emre Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Niby nikt się nie boi, a od prawie godziny cisza :-D :-P. Edytowane 5 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Jak nigdy. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Co tu tak pusto ? :lol: Edit: Dobranoc :D Edytowane 5 Lipca 2006 przez dzik86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 MaciekCi normlanie będzie polowanie na czerwony październik :blurp:. Partia Ci tego nej zapomni ! ;). Czyli jutro mam nie wychodzić z domu ? :-| :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Dobra idę spać. Bo chcę w końcu wstawać o 8 tak jak mam budzik ustawiony a nie o 12 :) narazie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Idę spać, mam dość dzisiejszego dnia. Mam nadzieję ,że jutro wstanę o 9.00 i w końcu kupię sobie sandały :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Dobra idę spać. Bo chcę w końcu wstawać o 8 tak jak mam budzik ustawiony a nie o 12 :) narazieEch, a już myślałem, że będę pod wrażeniem i płetwa pójdzie na półkę. A tu nic z tego. na razie 10% + 1 dzień ZPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Ech, a już myślałem, że będę pod wrażeniem i płetwa pójdzie na półkę. A tu nic z tego. na razie 10% + 1 dzień ZPP. Sikor czy znowu obudzila Ciebie Kicia, ze wstales tak szybko :wink:? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Chyba raczej nie dała Sikorowi zasnąć ;-) tak długo ;-) :-P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Widzę, że żniwa Sikora zebrały zadowalające plony - coraz mniej osób tutaj pisze, z obawy przed ZPP :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 A tam ZPP. Jak napiszemy 10 stron to nie będzie sprawdzał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Działa Wam tweak.pl i forum? Bo mi nie... upadł :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Witam Dziś !. :P Ale dziś ciepło.... Co tam słychać??. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Działa, zarówno forum, jak i tweak.pl. kuruś uważaj na litery, bo jeszcze Cię Sikor dopadnie... Edytowane 6 Lipca 2006 przez mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Działa, zarówno forum, jak i tweak.pl.A mi nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Domen nie umia zroic/nie mogą. http://tweak.pl/forum/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 A tam ZPP. Jak napiszemy 10 stron to nie będzie sprawdzał.Chcesz się założyć :?: :twisted2: Działa Wam tweak.pl i forum? bo mi nie... upadł :?: Zdania rozpoczynamy wielką literą. 10% + 2 dni ZPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Wstałem sobie właśnie a tu plac budowy... Edytowane 6 Lipca 2006 przez bart3d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Ojjj.... A nie mówiłem, kuruś? Edytowane 6 Lipca 2006 przez mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Moja kotka sie wykocila ;) z wstepnych ustalen wynika ze sa to 2 kocice i 1 kot ;) chce ktos ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Niby nikt się nie boi, a od prawie godziny cisza :-D :-P.Większość spała ;) . Moja kotka sie wykocila ;) z wstepnych ustalen wynika ze sa to 2 kocice i 1 kot ;) chce ktos ?:) 10% i 2 dni ZPP :evil: . Ja chce, ale nie przekupisz mnie ;) . EDIT: Poprawione ;) . Edytowane 6 Lipca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Wg mnie, to to będzie 10% i 2 dni ZPP. Edytowane 6 Lipca 2006 przez mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Widzę, że co niektórzy postfuckerzy po założeniu ortograficznego kagańca ucichli :lol: . Ja :] Hmmmm.. trzeba na jakis rowerek isc, ale jak widze ze za firewallem 30 stopni to nagle mi sie odechciewa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Cze spamy ;) Właśnie wstałem, miło się spało :D Do godziny 4.00 grałem na psx w Final Fantasy 9, jeszcze trochę i przejdę tą gierkę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Moja kotka sie wykocila ;) z wstepnych ustalen wynika ze sa to 2 kocice i 1 kot ;) chce ktos ?:) Jako, że masz również awersję do interpunkcji, pierwszy wers twojej wypowiedzi traktuję jako dwa zdania. Czyli: 10% + 2 dni ZPP. Zdania zaczynamy wielką literą. BTW, wygrałeś mayo. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Hej spamy! :D Za 3 godziny zaczyna się Open'er Festival. :D Edytowane 6 Lipca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Sikor mam do Ciebie pytanko, a mianowicie, jeśli na początku zdania dajemy nick osoby, który piszemy małą literą to nie powinniśmy czasami napisać go wielką? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Ja sie pobawię w Sikora. :P Nie. Edytowane 6 Lipca 2006 przez mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Ja sie pobawię w Sikora. :P Nie. Za podszywanie się pod Sikora 50% i miesiąc ZPP, a tak powaznie to imho powinno się pisac wielką literą, bo jakos tak dziwnie wygląda, jeśli napisane jest małą... Edytowane 6 Lipca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Ja się nie podszywam, tylko uprzejmie Ci odpowiadam, a Ty mi tu takie rzeczy mówisz... ----- Miesiąc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...