pluszek Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Chłopaki powiedzcie mi gdzie są kobiety na Purepc, piszą jakieś? :wink: Zdrówka, Szczęścia i Słodyczy Fipie pluszek życzy :wink: Edytowane 14 Lipca 2006 przez pluszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Grzechu_1990 będzie miał zafundowane wakacje bez kompa :-D. Ja też ;-). Jutro w godzinach popołudniowych wyjeżdżam na całe 2 tygodnie nad morze, więc (raczej :mrgreen:) mnie tutaj w najbliższym czasie nie spotkacie. Póki co nawet spakowany nie jestem, ale co tam... To ja też ;-): Wszystkiego najlepszego fipa! Edytowane 14 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Chłopaki powiedzcie mi gdzie są kobiety na Purepc, piszą jakieś? icon_wink3.gifSą, Agnes jest jedną z nich B) . Tu nawet temat był o kobietach ;] . BTW Kto wie jak sie cofnąć z 14.07.2006 do 04.10.1913??:blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Agnes to wiem :wink: Ale żadnych innych? :wink: ps. Gdzie ten temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) BTW Kto wie jak sie cofnąć z 14.07.2006 do 04.10.1913??:blink:Przestaw sobie date w komorce i windzie. :P Literówka, przecież "X" jest blisko "S" ;] .Jasne. :D Edytowane 14 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 @Grzechu_1990 Spróbuj jak Chuck Norris kopnąć w kalendarz z półobrotu ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Jaką myszkę polecacie w przedziale 50-70 zł ? Taka żeby się nadawała do gry w CS'a i ogólnie żeby była dobra :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) A4tech x-718. ;) Inaczej. A4Tech x-750. ;) Edytowane 14 Lipca 2006 przez Black_war Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Przestaw sobie date w komorce i windzie. :P Jasne. :D Ale daty na forum jakoś przestawić nie moge, chodzi o to konkurencyjne ;) . A "X" nie jest koło "S"?? :> @Grzechu_1990 Spróbuj jak Chuck Norris kopnąć w kalendarz z półobrotu ;-). Nie da sie ;) . Jaką myszkę polecacie w przedziale 50-70 zł ? Taka żeby się nadawała do gry w CS'a i ogólnie żeby była dobra :D A mało masz takich tematów?? :huh: Idź do specjalistów w sklepie komputerowym, tam to sie znają, przecież to eksperci B) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Wam tez czasami forum przycina? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Wam tez czasami forum przycina?Tak, ale był już poruszany ten temat. Edytowane 15 Lipca 2006 przez misiek175 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Wam tez czasami forum przycina?Ostatnio nawet często... Nie wiem czy to jest spowodowane, ale kilkuminutowe zwiechy to u mnie codzienność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Pewnie będzie niedługo jakaś przerwa techniczna i adminki to naprawią. ;) Albo posypią się bany na ip dla największych spamerów. ^^^^^^ Żeby serwer odciążyć. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 A "X" nie jest koło "S"?? :>Oczywiscie, ze jest. ;) Tylko w slowie znalezc na 99,9% zrobiles blad, ktory wynikal z niewiedzy na temat pisowni tego wyrazu. :P Skad te przypuszczenia? Jestem pewien, ze przed dodaniem odpowiedzi czytasz swojego posta niejednokrotnie w celu wychwycenia wszystkich bledow i kazda literowke mozna w ten sposob znalezc i poprawic. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Wam tez czasami forum przycina? Tak Ostatnio nawet często... Nie wiem czy to jest spowodowane, ale kilkuminutowe zwiechy to u mnie codzienność.Potwierdzam, ale nie wszyscy chyba to mają, w dziale "O serwisie i forum" w temacie o "Purepc.pl" jest to opisane. EDIT: Santi żeby było więcej taki ludzi nie dających sie wrobić B) . Tak, rzeczywiście zrobiłem błąd, przyznaje sie i proszę Sikor'a o kolejne 10% i zpp. Edytowane 14 Lipca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Albo posypią się bany na ip dla największych spamerów. ^^^^^^ Żeby serwer odciążyć. :)To ja nie mam się czego obawiać :lol: :lol2: (chyba). Nie chcę pokazywać palcem ;-), o kogo bym się bał :-P. Edytowane 14 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 To ja nie mam się czego obawiać icon_lol.gif laugh.gif (chyba). Nie chcę pokazywać palcem icon_wink.gif, o kogo bym się bał icon_razz2.gif.Dzięki że sie o mnie troszczysz :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 @pluszek Kobiety: klik, klik, klik. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Wiem, że miało już nie być tematu pogody, ale muszę się z Wami podzielić tą radosną nowiną. Właśnie wróciłem z pracy i u mnie pada deszcz! Pewnie będzie tak do rana. Przy dobrych wiatrach, to do poniedziałku ;) Brat jedzie Unem nad jeziorko i będę musiał jutro jeździć Maluchem :mur: Poza tym 2 dni weekendu powinny wystarczyć na dokończenie porządków na dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Dzięki że sie o mnie troszczysz :P .Tak już mam ;-). Idę się wykąpać... Jak wrócę to ma tutaj być 5 stron więcej ;-) :lol2:. EDIT: sgj, mi sie wydaje, czy jesteś po małym ;-) awansiku... Grupa: Admin Edytowane 14 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Poza tym 2 dni weekendu powinny wystarczyć na dokończenie porządków na dysku.A nie szybciej Format C: ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja jade na 2 tygodnie do Sopotu na oboz i tez mnie nie bedzie :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Czy ktoś z was układa puzzle? Pytam nie ot tak, tylko interesownie, chciałabym się z kimś wymienić, mam takie z 1500 kawałków... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Wszystkim co wyjezdzaja zycze udanego wypoczynku. :P Tymczasem ide sie udac na spoczynek (nie wieczny :lol2:). Dobranoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) A nie szybciej Format C: ? :D Oj to zbyt brutalne :D Sa lepsze sposoby... kasowac wszystko co nie potrzebne po sobie. A sciagac do jednego katalogu. Hmm sgj czy ja dobrze widze czy ktos Ciebie awansowal ? EDIT: Agnes kiedys to bym sie wymienil. Mam takie z 2000 sztuk ze zdjeciem Uniwersytetu Jagiellońskiego in Cracow ;) Ale juz nie te lata i nie mam glowy do tego. A ukladalo sie sporo. Edytowane 14 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Pospamowaliście ładnie ;-), jak mnie nie było. EDIT: Cisza, więc nie będę przeszkadzał ;-). Idę spać. Pozdro dla wszystkich! Edytowane 14 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 EDIT: Agnes kiedys to bym sie wymienil. Mam takie z 2000 sztuk ze zdjeciem Uniwersytetu Jagiellońskiego in Cracow ;) Ale juz nie te lata i nie mam glowy do tego. A ukladalo sie sporo.Teraz już nie masz? Zresztą - w sumie, jak już się nie układa, faktycznie nie ma sensu się wymieniać.... Szkoda! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) sgj: Akurat na C mam czysto. Gorzej z E, gdzie jest jakieś 4GB programów z Netu/czasopism (głównie CHIP), które wrzuciłem na dysk, bo "kiedyś mogą się przydać". Problem w tym, że obecnie nie mam pojęcia do czego one są i czy działają pod XP. BTW: Szybko zasuwasz po drabinie kariery. Może mógłbym prosić o "moderatora" dla siebie? :] Agnes: Miałem kiedyś takie puzzle na 500 kawałków - duży dom na wsi (a właściwie pałac). Nigdy jednak nie udało mi się ułożyć - za mało cierpliwy jestem. Poza tym 100 kawałków to było niebo, a kolejne 200 to zielona trawa. :mur: Obecnie nawet nie wiem, gdzie te puzzle są, ale brakuje w nich co najmniej 10 kawałków. Edytowane 14 Lipca 2006 przez ULLISSES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Wczoraj byłem ostro wkurzony, oddałem 5 liczb na multilotka, trafiłem 4/5. Byłoby 5/5 ale na kuponie była 20 a wylosowaną liczba była 21 :[ Wygrałem 10zł a nie 330zł !!!! :[ Dziś oddałem 2 zakłady po 5 liczb i w każdym trafiłem 3 liczby - czyli 2 x 2zł wygrana :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja w totka nie mam szczęścia. Gram tylko na chybił. :P A tak pozatym - dobranoc spamy. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...