Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Ale w innych krajach se kieszenie napchali. Dobrze wiedzieli co robią. Mieli w koszta wliczone że tak sie może stac.

MM zdaje sie ma siec w wiekszosci panstw Europy a dalej to nie wiem. Wiec zakladali ze ktos napewno wygra i straca na tym ale odrobi im sie na innych krajach. Do nich raczej Polska sie nie zalicza bo kazdy wie, ze to strata pieniedzy ,poniewaz nie mielismy szans z Rasiakiem u boku i Janasem na lawce wyjsc chociazby z grupy :lol: MM zarobil na tym niezle ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MM zdaje sie ma siec w wiekszosci panstw Europy a dalej to nie wiem. Wiec zakladali ze ktos napewno wygra i straca na tym ale odrobi im sie na innych krajach. Do nich raczej Polska sie nie zalicza bo kazdy wie, ze to strata pieniedzy ,poniewaz nie mielismy szans z Rasiakiem u boku i Janasem na lawce wyjsc chociazby z grupy :lol: MM zarobil na tym niezle ;)

I tu sie mylisz. :P

Sieć elektromarketów Media Markt postanowiła skusić klientów specjalną mundialową promocją. Każdy, kto w dniach 2-4 czerwca 2006 r. kupił dowolny telewizor w jednym z 28 sklepów sieci, w przypadku awansu Polaków do półfinału mistrzostw premiowany będzie zwrotem ceny zakupu. Powinien jedynie wypełnić certyfikat uczestnictwa w akcji promocyjnej. Zwycięzcy otrzymają zwrot pieniędzy do końca lipca bieżącego roku.

Akcja promocyjna jest częścią składową kampanii marketingowej. Mundial rozgrywa się w domu, przygotowanej i realizowanej przez sieć Media Markt.

Okazało się, że sieć Media Markt nie przeliczyła się. Akcja Telewizor za półfinał spotkała się z dużym zainteresowaniem klientów. Frekwencja we wszystkich 28 marketach o 100 proc. przewyższała liczbę osób, jakie zazwyczaj w weekend robią zakupy. Promocja rozpoczęła się w piątek, a najwięcej klientów odwiedziło sklepy Media Markt w niedzielę. Sprzedaż telewizorów tradycyjnych, jak i tych w najnowszej technice LCD i plazmowej przekroczyła wielokrotnie ilości sprzedawane w normalne dni. Klienci najczęściej wybierali telewizory 32" w technologii LCD i telewizory 42" w technologii plazmowej. Wiele osób skorzystało również z możliwości zakupu wybranego telewizora w systemie ratalnym 0 proc. rozłożonym na 20 rat.

Widac nie brakowalo niepoprawnych optymistow. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wam się nudzi, to policzcie mi ile wychodzi 6 zł brutto na netto ? :P

Odlicz sobie ~30% i bedziesz wiedzial. :D

PS. Co tu taka cisza? :-P

PS2. Gdzie jest Sikor? Czyzby jeszcze z Mesy nie wrocil? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ide za chwile spać bo rano o 3 na rybki :) koło 8 będę już na forum :). Do jutra :P. A na rybkach będę tak mało czasu bo kolega któy będzie ze mną ma na 9 do pracy :(

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ide za chwile spać bo rano o 3 na rybki :) koło 8 będę już na forum :). Do jutra :P.

Polamania kija czy jak to sie tam mowi. :D

Wez aparat ze soba i zrob zdjecia okazom, ktore zlowisz. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo ;)

Wybujałem się z kumplami na osiedlu po wszystkie czasy. Wpadł do mnie kumpel, słuchaliśmy 'Moher station', jak kto woli Radia Maryja, prywatnego folwarku polskiego Osamy Bin Ladena, niejakiego ojca 'Dyrektora'. Przypadkowo natknęliśmi się na tą stację w poszukiwaniu Radia Złote Przeboje. Akurat leciały jakieś pozdrowienia, dzwonili ludzie, głównie moherowa armia i takie gadanie od rzeczy. To jest lepsze niż jakiekolwiek skecze kabareciarzy, polecam :lol: Później była audycja z gośćmi, mohery zza granicy, były w radiu. Wśród nich jakaś Polka, mieszkająca w Niemczech. Płakała, była wzruszona, że mogła się do ojczyzny wybrać z wnukami, mówiła, że polskie drogi są piękne, że piękny krajobraz. I ogólnie pierdzieliła bez najmniejszego sensu. Później wszyscy pozdrowili ojca Dyrektora, mówili, że człowiek to wspaniały, cudowny, dobroduszny i inne miłe epitety. Stare babki mają w 3 doopy renty i [ciach!]lą za przeproszeniem nieziemskie głupoty, a ojciec Dyrektor kasę za radio trzepie i takie mohery jak one ma w głębokim poważaniu, ale mohera łatwo opętać :lol: Żałosna, śmieszne a zarazem smutna i głupia rzeczywistość. Uważam, że raczej powinno się z takich spraw płakać niż śmiać. A te radio to spalić i byłby spokój raz na zawsze. W naszym kraju to się pije, kradnie, wyłudza i [ciach!]li głupoty pozbawione sensu oraz dużo mówi a mało robi - witamy w Polsce...

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh kur... mucha mi po pokoju lata. Ale to taka supermucha. :/ Szybka .. i spać nie moge.

:idea: :arrow: Otwórz okno, być może sama wyleci ;)

A właśnie spamery, mam do was pytanie, otóz mam Asusa P4B533, fajne mobo tylko ma jedną wadę (powyżej FSB 133 dzielnik dla pamięci z 3:4 zmienia się na 4:3, wszystkie te Asusy tak mają) i wiecie może czy da się coś z tym zrobić? Najnowszy bios nie pomógł, ale za to tutaj znalazłem coś ciekawego (http://www.overclockers.com/tips1013/), mógłby mi to ktoś przetłumaczyć/wytłumaczyć? Z góry dzięki :)

Muchy są skubane i nei chcą zawsze same wylecieć. Idę spać, bo wieje nudą dzisiaj. :cry: Dobranoc. :P

Tak samo jak większość latającego ścierwa. Miłych snów :)

Faktycznie coś nudnawo tu. Brakuje mi Szalonego Ahmeda z jego zabawnymi historyjkami :P

No, Ahmed i jego historyjki wymiatają ;) Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czas isc spac. Co zostalo do zrobienia zostawie na inna godzine bo to juz nastepny dzien sie zaczal. Jak ten czas leci ;)

Dobre Skrytybojco... tylko jak te zawody dzialaja ? :D Samo sie powieksza? :x Aby to zrobic to kogos/czegos do pomocy trzeba ;)

Ehhh jak to dobrze zagladac na forum gdy nie ma Grzecha 90' :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ;)

Właśnie wstałem sobie. Coś cieplutki ranek dzisiaj, nawet się wyspałem. Idę przylamić trochę w CS:S i tą mychę potestować, bo wczoraj czasu nie było. Maciaq jeszcze złapiesz nie jedną rybkę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też ostatnio coś nie łowie nic. Ryby są teraz zgrzane, bo temperatura jest za duża i im jest gorąco. W szczególności pstrągi, które już ledwo żyją :D. A na co łowisz ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...