pajak28 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Gdzie Sikor ? Ktoś musi rozwiązać zagadkę czy Domik dostaje 10% i tylko 1 dzień ZPP czy 2 dni. B-) Ja proponuję 10% i 1 dzień ZPP po znajomości. A jeszcze bardzo proszę kogoś o uświadomienie mi czy kropka ma się znajdować na końcu zdania po emotikonce np. blabla ;). --> Czy może tak jak wyżej napisał MaciekCi :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ide do pubu na mecz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Gdzie Sikor ? Ktoś musi rozwiązać zagadkę czy Domik dostaje 10% i tylko dwa dni ZPP czy trzy. A nie możemy przymrużyć oko na te błedy.. :wink: Ja nie czuję się urażony :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Ja proponuję 10% i 1 dzień ZPP po znajomości. Sądzę, że nie 1 a 10. ;] Przecież to moderator, który powinien świecić przykładem ... a tu taka pomyłka. ;) [; A jeszcze bardzo proszę kogoś o uświadomienie mi czy kropka ma się znajdować na końcu zdania po emotikonce np. blabla ;). --> Czy może tak jak wyżej napisał MaciekCi :>. Zastanówmy się ... Domik wstawia emotikonki przed kończącym znakiem interpunkcyjnym. Jednak po tym co ostatnio tutaj zaprezentował raczej nie możemy się na nim opierać. ;) [; Poszukajmy dalej - Sikor. Wstawia emotikonki po kończącym znaku interpunkcyjnym. Sądzę, że trzeba jemu zaufać. B-) W dodatku ta druga wersja, według mnie, estetyczniej wygląda. EDIT: A nie możemy przymrużyć oko na te błedy.. :wink: Ja nie czuję się urażony :wink: Jeśli obieca, że będzie grzeczny. :P ;][; Edytowane 5 Lipca 2006 przez MaciekCi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Teraz to strach coś napisać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Teraz to strach coś napisać. Teraz każdy post trzeba pisać pół godziny, żeby każdy wyraz kilka razy sprawdzić w słowniku. Normalnie jak za komuny. 8-) Jeszcze chyba teraz wyjdę na chwilę na dwór, a potem meczyk. ;) Edit. Chciałem pojechać na boisko na rowerze, a tu flak w przednim kole. Zwątpiłem, rzuciłem rower i przyszedłem do domu. Edytowane 5 Lipca 2006 przez pajak28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ja sobie chyba położę słownik ortograficzny obok PCPo co od razu słownik w wersji papierowej. ;) Zastanówmy się ... Domik wstawia emotikonki przed kończącym znakiem interpunkcyjnym. Jednak po tym co ostatnio tutaj zaprezentował raczej nie możemy się na nim opierać. ;) [; Poszukajmy dalej - Sikor. Wstawia emotikonki po kończącym znaku interpunkcyjnym. Sądzę, że trzeba jemu zaufać. B-) W dodatku ta druga wersja, według mnie, estetyczniej wygląda.Szukaj dalej. ;) Zadowolony? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Po co od razu słownik w wersji papierowej. ;) Szukaj dalej. ;) Mi się zdaje, czy powinieneś na obrazku zasłonić ilośc % i adres IP... ;) Edytowane 5 Lipca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Dzięki, że wszyscy znają ile mam teraz % :mad:. Na szczęście nie będę się gniewał bo mam 0 ;]. A co do IP to... :wink2:. B-) Edit: @Crosis Spoko, ja tylko żartowałem. Nie musiałeś wszystkiego zamazywać. B-) Edytowane 5 Lipca 2006 przez pajak28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 A tak ogóle, chcecie zobaczyć moje dotyczasowe osiągnięcie w tańcu ?? :lol: Mam półkę z 39 medalami i 28 pucharami :D Zrobie "zdjątko" (cudzysłów na wszelki wypadek) i może wieczorkiem lub pojutrze wam wyślę. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Hehe ja na WF mam tańce. Facet powiedział ze ten kto nie zaliczy tańców to ma "kibla". Narazie znam podstawy "czaczy, samby i walców (angielski wiedeński)". Tylko jest jeden problem u mnie w klasie są sami chłopacy... Edytowane 5 Lipca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 MaciekCi normlanie będzie polowanie na czerwony październik :blurp:. Partia Ci tego nej zapomni ! ;). Hrhrhhr a teraz jest ładny prawilny post [[[[;. Nie było żadnego "błęda" [[[;. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Hehe ja na WF mam tańce. Facet powiedział ze ten kto nie zaliczy tańców to ma "kibla". Narazie znam podstawy "czaczy, samby i walców (angielski wiedeński)". Tylko jest jeden problem u mnie w kalsie są sami chłopacy... Kurde, nie pogadasz :wink: Tak przy okazji, to nie "czacza" tylko "Cha cha cha" :lol: Porażka no nie ?? Jednym słowem, "Śmieszny taniec" :lol2: I jeszcze jedno, napisz "klasie" a nie "kalsie", bo jak tu Sikor wejdzie to...... :wisielec: :D To jak ? Chcecie to zdjątko ?? :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Narazie znam podstawy "czaczy, samby i walców (angielski wiedeński)".No tak, kolejny często spotykany błąd. Pisze się na razie, a nie "narazie". +10%, 1 ZPP. To do jutra. :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 A jednak, tylko pan moderator złapał Cię za coś innego :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Przecież napisane było [; że będą ofiary ;]]]]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Przecież napisane było [; że będą ofiary ;]]]]. Chcąć się do czegoś przyczepić, to przed "że" powininien być przecinek, a nie [; :twisted2: ;). Teraz sobie oglądam meczyk. Nawet jest ciekawy ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 @Crosis Też używam Opery. Jak zrobić takie coś? Tylko proszę o poradę, linka, a nie tekścik, żebym sprawdził w google, itp. ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Wiecie, że w Sierpniu w Radomiu są MŚ w Akrobacji samolotowej. Radom wygrał rywalizacie o ich organizowanie z Las Vegas :P. BTW: Był może kiedyś ktoś z Was na Air Show?? Edytowane 5 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Wiecie, że w Sierpniu w Radomiu są MŚ w Akrobacji samolotowej. Radom wygrał rywalizacie o ich organizowanie z Las Vegas :P.Fajnie, a Air Show we wrześniu będzie??? Widzę, że co niektórzy postfuckerzy po założeniu ortograficznego kagańca ucichli :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Fajnie, a Air Show we wrześniu będzie??? Widzę, że co niektórzy postfuckerzy po założeniu ortograficznego kagańca ucichli :lol: . Nie, Air Show w tym roku nie będzie :-|, ma być w przyszłym roku :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Ten słownik jest to stronka http://sjp.pwn.pl ;]. Też mam już takie coś :P. A co do widocznych na zdjęciu informacji, to możecie je widzieć :cool:. Edytowane 5 Lipca 2006 przez pajak28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Nie, Air Show w tym roku nie będzie :-|, ma być w przyszłym roku :P.Szkoda :-| . Byłem na Air Show kilka lat temu, gdy jeszcze bodaj Tadeusz Sznuk był spikerem, niesamowite przeżycie :) ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Suszyl ktos z Was kiedys w ten sposob buty po praniu? :lol: Qrde na jutro rano musza byc suche :P Edytowane 5 Lipca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Szkoda :-| . Byłem na Air Show kilka lat temu, gdy jeszcze bodaj Tadeusz Sznuk był spikerem, niesamowite przeżycie :) ... Ja tam na Air Show od 2000 roku jestem na każdym po dwa dni :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Suszyl ktos z Was kiedys w ten sposob buty po praniu? :lol: Qrde na jutro rano musza byc suche :P Rozumiem, że chcesz się pozbyć monitora ?? W sumie całkiem niezły pomysł, bo od dawna chciałem LCD-ka a trzeba mieć pretekst (nie byle jaki) by ojca przekonać :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 No nieee.... Znów Francja wygrała... Arghh.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 MaciekCi normlanie będzie polowanie na czerwony październik :blurp:. Partia Ci tego nej zapomni ! ;). Hrhrhhr a teraz jest ładny prawilny post [[[[;. Nie było żadnego "błęda" [[[;.A to co?? :huh: . No to kolejne 10% i ZPP ;) . Widzę, że co niektórzy postfuckerzy po założeniu ortograficznego kagańca ucichli :lol: .Nie ja ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Francja wygrała!!! Portugalczycy do domu ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Widzę, że co niektórzy postfuckerzy po założeniu ortograficznego kagańca ucichli Ja też się nie boję..... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...