Jabar83 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Hmm a 18 lat skonczone ? Bo jak na ulicy mialbym pic to wole nie z malolatami. Szkoda ze nie we Wrocku Zavader ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Skonczone nie skonczone, mi tam rybka, ja dowodzik mam ;] A co do ludzi, no to tak, zeby z 5-6 osob bylo, na pola mokotowskie mozna isc tudziez w bardziej cywilizowane miejsce ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Hmm a 18 lat skonczone ? Bo jak na ulicy mialbym pic to wole nie z malolatami. Szkoda ze nie we Wrocku Zavader ;)Nie, ale nie musze pić piwa, moge cole albo soczek :) . Skonczone nie skonczone, mi tam rybka, ja dowodzik mam ;] A co do ludzi, no to tak, zeby z 5-6 osob bylo, na pola mokotowskie mozna isc tudziez w bardziej cywilizowane miejsce ;] Pola mam blisko więc mi by pasowało, ale jade do Kampinosu na polowanie z dziadkiem :D . Można jeszcze w sierpniu jakieś spotkanie zorganizować ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 B-) Kurde.. A w CK nie padało od czerwca ? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) El0 ;] Kto dziś w Wawce, tak koło 20-21 się by wybrał na jakieś piwo w centrum lub okolicach ? Nie chce mi sie siedzieć w domku, to może by sie zebrała ekipa jakaś 4-5 osobowa, to już można popić i pogadać na luzie ;]] Pisać i się chwalic kto ma czas, albo wolna chate ;] Czyli gdzie dokladnie? Jak znajde jeszcze kogos z brodna to moge jechac, bo samemu nie bedzie mi sie chcialo :) A teraz ide robic jajecznice ;) Edytowane 13 Lipca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Co tu tak cicho ? :D Wszyscy poszli z Zavaderem chlac i zataczaja kregi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Z deszczu nici. :( Może jutro popada ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Z deszczu nici. icon_sad2.gif Może jutro popada ... U mnie dokładnie to samo... Chmurki przyszły, pogrzmiało i tyle... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Ha spamuję! Co mi szkodzi. :) Błyska u mnie ale nie grzmi. Oby padało. Edytowane 13 Lipca 2006 przez Black_war Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Kurde.. A w CK nie padało od czerwca ? Wow, Ziomek z Kielc, chyba jedyny na tym forum.... :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 A widzicie odemnie nikogo nie ma. ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Taa, tylko z których Żar jesteś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Jako, iż Skrytobojca ma ZPP, chciał abym coś tu wstawił od niego. :) http://www.eforum.e9.pl/viewtopic.php?t=408 Mówisz grzechu_1990, że kim jesteś ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Acha, Skrytobojca pozdrawia spamerów (ja również). ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 :D No to sie wydalo hehe. Dobra czas isc spac. MaciekCi i tak ten temat pewnie wyladuje w koszu ,wiec mi to rybka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Wow, Ziomek z Kielc, chyba jedyny na tym forum.... :D :wink: Nie jedyny ;P Znam jeszcze kilka osob z tego forum, ktore są z Kielc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Wow, Ziomek z Kielc, chyba jedyny na tym forum.... :D :wink: elo :D lepiej zeby jutro nie padalo na trasie kielce - krakow bo planuje wyjazd do wujka o godzinie 10-11 (wiem jade na najwikeszy upał ale cicho i tak mi bezdie wiater wiał wic nie zasłabne:P), a dzisiaj juz troche pogroziło tzn pobłyskało sie troche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Lepiej to ty sobie posta popraw. :P Bo od jutra będziesz mieć wakacje. :P BTW: Wg IMGW padać będzie dopiero jutro u mnie .... Miejmy nadzieję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) lepiej to Ty mi powiedz co se mam w poscie poprawic oprocz kilku literowek typu 'najwikeszy' :P nieno w sumie to sa 3 troche oczojebne ale ujda w tłoku ;] a jeszcze lepiej mi powiedzcie czy mnie policaje nie zlapia na trasie jak nie bede mial karty rowerowej a 18 lat nie mam :> Edytowane 13 Lipca 2006 przez mlodass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) elo :D lepiej zeby jutro nie padalo na trasie kielce - krakow bo planuje wyjazd do wujka o godzinie 10-11 (wiem jade na najwikeszy upał ale cicho i tak mi bezdie wiater wiał wic nie zasłabne:P), a dzisiaj juz troche pogroziło tzn pobłyskało sie troche lepiej to Ty mi powiedz co se mam w poscie poprawic oprocz kilku literowek typu 'najwikeszy' :P nieno w sumie to sa 3 troche oczojebne ale ujda w tłoku ;] a jeszcze lepiej mi powiedzcie czy mnie policaje nie zlapia na trasie jak nie bede mial karty rowerowej a 18 lat nie mam :> 1. Zdania zaczynamy wielką literą 10% + 3dni ZPP. 2. Nie ma takich wyrazów. Dobra, ja tu widzę 10% + 7 dni ZPP. Teraz Sikor niech rozważy, czy dozwolona jest opcja "slangu" tak jak : "wiater", "policaje". Pozdrawiam. :) Edytowane 13 Lipca 2006 przez MaciekCi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) O slangu Sikor nic nie wspominal z tego co pamietam ;) Mykam spac bo musze wstac rano kolo 10 o_O Papa. Edit: Bogini Bikini leci na Polsacie, czyli jeszcze spac nie ide ;D Edytowane 13 Lipca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 1. Zdania zaczynamy wielką literą 10% + 3dni ZPP. 2. Nie ma takich wyrazów. Dobra, ja tu widzę 10% + 7 dni ZPP. Teraz Sikor niech rozważy, czy dozwolona jest opcja "slangu" tak jak : "wiater", "policaje". Pozdrawiam. :) O ja pier.... Strażnik Teksasu. Zgłos ta sprawe na policje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Yo. Sam bym porozdawal % ale na chwile obecna kursor skoczylby mi na ZKU pewnie... :twisted: Odnosnie pogody - super chlodek w porownaniu do zeszlego tygodnia. Opadow brak...Jeszcze. I tylko zastanawiam sie nad zmiana klawiatury na cos bardzo cichego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 witam :) a ja czekam na wymiane neta :) wkońcu pozbywam się neoshitu i będe miał z kablówki neta :) 3 mega w dzień a w nocy 9 mega :) i bez ograniczeń ściągania danych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Yo Spamerki ! :P Na niebie pełno chmur :P, pewnie będzie padać :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Piekary Śląskie - pada. Siemianowice - nie pada. Czeladź - pada. Sosnowiec - nie pada. Sprawdzone empirycznie, ale sytuacja zmienia się z minuty na minutę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 U mnie super chłodek!! Wreszcie jest czym oddychac . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 U mnie zachmurzenie jest , ale nadal gorąco :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Witam! U mnie gorąco i parno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 a u mnie pada... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 a u mnie pada... :PUps :oops:. A gdzie wielka litera :wink:? A u mnie chmury, ale nad jeziorko jade :wink:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...