Neo_x Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 :D :D :D :lol: :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Widze, ze Sikor jest dusza towarzystwa :wink:. Ze razem z partnerka i barmanem, tanczyli na stole. A zapewne pomysl byl Sikor'a :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Widze, ze Sikor jest dusza towarzystwa :wink:. Ze razem z partnerka i barmanem, tanczyli na stole. A zapewne pomysl byl Sikor'a :).Nie, barmana. Ale namawiać mnie specjalnie mocno nie było trzeba. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Sikor mam do Ciebie pytanie :P. Jak się pisze poprawnie "Eh" czy "Ech"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Sikor mam do Ciebie pytanie :P. Jak się pisze poprawnie "Eh" czy "Ech"? Ech Tak ciężko zajrzeć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Ech Tak ciężko zajrzeć? THX, leń jestem :oops: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Ech Tak ciężko zajrzeć? Eh :P THX, leń jestem icon_redface.gif . Wiesz, że za lenistwo też są procenty?? ;) Edytowane 18 Lipca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 No bo to szkółka dla elity. Przynajmniej takową zamierzam tu wychować. :-P A tu metody wychowawcze: Milutkie, nie :?: :-P No to ferajna (arch.) starać się to będziemy elytom (sic!) A metody wychowawcze, takie bardziej widzę tradycyjne! Kiedyś działały, teraz młodzież bardziej rozbestwiona jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Nie, barmana. Ale namawiać mnie specjalnie mocno nie było trzeba. :-PCo to % robia z ludzi ;) ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 2233070[/snapback] No to ferajna (arch.) starać się to będziemy elytom (sic!) A metody wychowawcze, takie bardziej widzę tradycyjne! Kiedyś działały, teraz młodzież bardziej rozbestwiona jest. A chcesz płetwą :?: Zobaczymy, czy nie podziała. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Kocham to forum :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Kocham to forum :lol2:Zboczeniec. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 No to widać obydwie formy są dopuszczalne. Chociaż dziwne, że językoznawcy do tego dopuścili. A chcesz płetwą :?: Zobaczymy, czy nie podziała. :wink: Mnie to nie przeszkadza ;) Ktos tu nad wyraz okazuje swoja wladze i sile na tym forum ;) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 No to widać obydwie formy są dopuszczalne. Chociaż dziwne, że językoznawcy do tego dopuścili. Różnic znaczeniowych przecież nie ma. A chcesz płetwą :?: Zobaczymy, czy nie podziała. :wink: No co Ty emeryta chcesz bić ? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 No co Ty emeryta chcesz bić ? :blink:A no tak. Zapomniałem. Ty jesteś w stanie zrozumieć tradycyjne metody wychowawcze. Wystarczy aluzja. W końcu mniej więcej moje pokolenie. A na tych młodszych trzeba silniejszych argumentów. Jakiś baseball, ewentualnie inny kałach. Takie czasy. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Mistrzu. Dzięki Tobie opanowałem na prawdę perfekcyjnie trudną sztukę ortografii. O wielki... O wszechmogący... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zdejmij mi te 10% za to, że jakiś rok temu na testowym pogrubione słowo napisałem niepoprawnie. Proszę pięknie. ;-) Pozdrawiam i liczę na jakiś ciekawy wpis. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Wszyscy razem :!: Aqui estoy con mi barrio listo a hacer feria, Cartel Cypress Hill esta en tu area, Colectando queso alla en Mexico, Donde el sol quema duro y baja despacio, Tengo mis camaradas y todos tambien, Tengo una mansion en tierra que mide cien, Y todos se den cuenta vengo a hacer transas, Como Chalino aqui estoy pa'la raza, Me ven en mi ranfla con todos los hierros, cuidando mi negocio con todos mi perros, No trates nada tengo mis soldados, Espiritu asesino vienen preparados, Raperos desperados es nuestro tema, El dicho de nosotros Agarra La Crema. Tequila Sunrise Con los ojos rojos un dia vamos a morir, Escandalosos!! Wlasnie sobie odkurzam super kapele jaka jest Cypress Hill. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) (...)na prawdę(...)Weźże to popraw, bo znowu oberwiesz 10% :] Do postu poniżej: A nie mówiłem? d(O_o)b Edytowane 18 Lipca 2006 przez MareCeK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Mistrzu. Dzięki Tobie opanowałem na prawdę perfekcyjnie trudną sztukę ortografii. O wielki... O wszechmogący... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zdejmij mi te 10% za to, że jakiś rok temu na testowym pogrubione słowo napisałem niepoprawnie. Proszę pięknie. ;-) Pozdrawiam i liczę na jakiś ciekawy wpis. :) Powiadam Ci zaprawdę, że razem się pisze naprawdę. :-P 10% + 1 dzień ZPP. Sysaczku, przecież masz to nawet w blogu ostrzeżeń. :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Sysaku, chodź na WC/AC to Ci dam ładny wpis :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 A nie mówiłem? d(O_o)bZrzędzisz. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Buuu, a ja sie nie moge pozbyc mojego avatara ;] Moje konto za bardzo przywiazalo sie do zolwia-garbusika ;P Chcialem sobie dac fingerbang south park ;p Wybacz Wodzu, nie wiedziałem :( Edytowane 18 Lipca 2006 przez dzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 buuu, a ja sie nie moge pozbyc mojego avatara ;] moje kontro za bardzo przywiazalo sie do zolwia-garbusika ;p a chcialem sobie dac fingerbang south park ;pNo to popłaczesz sobie z bardziej przykrych powodów. Zdania rozpoczynamy wielką literą. Inaczej jest bto błąd ortograficzny. 10% + dwa dni ZPP. I nie bujaj mi się po PW, tylko przeczytaj uważnie ten temat i zasady w nim obowiązujące. Prośby o zdjęcie ZPP, czy % nie będą uwzględniane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) buuu, a ja sie nie moge pozbyc mojego avatara ;] moje kontro za bardzo przywiazalo sie do zolwia-garbusika ;p a chcialem sobie dac fingerbang south park ;pJa widze Kenny'ego w Twoim avatarze. ;) Wyczysc sobie cache w przegladarce. :P I nie zapomnij wyedytowac posta, bo Sikor da Ci darmowe % i pare dni ZPP. :D EDIT Pletwa jest w niezlej formie. :P Edytowane 18 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Ja widze Kenny'ego w Twoim avatarze. ;) Wyczysc sobie cache w przegladarce. :P I nie zapomnij wyedytowac posta, bo Sikor da Ci darmowe % i pare dni ZPP. :DZa późno. Sikor już dał. :-P F5 też powinno pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Zrzędzisz. :wink:Eee tam... po prostu lepiej wygląda to: d(O_o)b Niż to: :twisted: dzej: F5, albo ctrl+r. Ja widzę jakiegoś pokemona z południowego parku ;) I będziesz miał całe dwa dni na zrobienie sobie tego :D (...)Prośby o zdjęcie ZPP, czy % nie będą uwzględnianeJa bym to jeszcze karał ZPPW (ZPPM?) ;) .:.:edit:.:. Trzeba podszepnąć marco o wyświetlaniu postów w trybie ajaxowym... Tak szybko piszecie, że nie nadążam z edycją :lol: Edytowane 18 Lipca 2006 przez MareCeK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Ja bym to jeszcze karał ZPPW (ZPPM?) ;)Mozesz rozszyfrowac to pogrubione? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Mozesz rozszyfrowac to pogrubione? :PPrywatna Wiadomość i Private Message A za durne pytania tydzień ZHP. Czyli na przejście dla pieszych i będziesz przeprowadzał staruszki. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Mozesz rozszyfrowac to pogrubione? :PBrzmi jak zakaz pisania wiadomości prywatnych lub zakaz pisania 'private message' :razz: Ale byłoby to raczej bez sensu ;) Byłeś szybszy Sikor :P Edytowane 18 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Prywatna Wiadomość i Private MessageDzieki. :) Moja zbyt tepa by skumac to od razu. :lol2: Kiedy bedzie jakies podsumowanie owocow szkolki letniej? Moze tez jakas amnestia dla oprocentowanych, cos na wzor pomyslu naszego super szefa MEN'u. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...