_1t_ Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Pierwszy post po tygodniowym pobycie w szpitalu :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 @=KAX=- Coś się na tweaku stało? Nie jestem na bieżąco, dawno tam nie zaglądałem ;-). Też nie wiem, napisałem tylko, że niektóre osoby wracają na PPC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Pierwszy post po tygodniowym pobycie w szpitalu :mur: A co Ci było?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Wycięcie śledziony . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 @Grzechu_1990 Oboje mamy w sygnaturce wyrażenie 'co dzień'. Ja go mam osobno, a Ty łącznie. Czyli ktoś ma źle ;]. Teraz mam słownik pod ręką, więc postanowiłem to sprawdzić. Pisze się 'co dzień', czyli rozłącznie ;). Łącznie pisze się 'codziennie' czy 'codzienność ;]. Nie myśl, że się czepiam, ale po prostu nie mam co robić :). Ja mam osobno więc nie wiem o co sie czepiasz :lol2: . Pierwszy post po tygodniowym pobycie w szpitalu :mur: Wycięcie śledziony .Bolało?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 To był jeszcze jakiś inny :lol2:? Nie widziałem, bo mnie nie było ;-). Był. Taki Dracula. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Wycięcie śledziony .O kurka. :/ EDIT: No właśnie BLANTMEN, fajny ten Twój avatar. :) Edytowane 7 Lipca 2006 przez chari Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Dobry (?)...Zlywieczor spamerzy, wlasnie dowiedzialem sie ze Kaczynki J. bedzie premierem :lol: Edytowane 7 Lipca 2006 przez dzik86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Ja też właśnie się dowiedziałem o tym :evil: :cry: :mur:. Z topicu w tym dziale, bo telewizję rzadko oglądam. Swoje emocje szerzej też tam wyraziłem... EDIT: W złym humorze żegnam się z Wami!!! Pozdrawiam... Edytowane 7 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Dobry (?)...Zlywieczor spamerzy, wlasnie dowiedzialem sie ze Kaczynki J. bedzie premierem :lol: Nic tylko plakac. Co z tego kraju sie stanie to ja nie wiem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Nic tylko plakac.Dosłownie. Ehhh... Normalnie brak słów. To chyba żałoba narodowa, bo jakos tak mało osób tutaj pisze. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Kaczyńscy będąc małymi ukradli Księżyc ... A teraz PIS - Pod[ciach!]lą i Słońce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Ale komary mnie ujadly doslownie wszedzie :| Musze sobie cos kupic byle nie w sprayu, bo te szybko przestaja dzialac i efekt marny. Moze cos ktos poleci do smarowania co jest dosc tanie i skuteczne? Oraz cos do pokoju - jakas swieczke czy cos do podlaczenia do kontaktu. Najlepiej takie urzadzonko co bedzie ja zabijalo a nie odstraszalo :) Edytowane 7 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Po dzisiejszym (nie wiem na 100% nie jestem zorientowany) bracia K beda mi sie w koszmarach chyba snili Ciezko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Dobranoc spamerzy. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Dobranoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Wróciłem z basenu u znajomych. Nie ma nic lepszego niż kąpiel w chłodnej wodzie o 12 w nocy. ;) W dodatku dziś tyle gwiazd widocznych. Super sprawa taka kąpiel. :) Muszę kupić jakiś tani klimatyzator. :-| Zna ktoś jakiś tani, godny polecenia ? Czy bardziej się opłaci pogadać np. z Ravenem, żeby zrobił mi taką lodówkę ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Wróciłem z basenu u znajomych. Nie ma nic lepszego niż kąpiel w chłodnej wodzie o 12 w nocy. W dodatku dziś tyle gwiazd widocznych. Super sprawa taka kąpiel.Spoko. :) pogadać np. z Ravenem, żeby zrobił mi taką lodówkę ?Może Ci specjalny pokój zaprojektuje. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Kurna taki gorąc że zasnać nie można .... Macie jakis pomysł ?? Edit : chyba sobie klime zrobie :D albo parownik na łeb załoze :P Edytowane 7 Lipca 2006 przez Kwazor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ja to nie rozumiem takich ludzi jak berkut, Raven, Luke czy Kwazor. : > Znają się na FC, mają odpowiedniego skilla i powinni zrobić coś dobrego dla siebie (klimatyzator) a kompa olać. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 A ja znowu driver na ta Ukraine. :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Ja zaraz idę spać, bo o szóstej trzeba wstać :) Będę na Mazury jechać :razz: Edytowane 8 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Ja zaraz idę spać, bo o szóstej trzeba wstać :) Będę na Mazury jechać :razz: Co tak wszyscy uśpieni o tej porze??? Właśnie wróciłem z fajnej imprezy i się nudzę... Co dobrego proponujecie na śniadanko :D??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Ja już nie śpię ;]. Właśnie coś zjadłem, zaraz trzeba znosić torby do samochodu i w drogę. To do zobaczenia za tydzień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Walnij 7 błędów żeby się konto nie marnowało. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Cze spamery. :D Ja też zaraz wyjeżdżam a nawet nie jestem spakowany. :blink: ;) Edytowane 8 Lipca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Cześć siedze zaspany ale gorąco normalnie plastik na słońcu dzisiaj się będzie rozpuszczał . Eragonek edytuj szybko swojego posta bo kropki nie dostawiłeś . :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Żegnam was. :cry: :cry: Wracam za dwa tygodnie. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Witam ! :P Eragonku żegnam Cie na dwa tygodnie. :) Co słychać spamery !? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Ale cisza. Mnie się już tak nudzi, że spoglądam na sygnaturki :huh:. Włączę sobie jakąś grę chyba. Już lepiej nic tu nie piszę ;]. To do zobaczenia za tydzień B-).Nie wytrzymasz tygodnia, napewno zagladniesz tutaj wczesniej :) Miłego dnia User'zy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...