Jabar83 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Devil ma racje :) . Ja również przyłącze sie do prośby MaciekCi, kto mi powie skąd można mieć wtyczke do gg, która pokazuje w statusie jakiej muzy słucham, wersja gg to 6.1, a wtyczka najlepiej by było żeby pasowała z foobar'em. Wiem że śmiece-przeniosie sie gdzieś gdzie to znajde ;] . Ooo tez takie cos chce ale do GG 7.0 i zeby dzialalo z Fobciem 8.3. Nie chce mi sie tego szukac wiec niech ktos poda jakiegos linka do tego plugina... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Uwaga, w środe od godziny 00:00 do 12:00 planowana przerwa techniczna, i nie będzie można spamować :( I tak nie będzie mnie przed kompem w tych godzinach, ide na wyjęcie płytek z nosa ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Wtyczka AutoStatus3 możesz mieć tytuł i wykonawce z winampa i foobara. NA KOLANA I DZIĘKOWAĆ :P Swoją drogą stare jak świat ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Znajdziesz tą wtyke w Power Project http://powerproject.bajo.pl/ Edytowane 10 Lipca 2006 przez lechu1777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Znajdziesz tą wtyke w Power ProjectAle chyba nie trzeba tego instalować?? Jeżeli tak to nie podziękuje, a tak w ogóle to dzięki :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Możesz zainstalować PP i wywalić wszystkie wtyczki prócz tej ;) Ja mam GG 7.5 + PP 2.1.3 i nie ma problemów, tylko jak wychodze z gg to jest błąd, ale wychodze z gg to wychodze i z pc, nie przeszkadza mi to. http://gg.wiadomosc.info/index.php?mod=catalog&rid=1328 Musisz mieć PP żeby móc wgrywać pluginy Edytowane 10 Lipca 2006 przez lechu1777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Ciepło u Was !? :lol2: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Ja również przyłącze sie do prośby MaciekCi, Imię odmienia się normalnie i dostawia się "Ci" a więc w tym przypadku będzie : "MaćkaCi". ;) BTW używać programu Gadu-Gadu to jak używać IE. ;) Konnekt rlz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 E tam gadasz , mi tam nie potrzebne te bajery co w konekcie ,gg mi wystarcza. Przed chwila bylem pod prysznicem i juz sie spocilem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Imię odmienia się normalnie i dostawia się "Ci" a więc w tym przypadku będzie : "MaćkaCi". ;) BTW używać programu Gadu-Gadu to jak używać IE. ;) Konnekt rlz. Już poprawiłem ;] . GG jest lepsze, nie ma zbędnych bajerów, prosty w obsłudze itd, itp, etc ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) E tam gadasz , mi tam nie potrzebne te bajery co w konekcie ,gg mi wystarcza. Przed chwila bylem pod prysznicem i juz sie spocilem. Bajery ? Priorytetem jest wygląd - ustawiasz dosłownie wszystko jak chcesz. :) Używam jeszcze tylko kilka innych wtyczek. Grzechu : Zbędne bajery ? To chyba nie o tym samym programie mówimy, jeśli chcesz to wyłączasz co nie potrzebne i gitara gra. GG prosty w obsłudze ? Uważam, że Konnekt łatwiejszy. ;) Z konnekta zrobisz dosłownie wszystko, zaczynając od zwykłej konsolki z kontaktami, aż po "OS". ;) No ... prawie. Znam paru userów co po włączeniu Windowsa wrzucają na pełny ekran konnekta i mają wszystko co chcą. :) Edytowane 10 Lipca 2006 przez MaciekCi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Ja czesciej siedze na tlenie, ale i do GG taki plugin sie przyda ;) Co do GG to fakt ze jest jak IE. Nie wiem czemu ale jak korzystam z GG to czasem nagle procek jest w 100% uzyciu. Wiec: Edytowane 10 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Heh, byłem na chwile na tłiku i zauwazyłem jedna zabawna rzecz/usprawnienie - otóż teraz zanim twój post pojawi sie w temacie musi zostac zaakceptowany przez moderatora który oczywiście może go edytować :lol2: widac moderzy na Kwiku mja swoje sposoby na niegrzecznych juserów ;DMusiałeś coś przeskrobać i założyli Ci takie obostrzenie. Tu też jest to możliwe. Jednak na mój gust jest to prosta droga do pozbycia się moderatorów. Nie wyobrażam sobie czegoś takiego w szerszym zakresie. Przyszłoby się zarąbać na amen przy większej ilości tak potraktowanych użytkowników. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Uwaga Pletwa wrocila :P . Edytowane 10 Lipca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Uwga ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Uwga ? :PNo to już po Radku :( Nie dość, że "Uwga" to jeszcze "Pletwa wrocila" Edytowane 10 Lipca 2006 przez wheelerfan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Uwga Pletwa wrocila :P . Edytuj szybko chlopie ,bo Sikor sie gdzies czai tutaj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Oj strach oiblecial forum, i ciemnosc nastala :wink:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Właśnie wróciłem, jak gorąco :-| Grasz w ET ? Na jakich serverach ? :PZakładam zwykle własny, jak chcę pograć (bo lamka jestem :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Uwga ? :P To pewnie było wtrącenie w suahili. radeksz będąc na wygnaniu zapewne zwiedzał sobie Afrykę. A tam się posługuje tym językiem coś około 50 mega ludków. :-P To i mu wpadło do ucha. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Słuchalem Jamajskich rytmow w Ostrowie Wlkp "Reggae Na Piaskach" . Moze przez to :P , zioła , zimny browar i te sprawy :). Chyba sobie dread dokrece bo sie rozlazi. Edytowane 10 Lipca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1353646,11,item.html Zapewne ortografia miała w tym swój niemały udział. Jak myślicie żuczki, warto łapać poprawne nawyki ortograficzne :?: :twisted2: BTW, ręce, nogi i płetwy mi opadły, jak to przeczytałem. Chyba popadnę w jeszcze większą ortodoksję poprawnościową. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) GG jest lepsze, nie ma zbędnych bajerów, prosty w obsłudze itd, itp, etc ;] . ROTFL :lol: Wez lopatke i sie zakop. Edytowane 10 Lipca 2006 przez SKRYTOBOJCA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Grzechu_1990, ja nie chce nikogo namawiac ale zainstaluj konnekta, nie pozalujesz :D www.konnekt.info ; wtyczki do niego dostepne w aktualizacjach konnekta i na www.kplugins.net ;] wtyczek masa i w ogole ladna rzecz konnekt :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Wgralem tego calego konekta , moze i fajny ale juz mnie wkurza, moze do niego kiedys wroce narazie mi nie podchodzi zostaje przy GG :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 To pewnie było wtrącenie w suahili. radeksz będąc na wygnaniu zapewne zwiedzał sobie Afrykę. A tam się posługuje tym językiem coś około 50 mega ludków. :-P To i mu wpadło do ucha. :-P Tam się chyba mówi: Uga Buga. :P A teraz niezła sytuacja która miała miejsce przed chwilą: jakiś stary facet puścił na cały regulator szlagry. Piosenki w stylu: "Znowu w doma będzie rancho", "Bara Bara" itp. Z bloku który stoi naprzeciwko wyskoczyła połowa lokatorów i zaczęli w niego mięchem rzuacać. Ale ostro pojechali. Koleś postał trochę na balkonie, poszedł do domu i po 10 minutach ściszył. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) A suahilli pewnie bym duzo slyszal w domu bo siostra chciala sie uczyc ale poszla jednak na japonski wieksze szanse na prace. Edytowane 10 Lipca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) ROTFL :lol: Wez lopatke i sie zakop. To kup mi ją, chętnie to zrobie :D . Grzechu_1990, ja nie chce nikogo namawiac ale zainstaluj konnekta, nie pozalujesz :D www.konnekt.info ; wtyczki do niego dostepne w aktualizacjach konnekta i na www.kplugins.net ;] wtyczek masa i w ogole ladna rzecz konnekt :DPomyślę nad tym B) . BTW: http://bubbler.pl/index.php kto sie rejestruje/rejestrował?? Edytowane 10 Lipca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) GG to syf totalny... te lancuszki wnerwiaja tylko i nie mozna blokowac tak zeby spoza listy do Ciebie nie pisali... A co myslicie o Mirandzie ? Kiedys sie nia bawilem ale za duzo tych bajerow ma ;) Zizu: http://www.nostra.art.pl/_site/zidane.swf EDIT: JUZ NIC WIECEJ NIE NAPISZE W TYM TOPICU ;) Grzechu cicho tam na dole ;) Edytowane 10 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Co do mirandy, kiedyś używałem ale krótko, nie spodobała mi sie bardzo, ale najgorsza też nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Czas się doTLENić. :) Używam tego komunikatora dopiero od roku a już uważam, że jest świetny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...