pho Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Gorsze %. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Gorsze %. :wink:Popieram. :P Ciekawe co bedzie w tym temacie jak sie lato skonczy. :D Jesienne zniwa :?: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Jesienne zniwa icon_question.gif icon_biggrin3.gifPewno tak, sianokosy ;] . Jakoś przeżyjemy, a teraz ide obczajać kolacje :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 A ja wlasnie wrocilem z nad Zegrza. Aaaaaleeeee sie naopalalem i powygrzewalem w slonku ;) , do tego woda ma temperature 24 stopni :) Caly dzien mozna siedziec i sie moczyc, do poki sie nie specznieje ;)No to masz cały jutrzejszy dzień na Zalew Zegrzyński. :twisted2: znad 10% + 1 dzień ZPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Hehe, coraz bardziej mi sie tu podoba. B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Popieram. :P Ciekawe co bedzie w tym temacie jak sie lato skonczy. :D Jesienne zniwa :?: :DOoo, jesienią to już będzie całkiem poważnie. Dojdzie interpunkcja, gramatyka i składnia. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Sikor jak możesz to rozwiąż mój problem z postem, którego czepiał sie MaciekCi, albo daj mi 10% i ZPP albo i dwa dni ZPP jak trzeba ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 @Grzechu_1990 Nie bądź nadgorliwy :twisted: :-P. Wróciłem po basenie, a tutaj 3 strony naskrobane ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ooo, jesienią to już będzie całkiem poważnie. Dojdzie interpunkcja, gramatyka i składnia. :twisted2:To bedziesz musial swoja Kasie zatrudnic na 1/2 etatu do "wylapywania" wszystkich mozliwych bledow, bo sam raczej nie dasz rady. :P Kto dostal najwiecej '%' w tym temacie? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Powiadasz mafia rodzinna będzie dbać o język pisany ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 To mogłoby być ciekawe ;-). @BLANTMEN Nie napisałem jeszcze, że fajny avatarek :lol:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 @BLANTMEN Nie napisałem jeszcze, że fajny avatarek icon_lol.gif. Lepszy niż poprzedni banan :banana: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Sikor jak możesz to rozwiąż mój problem z postem, którego czepiał sie MaciekCi, albo daj mi 10% i ZPP albo i dwa dni ZPP jak trzeba ;] .Nie chce mi się teraz. :-P Zaraz wychodzimy, co zresztą widać w statusie moich komunikatorów. Ale spoko, jutro będę cierpiał na zespół dnia drugiego i będę w związku z tym wredny i zły. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Lepszy niż poprzedni banan :banana: .To był jeszcze jakiś inny :lol2:? Nie widziałem, bo mnie nie było ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Nie będzie mnie tutaj przez cały tydzień ;]. Ciekawe co się zmieni ;]. Może jak wrócę, to wszyscy będą mieli ZPP ;>. Po prostu jeden post trzeba będzie pisać 30 minut i sprawdzać go po kilka razy. Tak jak wcześniej pisaliście, władzę w tym temacie przejmie mafia. Za jakiś błąd będzie się fatygować do domu delikwenta, któremu nawet nie pomogą zamknięte drzwi ;]. Po dostaniu się do środka mafia ta będzie przystawiać pistolet do biednego człowieka i... eliminować go ;], Edytowane 7 Lipca 2006 przez pajak28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Albo torturować poezją :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Nie chce mi się teraz. :-P Zaraz wychodzimy, co zresztą widać w statusie moich komunikatorów. Ale spoko, jutro będę cierpiał na zespół dnia drugiego i będę w związku z tym wredny i zły. :twisted2: Na tlenie jakoś nie widze, ale na gg tak, miłego picia, i pozdrów Kasię :] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) A ja jutro jadę o 4.00 rano na Zalew Przeczycki z kumplami na rybki. Będzie grillek, muza, popływamy sobie i w ogóle będzie fajnie. Szkoda, że dziewczynek nie mamy :( Wracamy po 20 :D Na szczęście nie mam problemów z ortografią, więc mam spokój. Pan Płetwa nie jest mi straszny ;) Z ortografią trzeba współżyć :D Edytowane 7 Lipca 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Sikor rozdal ostatnio za duzo '%' w tym temacie i teraz idzie je uzupelnic w postaci plynow. Pewnie mocy mu juz brakowalo. :P Od jutra bedzie 'kosic' za dwoch, a nawet za trzech. :D Ide juz z tego tematu, bo jeszcze wpadne pod 'kosiarke', tfu chcialem napisac 'pletwe'. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 wpadne pod 'kosiarke'To chyba przez ten temat o kosiarce niżej ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 @Grzechu_1990 Oboje mamy w sygnaturce wyrażenie 'co dzień'. Ja go mam osobno, a Ty łącznie. Czyli ktoś ma źle ;]. Teraz mam słownik pod ręką, więc postanowiłem to sprawdzić. Pisze się 'co dzień', czyli rozłącznie ;). Łącznie pisze się 'codziennie' czy 'codzienność ;]. Nie myśl, że się czepiam, ale po prostu nie mam co robić :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ładna nuda panuje ;-). Zwykli użytkownicy sprawdzają poprawność językową innych. :shock: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 A skoro już przy sygnaturach, to można się czepić, że niektórzy, tak jak pajak28 mają chyba dyski typu 250 gigaBIT... Z muzeum takie? Heheh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 A skoro już przy sygnaturach, to można się czepić, że niektórzy, tak jak pajak28 mają chyba dyski typu 250 gigaBIT... Z muzeum takie? Heheh... Podrzucili mi je kosmici ;]. Już mam normalne dyski ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 IMHO wolalbym aby Francuzi jednak walczyli o 3 miejscie a Niemcy dostali 4 :D Nazwy narodów piszemy wielką literą. Pisane małą są błędem ortograficznym. 10% +2 dni ZPP EDIT: Dodałem tylko dzień ZPP, bo za Francuzów ukarał Crosis. Jak wyżej, plus jeden dzień ZPP za brylantynę. :D No mysle ze teraz jest ok... jakos tak wyszlo i napisalem z malej chociaz na takie rzeczy zwykle zwracam uwage. Gdyby tak sprawdzic te wszystkie strony spamerstwa pod katem literowk i ortografii to chyba sporo by osob odpoczelo od tego forum ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ale cisza. Mnie się już tak nudzi, że spoglądam na sygnaturki :huh:. Włączę sobie jakąś grę chyba. Już lepiej nic tu nie piszę ;]. To do zobaczenia za tydzień B-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 A ja zauważyłem, że powracają ludzie z "tłika", ciekawe czemu... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 A ja się przygotowuję do jutrzejszego wyjazdu. :? Będę za wami tęsknił :cry: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 My za tobą też Eragonku. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 @=KAX=- Coś się na tweaku stało? Nie jestem na bieżąco, dawno tam nie zaglądałem ;-). @eragonek Wracaj jak najszybciej, kto tu będzie spamował ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...