Ur6aN Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 -=KAX=- Eee, to żaden problem. Łyknij sobie piwko i będzie lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) @-=KAX=- Może od słońca takie oczy masz wrażliwe. Jak nie ma na co zwalić winy, oskarżmy upały! Okularki przyciemniane... będzie lepiej... :-P :twisted:. Edytowane 8 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 eh ja tez, nigdy nie zapomne jak sie schlałem na weselu rokk temu było dosc duzo na + pozniej przez 1 tydzień miałem zle w zołądku :D :lol:Panu podziękujemy :26: :twisted2: . No we Wrocku zaczynaja sie chmury zbierac i zaraz zagrzmi... mialem na rower wlasnie wyjsc... dalej nikt sie nie odezwal co polecicie na komary do smarowania! bo juz mam ich serdecznie dosc ;)Off w kremie, mi pomagał :wink: . Zdanie zaczynamy wielką literą. :> 10% + dzień ZPP.Ja bym dał nawet 2 dni ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Cze byqi. Chmurki się u mnie zbierają. Przespałbym się ze godzinki ale jest tak strasznie gorąco w pokoju ! Oczywiście wiatrak na full obrotów ale i tak dalej 29 C i straszna duchota. Mam nadzieje ,że ten deszczyk trochę ochłodzi ... Zapodam film Hellreisera 4 i może zasnę w trakcjie seansu. Edytowane 8 Lipca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Jaka u mnie jest BUUUUUUUUUUUURZAAAAAA !!! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Co to się porobiło ;-) :lol: :lol2:. Niektórym nasza Szkoła Letnia się nie podoba :-(. P.S. Przeglądałem topic "% Za Ortografię". Edytowane 8 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Jaka u mnie jest BUUUUUUUUUUUURZAAAAAA !!! :twisted:Do mnie pewnie nie dojdzie :( . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 no u mnie aktualnie tez oberwanie chmurki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Jeszcze napisz gdzie jesteś ;) .Jestem w małym ośrodku wypoczynkowym za Rucianym-Nidą na mazurach, pozdrowienia z pięknych lasów spamery ;) Pogoda przepiękna, ciepło, słonecznie W planach mam wypad do znajomych, w okolicę Szczytna Ostatnio odkryłem fajny kawałek: Benassi Bros - Every Single Day. Generalnie ich nie lubię, ale ten kawałek nawet się im udał :]No ten kawałek wymiata, mimo iż najnowszy nie jest Ogólnie dużo kawałków udało się Benassi Bros Edytowane 8 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeWho Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Do mnie pewnie nie dojdzie :( .Dziś mam i będę podtrzymywać wysokie loty, więc kontakt z Najwyższym wręcz bezpośredni – jak chcesz mogę Ci załatwić porządne lanie. Właśnie nadchodzi burza, a to centrum Polski, wszędzie mam tak samo daleko więc mnie “wsjo jedna” gdzie dmuchnę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 U mnie jakieś 30 stopni w cieniu !?!?!?!?! Właśnie wróciłem z tygodniowego wypady w góry, tam troche chłodniej ;) Teraz sobie pogram w CS :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Wiecie co . Rozumiem procenty rozdawać to by było wporządku ale procenty wirtualne tego to nie mogę pojąć . Takie rzeczy to tylko w erze . Aby nie robić offtopic-u u mnie jest bardzo gorąco . :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 To ja sie żegnam, będe jutro, nie pijcie za dużo jak mnie nie będzie :lol2: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Ale lolki - ZPP za orty :] Do mnie też zbliża się jakaś burza. W sumie dobrze - ile można w tym upale wytrzymać..? Nie cierpię lata! Oddałbym wszystko za pogodę taką jak na wyspach - pada przez 200 dni w roku, czyli jesień przez cały rok :] Poza tym nudzę się strasznie. F.E.A.R, CMR2, AoE3 czy NFS MW? A może test Vista Beta? BTW: Ostatnio odkryłem fajny kawałek: Benassi Bros - Every Single Day. Generalnie ich nie lubię, ale ten kawałek nawet się im udał :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 A ja proponuję posłuchać utworu Aquabats - Red Sweater. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 @ULLISSES Nie no to respect za refleks ;) Every Single Day jest chyba strasze od mojej babci :P :P :P Kawałek spox, Hit My Heart, Castaway - może coś z tych Ci przypadnie do gustu też ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Tak padało u mnie jakieś 2 godzinki temu - http://www.podokregbytom.pl/PICT4342.MOV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Mam 33*C w pokoju :?, już mam dosyć tych upałów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Popatrz sobie na mój deszcz. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Spadam chłopaki ;) Wróce jak wróce albo i nie wróce :razz: Ale będę tu zaglądał na 100%! :) 3mac się! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 ja blantmen jestem z Tarnowskich Góry i u nas tez niezle lało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Ja jestem z małej wiochy na podkarpaciu i nie spadła u mnie ani kropla deszczu! :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Kurcze u mnie od poniedziałku upały ponad 30*C, ale teraz w końcu sie zachmurzyło i może popada :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Heryf edytuj posta. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Heryf edytuj posta. :PBo będzie 10% i 1 dzień ZPP :lol:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Nie edytuj, odpadnie jeden spamer. :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Po co jest ten temat? Przeczytałem tu, że można balansować na krawędzi. Jest jeszcze jakiś cel tego tematu? Edytowane 8 Lipca 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Tak!!! Zabić nudę ;-). Nikt nikomu nie karze tutaj pisać... EDIT: Idę na meczyk... Myślę, że będzie ciekawy... Trzymam kciuki za Portugalię :-D. Edytowane 8 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Tak!!! Zabić nudę ;-). Nikt nikomu nie karze tutaj pisać... Idę na meczyk... Myślę, że będzie coś ciekawego... Na pewno będzie, ale trzeba mieć polsat, którego niestety nie posiadam... Cóż, pozostaje mi tylko "Noc kibica" w TVP. Szkoda, nawet bardzo, ale co ja mam zrobić innego. :( Swoją drogą, to nie wiem jak można się nudzić w wakacje!? Muszę przyznać, że pisanie bez błędów ortograficznych, interpunkcyjnych i innych jest strasznie męczące. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 No i nici z burzy. Ani kropla nie spadła. :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...