DrKleiner Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Cześć ! Dziś wróciłem :) i widzę ile muszę nadrobić na forum. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Sikor żniwa zrobił. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Zauważyliście że nie odpadł nikt z największych spamerów ? :D Edytowane 14 Lipca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Cze spamiki ;) Oj Pan Płetwa się rozpędza, robi się coraz ciekawiej. Dziś trochę popadało i jest w znośnie u mnie. Na szczęście nie będę musiał podlewać dziś kwiatów i warzyw. Więc ponad godzina grania w Battlefielda 2 więcej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Santi jaki kolor masz myszki!? Ja srebrną. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Sikor żniwa zrobił. ;)To tak jest jak się nie słucha ostrzeźeń. Nadmieniam jedynie, że wszystkie napisane przez siebie zdania rozpocząłem z "dużej litery"! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 No to na razie spamery. Spadam z Kasią do Mesy. Dzisiaj jest "pink party". Nawet w różową koszulkę zainwestowałem. Dobrze, że pada, to na wierzch wrzucę ortalion. Nie będzie takiego obciachu. Mister Płetwa na różowo. Pfff, okropieństwo. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Buhaha spamujemy dzisiaj całą noc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Santi jaki kolor masz myszki!? Ja srebrną. :PNiebiesko - srebrna. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 A ja mam zwykle białe badziewie A4 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Cii... Bo jeszcze wróci nasz bo$ki PinkBOY :) (bez obrazy oczywiście) PS: Ja mam A4Techa Opto 013 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) W grach seria X7 się super sprawuje :P i innych zastosowaniach też. Musze swój cfg do Call of Duty dopracować :rolleyes:, pod gre MP44 i Bar'em ;). Edytowane 14 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Mr. Sikor w różowej koszulce. :lol: Chciałbym to zobaczyć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Własnie niech Sikorek wrzuci kilka fotke ze swojej Pink Party, oczywiscie swoich, szkoda, ze jeszcze wlosow na twrzy nie przefarbowal na Pink :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Mr. Sikor w różowej koszulce. Chciałbym to zobaczyćJa też. Jak wróci to poprosimy go o fotki. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja też. Jak wróci to poprosimy go o fotki. ;)Różowo to widzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 A4 Tech WOP-35 PU Moja myszka, która się do niczego nie nadaje <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) W grach seria X7 się super sprawuje :P i innych zastosowaniach też. Musze swój cfg do Call of Duty dopracować :rolleyes:, pod gre MP44 i Bar'em ;).Zaraz musze sprawdzic swoj nowy nabytek w HL2:EO. :P Na starej myszce nie dalo sie juz grac. :lol2: A4 Tech WOP-35 PU Moja myszka, która się do niczego nie nadaje <_< Nadaje sie przynajmniej do jednego ------> wyrzucenia. :lol2: :ploom: :D Edytowane 14 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 a ja własnie siedze na nowo zlozonym przeze mnie komputerze dla "Wója" (nie brać to jako błąd, bo to nie ma nic wspólnego z wujkiem ;), z resztą jest cudzysłów ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Też mam jakiegoś shita od A4 Tech OP-50, 29 zł dałem. Coś takiego jak tu: http://sklep.benchmark.pl/pelny_21383.html I tak dupiata mysz, że aż mnie szlag trafia jak mam nią grać w BF2, odradzam. Zerwała mi się ta boczna wypustka, po lewej stronie. Wcześniej miałem A4 Tech Swop'a-48 i już nie łapała, gubiła ruchy strasznie. Chyba sobię kupię A4 Tech X-718, ma dużo pozytywnych komentarzy i dobrych recenzji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Zauważyliście że nie odpadł nikt z największych spamerów ? :DNo dziwisz sie?? :twisted2: Ja prawie wcale nie robię błędów poza jednym, za który odpokutowałem kare w postaci 10% i ZPP :twisted: . Od jutra nie ma mnie do końca miesiąca więc nie pić za dużo, i nie pisać za dużo bo sie zaczytam ;] . Można mnie znaleźć we wsi Siemiany za Iławą na Warmii. Kto mi napisze esemeska, jeżeli zobacze chociaż jedną odpowiedź to podam numer ;] . EDIT: A ja mam myche logitecha, taka co świeci na czerwono i nie pamiętam modelu, ale jest bardzo dobra, mam ją chyba 2 lata jak nie 3, i sprawuje sie świetnie. Edytowane 14 Lipca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 No dziwisz sie?? :twisted2: Ja prawie wcale nie robię błędów poza jednym, za który odpokutowałem kare w postaci 10% i ZPP :twisted: Od jutra nie ma mnie do końca miesiąca więc nie pić za dużo, i nie pisać za dużo bo sie zaczytam ;] . Można mnie znaleść we wsi Siemiany za Iławą na Warmii. Kto mi napisze esemeska, jeżeli zobacze chociaż jedną odpowiedź to podam numer ;] . EDIT: A ja mam myche logitecha, taka co świeci na czerwono i nie pamiętam modelu, ale jest bardzo dobra, mam ją chyba 2 lata jak nie 3, i sprawuje sie świetnie. Nie powiem ze bede tesknil :lol: Co do mychy to moze sobie nawet grac jakas melodyjke byle miala dobra rozdzielczosc (dpi), bo to wazne jak dla mnie. Ja mam MX510 dosc stara ale dalej jara ;) Dalem za nia 150 zeta kiedys. Chyba bede musial pomyslec na inna tylko nie wiem jeszcze jaka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Nie powiem ze bede tesknil icon_lol.gifAle ja to wiem ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Od jutra nie ma mnie do końca miesiąca więc nie pić za dużo, i nie pisać za dużo bo sie zaczytam ;] . Można mnie znaleść we wsi Siemiany za Iławą na Warmii. Ja wlasnie z niedzieli na poniedziałek jade do Ilawy (na 9 dani). Bedziemy niedaleko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja wlasnie z niedzieli na poniedziałek jade do Ilawy (na 9 dani). Bedziemy niedaleko icon_razz.gifTo może jakieś wspólne piwo?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) No dziwisz sie?? :twisted2: Ja prawie wcale nie robię błędów poza jednym, za który odpokutowałem kare w postaci 10% i ZPP :twisted: . Od jutra nie ma mnie do końca miesiąca więc nie pić za dużo, i nie pisać za dużo bo sie zaczytam ;] . Można mnie znaleść we wsi Siemiany za Iławą na Warmii. Kto mi napisze esemeska, jeżeli zobacze chociaż jedną odpowiedź to podam numer ;] . Prawie nie robisz. :P Dobrze napisane. :D Wlasnie pogralem sobie w HL2:EO i myszka sprawuje sie super. Gralem na rozdzialce 1600dpi, celnosc mi sie od razu poprawila (teraz to mam lepsza celnosc z 'shotguna' niz wczesniej z kuszy z celownikem :lol2:). Edytowane 14 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Hejka spamery, właśnie wróciłem z działki, szczęście, że wcześniej niż to było zapowiedziane ;) Tam było przynajmniej zimno, prawie przez cały czas padało i były burze :D Dzisiaj znowu nie będe spał po nocy i najprawdopodobniej obejrzę sobie wschód :razz: Pewnie będe też grał w ET, a potem obejrze siatkówkę i jak będzie, to Usterkę na TVNie :) A odnośnie myszek, mam A4Techa Opto 415 od 1,5 roku i spisuję się świetnie Od jutra nie ma mnie do końca miesiąca więc nie pić za dużo, i nie pisać za dużo bo sie zaczytam ;] . Można mnie znaleść we wsi Siemiany za Iławą na Warmii. Prawie nie robisz. :P Dobrze napisane. :DPrawie robi wielką różnicę :) Edytowane 14 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Prawie nie robisz. :P Dobrze napisane. :DLiterówka, przecież "X" jest blisko "S" ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 spamery :P 200 stron, jaki temat może sie pochwalić takailością ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) spamery icon_razz.gif 200 stron, jaki temat może sie pochwalić takailością ?10% i dwa dni ZPP ;] . EDIT: fipa i fipek mają urodziny, może coś postawią?? :] http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=1246 http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=138964 Edytowane 14 Lipca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...