Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Jestem już ;] . Teraz ide wymyślić kolacje, do zobaczenia w czasie lub po kolacji :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Działa wam ta stronka ? :arrow: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://www.bitmetv.org/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Działa wam ta stronka ? :arrow: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://www.bitmetv.org/ Nie dziala. 403 ForbiddenUnauthorized. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mR4ZI3L Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 mi tam dziabie ta linkownia czy jak to sie to zwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zabroniona :P A co tam miało być? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Mi działa ta strona. Jakieś telewizory na obrazku i można się zalogować, ale nie wiem o co chodzi. Edytowane 6 Lipca 2006 przez WDK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) mi tam dziabie ta linkownia czy jak to sie to zwie10% i ZPP. Strona działa tak w ogóle. Mi działa ta strona. Jakieś telewizory na obrazku i można się zalogować, ale nie wiem o co chodzi.Uratowałeś sie ;] . Jestem już po kolacji, a co u Was?? Edytowane 6 Lipca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Kurczę, bo mi ta strona też nie działa ;( Już myślałem że mnie zbanowali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 mi tam dziabie ta linkownia czy jak to sie to zwieSlyszales o projekcie "letnia szkolka" w tym topiku? :P Wyedytuj tego posta, bo dostaniesz % (nie chodzi o alkohol :D). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 [joke] Cichooo.... Na razie nie ma Sikora, później wyedytujemy, na razie niech trwa zabawa. [/joke] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Mnie ta stronka działa ;]. Wreszcie się ochłodziło na dworku, ale w domu dalej gorąco :(. Edytowane 6 Lipca 2006 przez pajak28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Znacie jakieś dobre zagraniczne proxy ? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Znacie jakieś dobre zagraniczne proxy ? :] Znam: 212.165.142.179 port: 80 Jak gdzieś znajdę inne na karteczce to napiszę ;). Tamto jest szybkie i pochodzi z United Republic of Tanzania ;]. Nie wnikam po co Ci :-P. 145.253.125.130 port: 80 Chyba podawanie proxy nie jest tu zabronione? Edytowane 6 Lipca 2006 przez pajak28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Wróciłem! Na nowym konfigu. Oczywiście z problemami, jeszcze tak nie było żeby po podłączeniu czegoś nowego wszystko działało. :mur: Godzinę montowałem wentylator. Kiedy już się udało, to padła klawiatura. :mur: Śmigam na jakimś pożyczonym Tracerze o idiotycznym ułożeniu klawiszy i ciągle się mylę. :mur: Ale i tak jest super. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Cieszymy się razem z Tobą! A co to za konfig? Chyba nie ten z sygnaturki? Za to moja nowa mycha okazuje się lipna i postaram się ją jutro zwrócić. Jeżeli ktoś jest chętny szczegółów, to zapraszam do tematu o profesjonalnych myszkach... Edytowane 6 Lipca 2006 przez pwlj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 [rach] [ciach] - to tyle jesli chodzi o pogode, a jak dostane urlop to pewnie spadnie snieg :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yarooo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Ale piękna pogoda :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Ale piękna pogoda :-P Faktycznie, słonko świeci aż ćmy do niego lecą . Nawet nie wiedziałem ,że dostałem ZPP. Sandałów nie kupiłem . Edytowane 6 Lipca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 A ja wlasnie wrocilem z browarka :P I mowie Wam powoli dobranoc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 KAX edytuj cytat bo jeszcze obaj dostaniemy ZPP :D. Myślałem ,że jakoś się utrzymam w tej szkółce ale na takiej popierdółce mnie Sikor złapał. Dobrze ,że nie ma kar w stylu - napisz sto razy "Nie będę robić błędów na forum PurePC". Ctrl+V i Ctrl+C by się zużyły :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Mówisz, masz.:P Idę zaraz spać, bo codzienne podziwianie wschodu słońca mi się znudziło.:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 pal hajs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 pal hajs 10% + dzień ZPP. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 mi tam dziabie ta linkownia czy jak to sie to zwie pal hajsZdanie rozpoczynamy z wielkiej litery. 10% + 1 dzień ZPP. Nawet nie wiedziałem ,że dostałem ZPP. Myślałem ,że jakoś się utrzymam w tej szkółce ale na takiej popierdółce mnie Sikor złapał.Nie ściemniaj z tymi ZPP. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) U mnie ten topic łaczy się z zupełnie inną strona ;) Póki co zapodwiada się w miare fajny dzień :) Edytowane 7 Lipca 2006 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 [[[[; takich ja Ty jest dużo [[[[;. Hrhrhhrrhr ale coraz mniej.Niestety, Domik. Jak wszyscy, to wszyscy. Porządek w aktach musi być. Mordy nie spełniają kryterium wielkiej litery na początku zdania. 10% + 1 dzień ZPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Wróciłem! Na nowym konfigu. Hehe, to ja też sie pochwalę - to, co mam w sigu, mam od kilku dni. B) :banana: :twisted2: Edytowane 7 Lipca 2006 przez mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Położyłem się spać koło 3 w nocy a obudziłem się coś koło 7.00. Nie dość ,że mnie jeszcze po wczoraj trzymają % (bynajmniej nie od ZPP:) ) to ledwo wychyliłem nos z pokoju i jakimś cudem usłyszał to stary. Fajnie jest tak od rana usłyszeć "Kosisz trawę ?" :blink: :mur: W pokoju mam teraz jakieś 28C i strasznie duszno - właśnie przez to się obudziłem :mur:. Mam już dość tego pokoju, nie idzie wytrzymać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 To ja mam fajny pokuj na dole domu jest tutaj zawsze chłodno w lato, wiosnę ale gorąco gdy jest jesień zima bo zaczyna się palić w domu. A tak to cześć ludziska :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Po co od razu słownik w wersji papierowej. ;) Szukaj dalej. ;) Zadowolony? ;) Crosis jak zrobiles, ze masz pole tekstowe w Operze, do wpisania slowa w slowniku :unsure: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...