pajak28 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Spać się nie da przez ten upał. Poszedłem spać o 1, a wstałem o 7. W pokoju koło 29 stopni :angry:. I znowu zapowiada się gorący dzień. Chyba trzeba się wyprowadzić do piwnicy ;]. Zaraz zjem śniadanko, a potem trzeba się spakować do Zakopanego B-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Zaraz zjem śniadanko, a potem trzeba się spakować do Zakopanego B-).Przynajmniej ktoś normalny kto nie ma fioła na punkcie jeżdżenia nad morze ! Ide skosić ten trawnik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 To ja mam fajny pokuj na dole...Następny. :blurp: Crosis jak zrobiles, ze masz pole tekstowe w Operze, do wpisania slowa w slowniku :unsure: ?W sumie to tylko kilka kliknięć. ;) Później to opiszę, bo teraz mam inne sprawy na głowie. :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Cze spamery :D pajak28 wielkie dzięki za te proxy ;) Idę obejrzeć sobie Da Ali G Show :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 ...... A tak to cześć ludziska :P No cześć. A raczej do jutra. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Witam ! :P Dziś ma być jeszcze cieplej niż wczoraj. :-| Ide zrobić sobie jakieś śniadanie. :D Edytowane 7 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) pajak28 wielkie dzięki za te proxy ;) W załączniku masz jeszczę listę aktualnych, działających proxy B-). Trzeba sobie znowu skombinować jakiś wiatraczek od komputera i podłączyć do akumulatora ;). @Sikor To jest już ZPP za znaki interpunkcyjne ;>. Edytowane 7 Lipca 2006 przez pajak28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Witam wszystkich w ten gorący dzień. Właśnie wstałem i idę coś skonsumować ;-). EDIT: Sikor się rozpędza :lol:. Jeszcze chwilę i nie będzie miał, kto tu pisać. Edytowane 7 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Sikor się rozpędza :lol:. Jeszcze chwilę i nie będzie miał, kto tu pisać.Wejdą mody i sobie trochę pospamują, dopóki większości kara nie zejdzie :lol2:. EDIT---- Zna ktoś kod na aktywację GPRS w Plusie ? Wczoraj gadałem ze znajomym z forum i mówił ,że coś takiego nieoficjalnie funkcjonuje. Edytowane 7 Lipca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 ...... @Sikor To jest już ZPP za znaki interpunkcyjne ;>. Nie, to był tylko złośliwy komentarz. Miśka oprocentował wcześniej za "pokuj" Crosis. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Taka pogoda ma sie utrzymać jeszcze bardzo długo. Ktos tu mówił, że lipiec ma być do bani. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Jeszcze nie chwal lipca, bo w drugiej jego połowie jadę nad morze (polskie) i chcę, aby pogoda była znośna ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) No... A ja kolejny dzień zaczynam od Red Bulla. Muszę zacząć funkcjonować jakoś. Pogoda dziś ładna i z tego, co wiem, to ma być taka jeszcze dłuuuuugo: dla was to oznacza ładne i fajne wakacje, a dla mnie więcej turystów. Duuużo więcej. I najgorsze że będzie najwięcej warszawiaków - margaryniarzy i Niemek polskiego pochodzenia :/ To dwie najgorsze grupy ludzi na świecie - za wszelką cenę starają się pokazać że oni są tacy ważni, bogaci, mogą sobie na tyle pozwolić i w ogóle oni są z arystokracji, a reszta ludzi to najniższy, śmierdzący poziom plebsu... Oczywiście sprzedawcy to ich pierwszy cel. Albo inna sprawa - turyści nie potrafią czytać. Na opakowaniu jest wieeeeelkimi literami cena 1.99zł. Przychodzi turystka, patrzy na to opakowanie z 5 min i pyta ile te chipsy kosztują... Albo coś innego - dzieci. Przychodzi Ci takie stadko, kradną jak cholera, nie wiedza co to kolejka do kasy (dzieci tak około 10 roku życia :/ ). A jak przyjdą pojedynczo to jest straszna beka zwykle - dzieci pytają; "ile kosztują chipsy X-CUNT???". Lub mają zapłacić 5.59zł, kładą 7zł na ladę i twierdza że im nie starczy i czy mógłby donieść kasę za chwile (to też dzieci około 10 roku życia...). Bezczelność turystów też powala - przychodzi Ci taki dziad, nabija się z nas, odpowiemy mu stosownie do jego żartów i już leci do kierowniczki z pyskiem na nas... Kurde - my też mamy swoją godność! Egh. Dobrze że kierowniczka to moja dziewczyna i jedzie po takich ludziach równo i dokładnie ;D Edytowane 7 Lipca 2006 przez igomako Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Edytuj posta. Gdzie pracujesz? EDIT: Już widze. Edytowane 7 Lipca 2006 przez qbass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « no... a ja kolejny dzien zaczynam od red bulla. muszę zaczac funkcjonować jakoś. pogoda dzis ładna i z tego co wiem, to ma być taka jeszcze dłuuuuugo: dla was to oznacza ładne i fajne wakacje, a dla mnie więcej turystów. duuużo więcej. i najgorsze że bedzie najwięcej warszawiaków-margaryniarzy i niemek polskiego pochodzenia :/ to dwie najgorsze grupy ludzi na świecie - za wszelką cene starają się pokazać że oni są tacy ważni, bogaci, mogą sobie na tyle pozwolić i wogóle oni są z arystokracji, a reszta ludzi to najniższy, śmierdzący poziom plebsu... oczywiście sprzedawcy to ich pierwszy cel. albo inna sprawa - turysci nie potrafia czytać. na opakowaniu jest wieeeeelkimi literami cena 1.99zł. przychodzi turystka, patrzy na to opakowanie z 5 min i pyta ile te chipsy kosztują... albo jeszcze co innego - dzieci. przychodzi ci takie stadko, kradna jak cholera, nie wiedza co to kolejka do kasy (dzieci tak ok 10 roku życia :/ ). a jak przyjdą pojedyńczo to jest straszna beka zwykle - dzieci pytają; "ile kosztują chipsy X-CUNT???" lub mają zapłacić 5.59zł, kładą 7zł na lade i twierdza że im nie starczy i czy mogłby donieść kase za chwile (to też dzieci ok 10 roku życia...). bezczelność turystów też powala - przychodzi ci taki dziad, nabija się z nas, odpowiemy mu stosownie do jego żartów i już leci do kierowniczki z pyskiem na nas... kurde - my też mamy swoją godność! egh. dobrze że kierowniczka to moja dziewczyna i jedzie po takich ludziach równo i dokładnie ;D 100% i ZKU na miesiąc B) . Właśnie wstałem jakieś pół godziny temu i zabieram sie za śniadanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 No cóż, nawet mi się nie chce liczyć błędów w tym czymś.... Zapraszamy Sikora :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 No chyba tak, kurczę igomako, chyba Cię na forum dłuugo nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 no... a ja kolejny dzien zaczynam od red bulla. muszę zaczac funkcjonować jakoś. pogoda dzis ładna i z tego co wiem, to ma być taka jeszcze dłuuuuugo: dla was to oznacza ładne i fajne wakacje, a dla mnie więcej turystów. duuużo więcej. i najgorsze że bedzie najwięcej warszawiaków-margaryniarzy i niemek polskiego pochodzenia :/ to dwie najgorsze grupy ludzi na świecie - za wszelką cene starają się pokazać że oni są tacy ważni, bogaci, mogą sobie na tyle pozwolić i wogóle oni są z arystokracji, a reszta ludzi to najniższy, śmierdzący poziom plebsu... oczywiście sprzedawcy to ich pierwszy cel. albo inna sprawa - turysci nie potrafia czytać. na opakowaniu jest wieeeeelkimi literami cena 1.99zł. przychodzi turystka, patrzy na to opakowanie z 5 min i pyta ile te chipsy kosztują... albo jeszcze co innego - dzieci. przychodzi ci takie stadko, kradna jak cholera, nie wiedza co to kolejka do kasy (dzieci tak ok 10 roku życia :/ ). a jak przyjdą pojedyńczo to jest straszna beka zwykle - dzieci pytają; "ile kosztują chipsy X-CUNT???" lub mają zapłacić 5.59zł, kładą 7zł na lade i twierdza że im nie starczy i czy mogłby donieść kase za chwile (to też dzieci ok 10 roku życia...). bezczelność turystów też powala - przychodzi ci taki dziad, nabija się z nas, odpowiemy mu stosownie do jego żartów i już leci do kierowniczki z pyskiem na nas... kurde - my też mamy swoją godność! egh. dobrze że kierowniczka to moja dziewczyna i jedzie po takich ludziach równo i dokładnie ;D No, jesteś rekordzistą. 16 błędów ortograficznych. Porażka. 10% + 16 dni ZPP. EDIT: Żeby było jasne: 14 zdań rozpoczętych małą literą oraz "niemek" i "wogóle". Nie pisz mi tylko, że shift Ci się zepsuł, bo "X-CUNT" napisałeś dużymi literami. I nie wysyłaj mi peemek z prośbą o zdjęcie ZPP, nie przyniesie to żadnego efektu. EOT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Żal mi Ciebie igomako. Jak tu wpadnie jakiś moderator to będzie zadyma ;]. Już jest gorąco na dworze :(. Ale pojawiają się jakieś chmury ;]. Edit: Sikor jednak umie liczyć ;]. Edytowane 7 Lipca 2006 przez pajak28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Czujna ta płetwa, prawda Sikor ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 A może by tak założyć jakiś zamknięty temat, tylko do edycji dla Sikora o nazwie "Rekordziści ortograficzni"? B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Cze spamy ;) Właśnie sobie wstałem. Prawie przeszedłem FF9 na psx'a, zostało mi jeszcze kilka questów. Gorąco dziś jak jasna cholera. Przywieźli właśnie 2 tony węgla. Zaraz będę znosił :( Potem zmykam na lanparty grać w Heroes'a III z kumplami :D Panie płetwa - litości dla biednych użyszkodników, wakacje są w sumie, może trochę wyrozumiałości ;) Edytowane 7 Lipca 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 EDIT: ... dyżymi Dużymi chyba :twisted2:. Ja na chwilę spadam do sklepu ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 .... Panie płetwa - litości dla biednych użyszkodników, wakacje są w sumie, może trochę wyrozumiałości ;) Nie ma litości. Nikt nie jest zmuszony do brania udziału w szkole letniej (czytaj: spamowania w tym temacie). BTW, zmieniłem nieco nazwę tematu. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 BTW, zmieniłem nieco nazwę tematu. icon_razz2.gifWidziałem, przynajmniej chyba mniej osób będzie pisać ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Mniej? Ciszej jest tylko dlatego, że dużo osób ZPP podostawało ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Niech znów zapanuje anarchia w tym temacie... :lol2: Edytowane 7 Lipca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yarooo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Witajcie, co to jest ZPP ???? :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Witajcie, co to jest ZPP ???? :unsure: Zakaz Pisania Postów ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Zapanuje anarchia - potem wpadnie moderka i wszyscy dostaną po miechu ZPP i po 50% ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...