el_gringo_dado Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) Ja wyjeżdżam za tydzień, dokładnie 22.07 ;] Ustronie Morskie wita ;] 2 tyg. bez PC, netu i problemów :P Najśmieszniejsze, że mam wrażenie, że wydarzy się coś, tylko jeszcze nie wiem co. A najlepsze, że zawsze jak mam takie przeczucie - coś się dzieje, coś o czym bym nawet nie pomyślał :mur: Edytowane 18 Lipca 2006 przez el_gringo_dado Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Najśmieszniejsze, że mam wrażenie, że wydaży się coś, tylko jeszcze nie wiem co. A najlepsze, że zawsze jak mam takie przeczucie - coś się dzieje, coś o czym bym nawet nie pomyślał Może się zakochasz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) Jezu!! Ale lama jestem :( Od paru dni mi strasznie gra w CoD'a nie idzie... Takie staty jak mam to masakra :-|. Mój nick ^Wolf ;) Dowód: Edytowane 15 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Ja coś ostatnio z grami przestaje :) i nawet lepiej mi jakoś może kiedyś zagram w nowego ET i CRYSIS i na tym skończę moje granie :) jakoś chyba wyrastam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Ja już dawno wyrosłem jedynie fora mnie uzależniły :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Ja chciałem dzisiaj w Sacreda pograć. To sobie pograłem. Włączam gre - Protection Error. Myśle, ok wpisze serial i finito. Taaak, oczywiście nie mogłem gry do paska zminimalizować żeby zrobić cokolwiek. I na tym sie skończyło, Sacred out z dysku. Żeby nie było - mam oryginał. No i jakos nie moge znaleść żadnej gry, żeby pograć. Niby tyle tego mam, ale w nic sie nie chce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Ja gram tylko w CoD'a i czasem w CS 1.6 ;), to wszystko w co gram :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Właśnie też gram w Sacred i utknąłem! :( Przy misji ze zbieraniem żywiołów. Przy trzecim żywiole wchodzę to tych jaskini i nic tam nie ma a miał być jakieś coś z kluczem. Poszedłem dalej wybiłem smoka bagiennego i nic. Może ktoś kojarzy? Ofkoz. mam oryginała ;) z kolekcji klasyki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Ja gram w bf 1942. Nawet mnie do klanu chcieli ale nie mam czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Ja gram na zmianę w Football Managera i CS'a 1.6 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Halo...? Jest tu ktoś..? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Ja jestem. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 A ja ide. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Ja w szczecinie spobie siedze, w makfaku maja chyba najepsze kebaby w polsce B) Ja pykam w cssa dosc czesto, gralem troche w bf2 ale juz mnie nudzic zaczyna, troche w cod2 ale j/w - css to css, nigdy sie nie nudzi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Napewno nie mają tam najlepszych kebabów. ;D Btw. chodzi ci o McDonald's? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Kto mieszka w Poznaniu pewnie miał okazje słyszeć że jakieś dwa tyg. temu przy ulicy Sowińskiego zjarał się barak. Ja mam nieprzyjemność mieszkać w bloku naprzeciwko i właśnie patrze z okna jak kończy się jarać kolejny barak. Jakaś plaga czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Idę zaraz spać, bo już nie daję rady. Karaluchy pod poduchy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Tak gadacie to bym zjadl kebaba sobie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 HAha a ja juz nie spie , spalem 2 godziny :) a za godzine mam pociag do Sopotu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Obudziła mnie dziś cisza. Zostawiłem kompa na noc, a rano wyłączony. Okazało się, że jednej fazy nie ma. 2 minuty szukałem dziury w całym. Następnie 20 minut leżałem wkurzony, że nie mogę włączyć kompa. W końcu olśnienie - przecież jest coś takiego jak przedłużacz. W gniazdku na korytarzu jest prąd, podłączyłem kompa i śmigam :] U mnie jest świetna pogoda - za oknem pada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Dzieńdobry wszystkim :wink: U mnie zimno i zbiera się na deszcz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 A u mnie słońce daje po oczach. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Cześć Wszystkim :). Ale przyjemny chłodek :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Cześć! Ja mam spalone plecy od opalania :( czego używacie na taką spieczoną skórę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Thompson'em wybiłem cały przeciwny team :P. Jestem Pr0 :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Oglądał ktoś nowych Piratów z Karaibów: Skrzynia umarlaka? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Premiery jeszcze nie było. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Cześć! Ja mam spalone plecy od opalania :( czego używacie na taką spieczoną skórę? Jakiś krem nawilżający. Skóra i tak zejdzie. Musi boboleć. Oglądał ktoś nowych Piratów z Karaibów: Skrzynia umarlaka? :) Zapraszam do tematu o filmach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 A tym razem dlaczego padło forum? :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Cze spamery! Czemu to forum caly czas ma jakies zwiechy? Kupilem sobie razera krait bede wymiatal xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...