze bodaj Tadeusz Sznuk był spikerem, niesamowite przeżycie :) ...

Ja tam na Air Show od 2000 roku jestem na każdym po dwa dni :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Suszyl ktos z Was kiedys w ten sposob buty po praniu? :lol:

Dołączona grafika

Qrde na jutro rano musza byc suche :P

Rozumiem, że chcesz się pozbyć monitora ?? W sumie całkiem niezły pomysł, bo od dawna chciałem LCD-ka a trzeba mieć pretekst (nie byle jaki) by ojca przekonać :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

MaciekCi normlanie będzie polowanie na czerwony październik :blurp:. Partia Ci tego nej zapomni ! ;). Hrhrhhr a teraz jest ładny prawilny post [[[[;. Nie było żadnego "błęda" [[[;.

A to co?? :huh: . No to kolejne 10% i ZPP ;) .

Nie ja ;] .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...