Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Witajcie, co to jest ZPP ???? unsure.gifPisałem to wcześniej, w regulaminie masz wzmianke o tym, nie ma to jak nie znanie regulaminu :evil: . » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Just joke ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Wakacje są, to czytać regulaminu się nie chciało :-D. Wow, 600 post ;-). Mały jubileusz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Wow, 600 post icon_wink.gif. Mały jubileusz.To i ja, ale 4600 :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Co tam, te 4 tysiące ;-) różnicy. Może bym na basen się wybrał? Trzeba nad tym pomyśleć ;-). Edytowane 7 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurel Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Igomako: Pisze z konta mojej dziewczyny. Wow - pierwszy raz w życiu dostałem ZPP i jakieś procenty :D Fajnie :D Ogólnie to przepraszam za niedbałość w pisaniu, pisałem na szybko, nie doczytałem podtytułu i tak dalej i tak dalej, co nie znaczy oczywiście ze nie obowiązują mnie zasady ortografii. Ale co dziwne - pucha mi się cieszy że dostałem ZPP i procenty :D @Sikor – Shift mógł mi się zepsuć, ale Caps Lock mógł dalej działać ;P Edytowane 7 Lipca 2006 przez aurel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 @Igomako To teraz sobie trochę odpoczniesz od pisania na PurePC ;-). Pozdro i trzymaj się jakoś ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Wie ktoś jak długo idzie paczka z Warszawy do Bytomia nadana do godziny 17 ? Yarooo lepiej sobie wyedytuj posta, bo dr Sikor nie lubi jak ktoś wylicza posty, strony itp. :) Edytowane 7 Lipca 2006 przez BLANTMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurel Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 igomako: @mrjeremiasz Hyh - i tak nie mam czasu obecnie na pisanie na forum. Gothic 2 i robota zajmują mi cały dostępny czas :) A w razie nagłej i naprawdę ważnej potrzeby to mam sposób na zasięgnięcie wiedzy na forum: głownie Magiczny Przycisk Szukaj i w razie potrzeby konto mojej dziewczyny (to już całkowita ostateczność, nie chce jej konta za bardzo narażać - ona tez czasem korzysta). No. Dobra. Spadam, moja zmiana się zaczyna. Papa wszystkim :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Dlaczego avatara nie mogę zmienić ? <-- Wypas co nie ? :P Edytowane 7 Lipca 2006 przez BLANTMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Bo mi się znudził. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 a poco chcesz zmieniac ten jest fajowy :D 10% + 2 dni ZPP. A tak po za tym to gorąco w 3 dup... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Fajny avatar BLANTMEN ;]. Ja właśnie wróciłem ze sklepu. Ale gorąco. Zaraz zjem sobie zupkę ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) A może 10% i 3 dni ZPP? Zdanie z małej litery, "poco'' oraz brak kropki. Edytowane 7 Lipca 2006 przez mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Za brak kropek nie ma ZPP. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Witam !. :P Wykrzyknik i zaraz po nim kropka ? Coś tu jest nie tak. Patrzę, że szkoła działa, część userów wrzuca sobie słowniki do przeglądarki, kładzie słowniki na stoliki komputerowe itp. Oby tak dalej. B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Ja się przyznaje bez bicia - żadnego słownika nie używam. B) @BLANTMEN - Chyba tak, ale tylko w przypadku, gdy post zawiera jedno zdanie... No czyli tu rzeczywiście będa tylko 2 dni ZPP... Edytowane 7 Lipca 2006 przez mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yarooo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Ale gorąco przydała by się klimatyzacja. :) To tutaj tak sprawdzają błędy? :mad: Edytowane 7 Lipca 2006 przez Yarooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Tak. Popraw swoje bo szybko polecisz. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ale gorąco przydała by się klimatyzacja :) Brak kropki na końcu zdania. Sikor powiedział, że mordka nie może robić za rozpoczęcie zdania, więc za zakończenie też nie. ;] mayo -> Też nie używam niczego do sprawdzania błędów. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) A ja musze się pakować, bo jutro jadę na żagle. :wink: Edytowane 7 Lipca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 A ja musze się pakować bo jutro jadę na żagle. :wink:No to parę dni wolnego od forum na pewno Ci nie zaszkodzi :lol: . Przed "bo" - stawiamy przecinek :D ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 A ja musze się pakować bo jutro jadę na żagle. :wink: Mam pytanie. Czy na PSP są i działają jakieś przeglądarki internetowe ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Mam pytanie. Czy na PSP są i działają jakieś przeglądarki internetowe ? ;) Tak, jest bardzo dużo przeglądarek internetowych ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 A czemu mi sie wydaje że ktoś założył drugie konto, ponieważ na pierwsze dostał bana, może ktoś mnie wyprowadzi z błędu?? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 A czemu mi sie wydaje że ktoś założył drugie konto, ponieważ na pierwsze dostał bana, może ktoś mnie wyprowadzi z błędu?? :blink: O kim mówisz ? O Yarooo ? : > Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 A czemu mi sie wydaje że ktoś założył drugie konto, ponieważ na pierwsze dostał bana, może ktoś mnie wyprowadzi z błędu?? :blink: A Ty na prawdę nie masz co robić? :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 A Ty na prawdę nie masz co robić? laugh.gifTak :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 A Ty na prawdę nie masz co robić? :lol2:Nie wiem czemu, ale mam takie dziwne wrażenie (sądząc po liczbie napisanych postów), że Grzechu to poza siedzeniem na forum i pisaniem czasem dosyć słabych merytorycznie postów nic nie robi w życiu... Albo mu się nudzi, bo mieszka daleko od ludzi, albo... yyy no sam już nie wiem. Może wynika to z chęci bycia "tró i pr0", ostatnio to na czasie jest... Albo liczbą napisanych postów chce zdobyć uznanie??? No sam już nie wiem, wytłumaczcie mi fenomem użytkownika Grzechu_1990... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yarooo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Cały czas mam te same konto. Nie zakładałem nowego. Edytowane 7 Lipca 2006 przez Yarooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Grzechu_1990 to przypadek ekstremalny. [OT] http://nvision.pl/comment.php?comment.news.5743 [EOT] Edytowane 7 Lipca 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...