Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

EDIT: Gdzie nasz Sikorek? :*

Daaaawno go już tutaj nie widziałem.

EDIT:

Fuck, pilot od głośników mi się psuje. Pokrętło 'Volume' raz łączy, a raz nie. :/ :/

Edytowane przez chari

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze spamery :)

A jednak zasnąłem dopiero o piątej :|

Od razu widać, że traktujesz samego siebie z szacunkiem. Tak trzymać!

Nie do końca, prawie przez całe wakacje chodziłem spać jakoś koło piątej, więc czasami trzeba wcześniej, ale i tak się nie udało tym razem

Mniej kawy :wink:.

Mi nawet kawa nie jest potrzebna, wystarczą 2l Coca-Coli i takie sypianie przez pare tygodni

Nie do końca o to mi chodziło, a bardziej o to, co pogrubiłam....

Perfekcyjnie.

Zawsze tak pisze :razz: Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze spamery :)

A jednak zasnąłem dopiero o piątej :|

Nie do końca, prawie przez całe wakacje chodziłem spać jakoś koło piątej, więc czasami trzeba wcześniej, ale i tak się nie udało tym razem

Mniej kawy :wink:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie do końca o to mi chodziło, a bardziej o to, co pogrubiłam....

A wy tak wszyscy dobrze piszecie, że Sikor nie musi dawać % i ZPP ? :P

Perfekcyjnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze spamy xD

Wlasnie wrocilem z banku stalem w kolejce z 30min :|

a potem 20min czekalem zeby zaplacic na komitet...

A ja ide kosic trawe, potem z CV do pracy :wink:. Miejmy nadzieje, ze nie potrwa to 30 minut :roll: :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kazdy ma prawo do wakacji ;]

Ale nie Sikor ;)

Mykam troche na rower, ktos chetny pojezdzic ze mna? :)

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie Sikor ;)

Mykam troche na rower, ktos chetny pojezdzic ze mna? :)

Ja! Ale ile kilometrów masz zamiar zrobić?? Jeśli mniej niż ok 70 to się nie ruszam z fotela. :D

Kurde, ale człowiek jest zrelaksowany po wizycie u dziewczyny. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja! Ale ile kilometrów masz zamiar zrobić?? Jeśli mniej niż ok 70 to się nie ruszam z fotela. :D

Kurde, ale człowiek jest zrelaksowany po wizycie u dziewczyny. :lol:

Dzisiaj lajtowo bo ze 30 km :P Nie mam sily jeszcze po wczorajszej dzialce :P

No ja tez bym wyszedl , ale do Ciebie mam troszke daleko :lol:

Jakie daleko :P Jade do Pily (dokladnie Wałcz) 1 sierpnia, a to juz od Szczecina nie daleko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie przed chwilą wróciłem z pracy.

Na stole czekał już VGA Silencer rev. 3 - 29PLN nówka. Zainstalowałem i jest prawie cicho. Prawie, bo ciszę niszczy wiatrak na procku (Titan). Jak go uciszyć lub na co zmienić? Zmniejszenie obrotów może być problemem, bo już jest około 50 stopni w stresie (Palomino). Na 9V będzie lepiej? Mogę zainwestować 30PLN - później mija się to z celem, bo za więcej, to można się na TB przesiąść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszeliście o tym, że u nas jakaś sieć supermarketów zobowiązała się oddać pięniądze za zakupione telewizory jeżeli Polacy dojdą do ćwierćfinału? Dzisiaj w radiu mówili, że we Włoszech zrobiono to samo tyle, że Włosi mieli wygrać MŚ. Italia zwyciężyła, a supermarkety muszą oddać ludziom 15 mln euro. :) Nieźle wpadli. ;)

Edytowane przez chari

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszeliście o tym, że u nas jakaś sieć supermarketów zobowiązała się oddać pięniądze za zakupione telewizory jeżeli Polacy dojdą do ćwierćfinału? Dzisiaj w radiu mówili, że we Włoszech zrobiono to samo tyle, że Włosi mieli wygrać MŚ. Italia zwyciężyła, a supermarkety muszą oddać ludziom 15 mln euro. :) Nieźle wpadli. ;)

Czytaj:

Każdy kibic piłkarskiej reprezentacji Polski może odnieść podwójne zwycięstwo, jeśli w dniach pomiędzy 2 a 4 czerwca 2006 roku kupi dowolny telewizor w sieci Media Markt. Podwójne, ponieważ zakup w przypadku awansu Polaków do półfinału mistrzostw premiowany będzie zwrotem ceny zakupu.

Nieprawdopodobna mundialowa gorączka trwać będzie w każdym z 28 marketów Media Markt w całej Polsce tylko przez trzy dni. Każdy, kto choć trochę ma coś z hazardzisty lub kibica mocno wierzącego w umiejętności piłkarskie reprezentantów Polski może osiągnąć wspaniały wynik i wygrać.

Klienci, którzy zakupią dowolny odbiornik telewizyjny i wypełnią certyfikat uczestnictwa w akcji promocyjnej mogą zaciskać kciuki za Polaków. Szczęście oraz wiara będą wskazane, bo jeżeli reprezentacja zakwalifikuje się do półfinału rozgrywek sieć Media Markt zwróci całą kwotę pieniędzy, za jaką kupiło się telewizor. Zwycięzcy otrzymają zwrot pieniędzy do końca lipca br.

Akcja promocyjna jest częścią składową kampanii marketingowej „Mundial rozgrywa się w domu” przygotowanej i realizowanej przez sieć Media Markt z okazji Mundialu.

Kampania informacyjna realizowana jest za pośrednictwem telewizji, radia i prasy.

Do zobaczenia w półfinale!

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już wczoraj było o tym głośno. :) W Kauflandzie zwracali kase, jeśli Polska wygra MŚ :lol:

Edytowane przez BLANTMEN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość od marketingu i reklamy, pracy już nigdzie raczej nie znajdzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość od marketingu i reklamy, pracy już nigdzie raczej nie znajdzie :D

Ale w innych krajach se kieszenie napchali(z 10x tyle pewnie zarobili). Dobrze wiedzieli co robią. Mieli w koszta wliczone że tak sie może stac.

Edytowane przez Mac'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...