ULLISSES Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Ale nic się nie stało?Poza straconą benzyną, kasą na telefony oraz nerwicą przez ponad 2 godziny, to wszystko ok. Zamiast prawdziwków nazbierał halucynków. ;)Nie, zgubił się (las jest ogromny) ciągnie się kilometrami. Do tego napotkana kobieta źle go skierowała, gdy pytał o drogę. Nie od dziś wiadomo, że kobiety nie mają orientacji w terenie ;) Ulisses: Masz specyficzne poczucie humoru.O który fragment Ci dokładnie chodzi? ;) BTW: Wolę jak ludzie piszą: ULLISSES :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 [...] BTW: Wolę jak ludzie piszą: ULLISSES :] Brzmi tak bardziej, ze zwracamy sie do kogos naprawde waznego :lol: :>. Bo samymi duzymi literkami, a ze ja mam malymi to jestem malo wazna osoba :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Gratulacje spamery. Od ostatniej mojej bytności w tym temacie nie znalazłem żadnego wielbłąda. No respect normalnie. Chyba czas poszerzyć tematykę wykładów szkoły letniej o interpunkcję. :wink: Joke, ofkorsowo. Takich sportów ekstermalnych nie przeżyłoby 99% userów. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Nie strasz. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Gratulacje spamery. Od ostatniej mojej bytności w tym temacie nie znalazłem żadnego wielbłąda. No respect normalnie. Chyba czas poszerzyć tematykę wykładów szkoły letniej o interpunkcję. :wink: Joke, ofkorsowo. Takich sportów ekstermalnych nie przeżyłoby 99% userów. :-P Musielibyśmy pisać krótkimi zdaniami, jak BLANTMEN powyżej. :) Edytowane 20 Lipca 2006 przez wheelerfan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 :P Ja się boję trochę o swoją pisownię. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Idę po śniadanie. :P Edit : Ładną mam tapetę ? :D http://img88.imageshack.us/img88/4205/skrinit9.jpg Edytowane 20 Lipca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Dzieńdobry wszystkim :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Chyba czas poszerzyć tematykę wykładów szkoły letniej o interpunkcję. :wink: Joke, ofkorsowo. Takich sportów ekstermalnych nie przeżyłoby 99% userów. :-P I o składnię... i o sens.... i sam byś pisał... (a tam to celowo jest czterokropek, nie trzykropek) Sikor, jedź gdzieś nad wodę, wypocznij. Gdzie foty w różowym w ogóle, no?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam Wszystkich ! :P .:::PaStA:::. tapeta jak tapeta ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Siemka wszystkim. Co tam polecacie robić w dzisiejszy upał ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Siemka wszystkim. Co tam polecacie robić w dzisiejszy upał ?? Poplywac a wieczorkiem zimne piwko i grill :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Poplywac a wieczorkiem zimne piwko i grill :wink: Dobry pomysł, tylko bez piwka, bo mam 16 lat :wink: I ogólnie nie lubię alkoholu. Czasami spróbuje się tylko wina mszalnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Jak można nie lubić zimnego piwka. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Siemka ! O czym dzisiaj będziecie spamować ? :D Wg. Was opłaca się za 1H na kosza wyjść z domq ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Siemka ! O czym dzisiaj będziecie spamować ? :D Wg. Was opłaca się za 1H na kosza wyjść z domq ? Ja bym koło 11 nie ruszał się z domu, bo strasznie słońce wtedy przypieka :lol: Edytowane 20 Lipca 2006 przez lukmek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Po południu jest jeszcze gorzej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Ja zawsze idę koło godziny 16 pograć w nogę albo pojeździć na rowerze tak ze 2 do 3h. Słońce wtedy u mnie chowa się za górami i nie ścieci jak oszalałe. I o 20 na siłownie zakatować się :wink: Edytowane 20 Lipca 2006 przez lukmek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Popraw gurami na górami. :) Dzisiaj do Niemiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Ah. Wczoraj 5 ton wegla wrzucilem :blink:. I do tego sam. Rano dzisiaj nie czulem rak. Ale za to co sie nie wypilo zimnego piwusia i tej pianki 8) :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Popraw gurami na górami. :) Dzisiaj do Niemiec. :oops: Dzięki. Ale wpadka. Wstyd mi za to :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Cze spamy ;) Dziś kolejny ciepły dzień, mogłoby wreszcie coś spaść, bo nie widzi mi się za bardzo codzienne podlewanie warzyw i kwatów. st1ch - ja przez te wakacje zrzuciłem 6 ton węgla, to brudna robota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Cze spamy ;) Dziś kolejny ciepły dzień, mogłoby wreszcie coś spaść, bo nie widzi mi się za bardzo codzienne podlewanie warzyw i kwatów. st1ch - ja przez te wakacje zrzuciłem 6 ton węgla, to brudna robota. Szczegolnie dla nosa i drog oddechowych :|. Nie chce w ogole wspominac jak wygladalem. I do tego musisz jechac 10 m do piwnicy z taczka i wywalac. Odwalilem podwojna robote, to tak jak bym wrzucil 10 ton 8). A te odciski na lewej rece od lopaty, ajaj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Dobry pomysł, tylko bez piwka, bo mam 16 lat :wink: I ogólnie nie lubię alkoholu. Czasami spróbuje się tylko wina mszalnego. Przejdzie Ci ;) Siemka ! O czym dzisiaj będziecie spamować ? :D Wg. Was opłaca się za 1H na kosza wyjść z domq ?O wszystkim i o niczym :P Nie nie oplaca sie bo kosz jest fee :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Ej, niech mi ktos poda jakąs gierkę Adventure / RPG dobrą, tylko błagam nie wyskakujcie z Falloutami , BG czy Tormentem, Gothickiem, TES'ami, czy inną klasyką. Znam na pamięć ;] Cos niekoniecznie nowego - ale wsysającego ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Dziś kolejny ciepły dzień, mogłoby wreszcie coś spaść, bo nie widzi mi się za bardzo codzienne podlewanie warzyw i kwatów.U mnie w mieście zakaz podlewania od 6-22 :] Ale ludzie i tak to wieczorem nadrabiają :D EDIT// Zavader, Dispel'a Ci polecę ;) Bardzo fajna i wciągająca gra EDIT2// Ale jak chcesz grać to spatchuj ją na maxa bo jest bug uniemozliwiający ukończenie gry. Nie ma jak patche :P Edytowane 20 Lipca 2006 przez v.e.n.o.m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Zavader a moze tak Arcanum. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Szalony Ahmed, niezle, niezle. Czytalo sie to jak dobra ksiazke :PTeż tak myśle. Super teskt. Ja zawsze idę koło godziny 16 pograć w nogę albo pojeździć na rowerze tak ze 2 do 3h. Słońce wtedy u mnie chowa się za górami i nie ścieci jak oszalałe. I o 20 na siłownie zakatować się :wink:Zapraszam do tematu o siłowni. Edytowane 20 Lipca 2006 przez qbass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Nudze sie... Ale zarazem nie chce mi sie nic robic i ide chyba do lozka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 No cóż kolejny dzień, który spędze przed książką/kompem. Od 3 dni zbieram się na rower, ale jakoś mi się nie chce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...