SKRYTOBOJCA Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Skrytobójca - ten nick to prosto z Malazjańskiej Księgi Poległych Eriksona. Bez Ó :> Nie, od Assassin - Iron Maiden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) A mi sie chce jesc :P Kto mi zrobi sniadanko?:P Mam ochote na jajecznice :D W zamian za zaproszenie do gmail ;D Edytowane 18 Lipca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Ja też ostatnio coś nie łowie nic. Ryby są teraz zgrzane, bo temperatura jest za duża i im jest gorąco. W szczególności pstrągi, które już ledwo żyją :D. A na co łowisz ?? Na co łowie!? Zależy od łowiska, na jaką rybe się szykuje tak ogólnie to jestem uniwersalny, ale i tak kocham łowić karpie(tylko te wielkie) chociaż mało ich w życiu złowiłem ;). A dziś to sobie łowiłem na drgającą szczytówke i białego robaka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Nieeeee lowienie jest nie dla mnie, zbyt meczace ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Wlasnie wybieram sie na ryby. Zabieram dwie wedki + kolowrotki, skrzynke z akcesoriami, no i szczesliwa kamizelke :lol:. Mam nadzieje, ze wroce z duzymi polowami :wink:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 http://tiny.pl/t278 :D BTW. Nudzi mi sie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 http://tiny.pl/t278 :D BTW. Nudzi mi sie. :) Dlatego w co drugi topic wklejasz ten link <_< ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Bo mu się nudzi. Znowu będzie tak jak z Bitefight. Forum zostanie zasypane, że tak powiem, kutasami. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 2 topici i tyle. ;) Więcej nie wstawiam. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 2 topici i tyle. ;) Więcej nie wstawiam. :PJo tam, jo, juz sie nie tlumacz 8). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 a ja własnie siedze na nowo zlozonym przeze mnie komputerze dla "Wója" (nie brać to jako błąd, bo to nie ma nic wspólnego z wujkiem ;), z resztą jest cudzysłów )Zdania rozpoczynamy wielką literą. 10% + 1 dzień ZPP. spamery :P 200 stron, jaki temat może sie pochwalić takailością ?Zdania rozpoczynamy wielką literą. 10% + 1 dzień ZPP. Ja w totka nie mam szczęścia. Gram tylko na chybił. :P A tak pozatym - dobranoc spamy. :P 2228869[/snapback]Witam spowrotem Drogi Forumowiczów :D Wakacje letnie nad morzem oficjalnie ogłaszam za zakończone :D Od jakieś godziny dopiero w domu. Nie dość, że było zajebiście to jeszcze wróciłem z bonusem: mam dziewczynę :D Zaraz idę chyba to opić :) Choć wcześniej trza notatki i recki oraz cenniki z ostatnich 3 tyg obadać :D 2229426[/snapback] Niepogram sobie w siatke, nie ma mowy o opalaniu i kapaniu w wodzie."Nie" z czasownikami piszemy oddzielnie. 10% + 1 dzień ZPP. Ja wyjeżdżam za tydzień, dokładnie 22.07 ;] Ustronie Morskie wita ;] 2 tyg. bez PC, netu i problemów :P Najśmieszniejsze, że mam wrażenie, że wydaży się coś, tylko jeszcze nie wiem co. A najlepsze, że zawsze jak mam takie przeczucie - coś się dzieje, coś o czym bym nawet nie pomyślał :mur: 2229805[/snapback] Napewno nie mają tam najlepszych kebabów. ;D Btw. chodzi ci o McDonald's? :D 2231797[/snapback]MM zdaje sie ma siec w wiekszosci panstw Europy a dalej to nie wiem. Wiec zakladali ze ktos napewno wygra i straca na tym ale odrobi im sie na innych krajach. Do nich raczej Polska sie nie zalicza bo kazdy wie, ze to strata pieniedzy ,poniewaz nie mielismy szans z Rasiakiem u boku i Janasem na lawce wyjsc chociazby z grupy :lol: MM zarobil na tym niezle ;) na pewno 10% + 1 dzień ZPP. Tęskniliście :?: :-P BTW, pink party całkiem fajne było. Że tak sobie sparafrazuję tekst Lechonia: Człowiek nie po to pije, aby mądre rzeczy robić. :-P Wieczór zakończył się tańcem na stołach w różowych spódniczkach (ja miałem ją na spodniach, ale barman już nie :-P ). Tańczyliśmy we trójkę: Kasia, ja i barman. Festyn zakończył się około piątej nad ranem. :-P Jazda była nieziemska. Ktoś tam robił fotki, ale na razie nie mam do nich dostępu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 A było nam bez ciebie tak fajnie. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Upsss :oops:, Sikor wrocil :zonk:, no to koniec spamu :gitarzysta: ... Na dzisiaj... :blurp: :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 A było nam bez ciebie tak fajnie. :PAle i tak jestem pod wrażeniem. Niewiele ofiar jak na tyle dni. Czyli szkółka działa. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Działa, działa. :P Jak należy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Moze w nowej szkole dostane wreszcie 4 z dyktanda xD w tym roku dostalem 3 ale to dlatego ze mam papier na dyslekcje ;) Jad dostane to bedzie to zasluga Sikora xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Ja byłem mistrzem ortografii w podstawówce. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 A ja jestem cały czas :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Ja ostatnio zrobiłem tyle błędów ortograficznych że profesor od polskiego zwątpiła ;P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Ale i tak jestem pod wrażeniem. Niewiele ofiar jak na tyle dni. Czyli szkółka działa. :-PHmm. Działać to będzie, jak Ci którzy robili błędy przestaną je robić lub przynajmniej zaczną je poprawiać. :) Na razie wyrzuciłeś ze szkoły :wisielec: uczniów z oślej ławki i cieszysz się, że Ci poziom nauczania się podniósł. Jakby tak czyniono w normalnych szkołach, świeciłyby pustkami. :wink2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Uczniowie by popełniali błędy z premedytacją aby tylko nie siedzieć w szkole :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Hehe, witam Panie Płetwa. BTW wiedziałem, że się tak skończy i Pan Płetwa pozamiata, jednak przeczucie mnie nie zawodzi. Dobra, obiadek zjadłem, więc zmykam na dworek, bo piękna pogoda jest. Idę wyrywać szalone sześćdziesiątki, trzymajcie się ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wolę młodsze, żeby nie było ;) Edytowane 18 Lipca 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;#entry2211518 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;#entry2211236 A dzis wsadzilem ta karte do komputera numer dwa z sygnaturki, chwile sie pobawilem i stwierdzilem, ze mam 12 sprawnych potokow pikseli, poprostu wczesniej ustawilem na 16 - nie dzialalo, to olalem, a teraz po 4 (z tych dodatkowych osmiu), z czego 4 okazaly sie sprawne :) To sie nazywa szczescie, a juz myslalem ze ten moj 6800LE jest wybrakowany :) Edytowane 18 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Tęskniliście :?: :-PBaaardzooo :D Widze pare osob pletwa dostalo :P Ja wlasnie wrocilem z rowerka. Bylem w urzedzie skarbowym ale jak zwykle nic nie zalatwilem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Hmm. Działać to będzie, jak Ci którzy robili błędy przestaną je robić lub przynajmniej zaczną je poprawiać. :) Na razie wyrzuciłeś ze szkoły :wisielec: uczniów z oślej ławki i cieszysz się, że Ci poziom nauczania się podniósł. Jakby tak czyniono w normalnych szkołach, świeciłyby pustkami. :wink2: No bo to szkółka dla elity. Przynajmniej takową zamierzam tu wychować. :-P A tu metody wychowawcze: Milutkie, nie :?: :-P BTW, nie włączałem pół tygodnia kompa, a tu mi się trafiła bardzo miła niespodzianka. Kablówka podniosła przepustowość łącza z 640 kbps do 1536 kbps. Wprawdzie upload został na poziomie 224 kbps, ale przecież nie będę się o to kłócił. Tym bardziej, że opłaty nie wzrosły, a i specjalnie z niego nie korzystam. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Chello takze podnioslo predkosci :) http://www.upc.pl Edytowane 18 Lipca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 To co będzie z tymi zdjęciami Sikor? Jak będziesz miał to na pokażesz? :) :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 To co będzie z tymi zdjęciami Sikor? Jak będziesz miał to na pokażesz? :) :D :PNie wiem czy je w ogóle będę miał. No i wszystko kwestia zawartości. Jeżeli będą zbyt odważne, to ich nie pokażę. W końcu Kasia jest nauczycielką. Mi to tam rybka, ale Jej nie. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Nie wiem czy je w ogóle będę miał. No i wszystko kwestia zawartości. Jeżeli będą zbyt odważne, to ich nie pokażę. W końcu Kasia jest nauczycielką. Mi to tam rybka, ale Jej nie. :-PZebym potem nie musial Was w Uwaga ogladac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zebym potem nie musial Was w Uwaga ogladac ;)Eee, aż tak fajnie to nie było. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...