ULLISSES Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) poca:Zamknij okno. A jak Ci za gorąco jest, to wyłącz kompa ;) U mojego sąsiada jest owczarek niemiecki - zawsze zaczyna szczekać, gdy idę spać. Szczeka też o określonych porach - np. o 00:50 :mur: A więc to jest "Girl Next Door"..? Oglądałem 2 razy. Za każdym razem nie mogłem wyjść z podziwu nad tym, jak pociągająca jest ta panienka w tej roli. Szkoda, że filmy to w 99% czyjeś fantazje nie mające odbicia w realu :| Dobranoc. Edytowane 12 Lipca 2006 przez ULLISSES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Nie ma nikt u siebie na strychu starych obiektywow do Zenita? ;)Ja mam. Helios 44-M (2/58). Korpus zresztą też, Zenit EM - ale migawka poszła, więc raczej bezużyteczny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) Późno już :-D. Trzeba się do łóżka wybrać! Dobrej nocy... @Neo_x Jak dla mnie niezła jest główna bohaterka. Film kiedyś tam oglądałem ;-). Edytowane 12 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Ja mam. Helios 44-M (2/58). Korpus zresztą też, Zenit EM - ale migawka poszła, więc raczej bezużyteczny... :) Szukam cos z szerokich katow. Nie wiem co wybrac w cenie kolo 150zl. Ale zapoluje tez na allegro na pancolara 50/1.8 :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Da rade uszkodzić w Zenicie migawke podczas normalnego używania czy trzeba mieć jakieś specjalne uzdolnienia :lol: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 a ja zaraz ide do roboty, ciezko sie przestawic na takie wczesne wstawanie :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Do czego nadaje sie miniXP? bo jak mniemam jest pewnie mocno okrojona :D 10% + 1 dzień ZPP. Zdania rozpoczynamy wielką literą. u mnie też parno ale wczoraj se wiatraka zafundowałem 45cm srednicy :). Działa wam ALLLEGRO?? 10% + 1 dzień ZPP. Zdania rozpoczynamy wielką literą. Wszyscy w mojej okolicy oszczedzaja wode a ja w najlepsze podlewalem przed chwila ogorki w ogrodku :lol: Jakby tak byla burza... mialbym wreszcie spokuj z tym podlewaniem :) 10% + 1 dzień ZPP. 2226129[/snapback] a ja zaraz ide do roboty, ciezko sie przestawic na takie wczesne wstawanie :| 10% + 1 dzień ZPP. Zdania rozpoczynamy wielką literą. No nieźle, nieźle. Tylko cztery ofiary. Jak tak dalej pójdzie trzeba będzie zamknąć szkółkę, bo nie będzie już kogo nauczać. :-P Pogłoski o moim urlopie są jak najbardziej uzasadnione. Tyle, że żaden to zysk dla wielbłądziarzy. Nigdzie nie wyjeżdżam, a net w domu mam. I to zdecydowanie lepiej działający niż w firmie. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Szukam cos z szerokich katow. Nie wiem co wybrac w cenie kolo 150zl. Ale zapoluje tez na allegro na pancolara 50/1.8 :> A szerooookiii... No to przykro mi, nie mam. Da rade uszkodzić w Zenicie migawke podczas normalnego używania czy trzeba mieć jakieś specjalne uzdolnienia :lol: ?Suponujesz, żem fajtłapa i taki fajny nie do zdarcia aparat zepsułam przez dwie lewe ręce? ps. Ech, nie działa szybkie dodawanie postów. Cześć Sikor. Edytowane 13 Lipca 2006 przez Agnes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Nie o to mi chodzi. :P U mnie cos w Zenicie 11 lata i 1 na 20 razy migawka nie zareaguje. ;) A używam go normalnie... Edytowane 13 Lipca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Witam ! :P Dziś się wyspałem ! :P. Co słychać spamerki !? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Nie o to mi chodzi. :P U mnie cos w Zenicie 11 lata i 1 na 20 razy migawka nie zareaguje. ;) A używam go normalnie... Mój przebieg czasowy ma w okolicach 16 lat, jakieś 5 lat temu uległ wypadkowi, mieliśmy dachowanie - a że aparat wiozłam luzem, na siedzeniu, to telepał się w aucie, aż w końcu wyleciał przez rozbitą szybę i rąbnął o asfalt. Co ciekawe, po tym zdarzeniu jeszcze jakiś czas działał, ale najwidoczniej coś się nadwyrężyło, no i migawka poooooszła... Naprawiać się nie opłaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Cze spamy. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) @Sikor A może Ty się z powołaniem pomyliłeś, może trzeba było iść na poloniste. :lol2: :wink: Edytowane 13 Lipca 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Mój przebieg czasowy ma w okolicach 16 lat, jakieś 5 lat temu uległ wypadkowi, mieliśmy dachowanie - a że aparat wiozłam luzem, na siedzeniu, to telepał się w aucie, aż w końcu wyleciał przez rozbitą szybę i rąbnął o asfalt. Co ciekawe, po tym zdarzeniu jeszcze jakiś czas działał, ale najwidoczniej coś się nadwyrężyło, no i migawka poooooszła... Naprawiać się nie opłaca. Dlatego kupiłem ten aparat ponieważ cenię sobię wytrzymałość. Rozbiłem na wycieczce LCD w Sony S600 i... leży w szafce, a ja używam Zenita z 1984 roku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Mój przebieg czasowy ma w okolicach 16 lat, jakieś 5 lat temu uległ wypadkowi, mieliśmy dachowanie - a że aparat wiozłam luzem, na siedzeniu, to telepał się w aucie, aż w końcu wyleciał przez rozbitą szybę i rąbnął o asfalt. Co ciekawe, po tym zdarzeniu jeszcze jakiś czas działał, ale najwidoczniej coś się nadwyrężyło, no i migawka poooooszła... Naprawiać się nie opłaca. No wiesz, aparat moim zdaniem nie sluzy do tego by sobie urzadzac dachowanie z nim w samochodzie ;) Taka propo, widzial ktos wczorajszy wypadek na brodnie w granicach 10 rano? Na skrzyzowaniu bartniczej i rembielinskiej stal sobie polonez z silnikiem zredukowanym gdzies o 50-60% a pare metrow dalej na dachu lezala toyota carina (tak mi sie wydaje z tego kata co widzialem ten samochod ;) ) Niestety z lekka sie spieszylem zeby woda w Zegrzu nie wystygla za bardzo tak wiec pytam sie Was czy duzo ofiar bylo?:) Tak szukam po necie troche o tym ale duzo znalezc nie moge... EDIT: Zidane spowiada sie czemu uderzyl Marco w meczu http://mundial.onet.pl/65902,1247843,5857,...toreportaz.html Edytowane 13 Lipca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 No wiesz, aparat moim zdaniem nie sluzy do tego by sobie urzadzac dachowanie z nim w samochodzie ;)Hehe, ja bym nawet posunęła się dalej - samochód nie służy do tego, żeby sobie w nim urządzać dachowanie, nieprawdaż? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Hehe, ja bym nawet posunęła się dalej - samochód nie służy do tego, żeby sobie w nim urządzać dachowanie, nieprawdaż?A to juz zalezy od modelu ;) :D P.s. Kurcze wsadzilem sobie wczoraj browar do zamrazalnika o ktorym zapomnialem i wlasnie matka mi go do pokoju przynosi :lol: Butelka nie popekala ale wie ktos czy to jeszcze bedzie pijalne?:P Edytowane 13 Lipca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Czesc spamery (+spemerka) ... wpadlem sie tylko przywitac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Witam z rana, mam zwaloną okolice Warszawy i nie padało :( . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Cze spamy ;) Kolejny piękny upalny dzień się zapowiada. Trzeba będzie wyjść za firewall i się trochę wyluzować ;) P.s. Kurcze wsadzilem sobie wczoraj browar do zamrazalnika o ktorym zapomnialem i wlasnie matka mi go do pokoju przynosi :lol: Butelka nie popekala ale wie ktos czy to jeszcze bedzie pijalne?:P Pij na zdrowie. Nic się browcowi nie stało, poczekaj niech się rozmrozi i spij do dna ;) Nie będziesz mieć żadnych zmian genetycznych, jak od żarcia z Biedronki, więc czym się przejmujesz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Cze spamy ;) Kolejny piękny upalny dzień się zapowiada. Trzeba będzie wyjść za firewall i się trochę wyluzować ;) Pij na zdrowie. Nic się browcowi nie stało, poczekaj niech się rozmrozi i spij do dna ;) Nie będziesz mieć żadnych zmian genetycznych, jak od żarcia z Biedronki, więc czym się przejmujesz ;) Ufff a juz myslalem ze 4 butelki browarka pojda sie walic ;) tak wiec poczekamy az sie rozmrozi i mozna sobie wypic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Skoro o aparatach mowa, to mam Kodaka 335. Ma jakieś 15 lat. Zapewne nadal działa, ale pewności nie mam - nie był używany przez jakieś 10. Niestety, aby lampy używać, to trzeba przeczyścić komorę na baterie - jedna z baterii się tam wylała i styki są w średnim stanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Ja nie wiem, albo mnie oczy zawodza albo termometr. Wlasnie wyczytalem z termometru za firewallem ze w cieniu jest 35*C o_O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Pff. Norma. U mnie tak codzień :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Neo_x tyle jest... Mam pytanko ile pijecie prez te upału??(nie % napoje) Bo ja 1.5 litra wody mineralnej, 2 litry różnych soków, napojów itp. I troche herbat... A Wy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Dzisiaj wypiłem 1,5L wody ( od godziny 05:00 ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Mam pytanko ile pijecie prez te upału??(nie % napoje) Bo ja 1.5 litra wody mineralnej, 2 litry różnych soków, napojów itp. I troche herbat... A Wy??Bardzo dużo wody pije, nawet nie licze ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Ja tak z 1,5 litra na dzien , a jak wychodze gdzies to z 2 piwa albo wino :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Mam pytanko ile pijecie prez te upału??(nie % napoje) Bo ja 1.5 litra wody mineralnej, 2 litry różnych soków, napojów itp. I troche herbat... A Wy?? Od godziny 9 leza u mnie juz 2 puste butelki 1.5litra po wodzie zywieckiej. Do tego wypilem herbate wlasnie. Podejrzewam ze ponizej 5litrow dziennie nie schodze, a zaraz jeszcze ide na rower troche, wiec kolejne 2l pojda. Nie dosc ze myje sie 4 razy dziennie to pije pol wanny wody, ciekawe kiedy kasy na wode zabraknie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 ciekawe kiedy kasy na wode zabraknie icon_wink2.gifPrędzej woda sie skończy niż kasa ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...