el_gringo_dado Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Ja i ludzie których znam uważamy, że japonki są tylko i wyłącznie dla KOBIET. Facet jak ciota wygląda.No to jestem ciotą bo noszę japonki? Powodzenia. :blink: Każdy nosi to co lubi i w czym mu wygodnie i nie wyobrażam sobie, żeby kogoś krytykować za jego ubiór. Poza tym o gustach się nie dyskutuje. Jutro wyjeżdżam nad morze. Polskie morze. Mam nadzieję, że będzie fajnie i pogoda dopisze. Lekko mnie tylko irytuje godzina wyjazdu, bo matka ubzdurała sobie, że pojedziemy o 11 przed południem :blink: , a znając tempo jazdy gdy ona prowadzi to z Poznania do Ustronia Morskiego jazda jakieś 5-6h zajmie :mur: . Czyli tyle czasu w samochodzie, w takim upale jak dziś, bez klimatyzacji... Żyć, nie umierać... :mur: Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez el_gringo_dado Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Hmmm... Ja i moja dziewczyna uwazamy, że japonki sa tak samo meskie jak i damskie... W końcu sam posiadam jedne - jarzeniowo żółte. A do tego mam też czerwone szorty ;] Więc jak ktoś chciał mi pośrednio powiedzieć, że jestem ciotą to hmmm.... Niech powie to wprost :twisted: Ktoś ma jeszcze jakieś "ale" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Never mind. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Japonki na nogach faceta ---> :lol: to moje zdanie. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 To mamy podobne. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgadzam się. Faceci wyglądają troche "dziwnie".. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Czesc spamery, ja tez podzielam wasze zdanie , czyli ... wieje ciota :D Edytowane 21 Lipca 2006 przez dzik86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Hmm ja w sumie do japonek męskich nic nie mam, ale sam bym ich nie założył. Mam jakieś uprzedzenia :) Edytowane 21 Lipca 2006 przez serwal4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Takie japonki rzadza. :P I niech ktos powie, ze nie sa el0, pr0 i meskie. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ja mam na szczęście labe do października. Dzisiaj chodze jakiś dziwnie senny. Moze kawa postawi mnie na nogi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Jeśli kogoś obrażę, to odrazu przepraszam. Jak widzę faceta w japonach, to na 99% wygląda na pedała :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Hmmm... Ja i moja dziewczyna uwazamy, że japonki sa tak samo meskie jak i damskie... W końcu sam posiadam jedne - jarzeniowo żółte. A do tego mam też czerwone szorty ;] Więc jak ktoś chciał mi pośrednio powiedzieć, że jestem ciotą to hmmm.... Niech powie to wprost :twisted: Ktoś ma jeszcze jakieś "ale" ? Jestes ciotą! » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie no joke. [; Edytowane 21 Lipca 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Takie japonki rzadza. :P » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « I niech ktos powie, ze nie sa el0, pr0 i meskie. :D Takie zi0malskie. :lol: Edytowane 21 Lipca 2006 przez BLANTMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 To jak robimy nową akcje Nie mężczyzną w japonkach!? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 To jak robimy nową akcje Nie mężczyzną w japonkach!? ;)Ja wole stara i wyprobowana akcje pt. "Daj piataka". :lol: A co do japonek, jak sie komus podobaja to niech sobie je nosi. ;) Nie kazdemu musi sie podobac to co nosimy, wazne by samemu dobrze sie czuc w swojej 'szacie'. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=virus=- Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) BLANTMEN nie cytujemy obrazków. Dzisiaj 20 latek strzeliło. Hehe trzeba by się napić. :D Edytowane 21 Lipca 2006 przez -=virus=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Brrr. Jeszcze gorzej jak do japonek ubierze skarpetki z każdym palcem osobno. W oczojebnych kolorach. Wtedy ma się niemal pewność że to pedał albo pedofil albo inny zboczeniec. Edytowane 21 Lipca 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 BLANTMEN nie cytujemy obrazków. Dzisiaj 20 latek strzeliło. Hehe trzeba by się napić. :D A taki tam obrazek. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Hmm ja w sumie do japonek męskich nic nie mam, ale sam bym ich nie założył. Jak wyżej. B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Quba_ Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Facet i japonki to niezbyt fortunne połączenie B-) Dla dziewczyn może pasować, a chłopak w tym wygląda- jak napisaliście wyżej, na pedała :wink2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ojoj wlasnie bylem z psem na dworze i sie burza rozbestwila na dobre. :) Oberwanie chmury i w jakies doslownie 10 sekund bylem caly przemoczony. Jedno pocieszenie, ze sie troszke schlodzilem po calym dniu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) No raczej .... Ja i ludzie których znam uważamy, że japonki są tylko i wyłącznie dla KOBIET. Facet jak ciota wygląda. A sandały + skarpetki czarne .... :lol: Czesc spamery, ja tez podzielam wasze zdanie , czyli ... wieje ciota :D Jeśli kogoś obrażę, to odrazu przepraszam. Jak widzę faceta w japonach, to na 99% wygląda na pedała :lol: Jestes ciotą! » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie no joke. [; Brrr. Jeszcze gorzej jak do japonek ubierze skarpetki z każdym palcem osobno. W oczojebnych kolorach. Wtedy ma się niemal pewność że to pedał albo pedofil albo inny zboczeniec. Facet i japonki to niezbyt fortunne połączenie B-) Dla dziewczyn może pasować, a chłopak w tym wygląda- jak napisaliście wyżej, na pedała :wink2:Panowie moze czas najwyzszy odrobic lekcje z tolerancji. :) Edytowane 21 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Panowie moze czas najwyzszy odrobic lekcje z tolerancji. :) Dlaczego? Ja nie mam problemów z tolerancją, równie dziwnie wyglądałby facet w staniku albo sukience ;] A niech sobie każdy nosi co lubi, ale również musi się liczyć z krytyką lub zdziwieniem... Edytowane 21 Lipca 2006 przez ur8an Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Panowie moze czas najwyzszy odrobic lekcje z tolerancji. :) Ja tam nic nie mam do ludzi różnych ras i różnych orientacji seksualnych. Edit: ur8an byłeś szybszy Edytowane 21 Lipca 2006 przez lukmek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Wpadła burza i wyłączyli mi Net na 2 godziny. :| Mi w sumie wszystko jedno, jak ktoś chodzi ubrany. Jest jednak dużo rzeczy, których sam bym nigdy nie ubrał. Japonki są jedną z nich. Główny powód to fakt, że nie lubię chodzić (i nie chodzę) bez skarpetek. W sandałach też nie chodzę. Już bardziej pantofle bez pięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Brrr. Jeszcze gorzej jak do japonek ubierze skarpetki z każdym palcem osobno. W oczojebnych kolorach. Wtedy ma się niemal pewność że to pedał albo pedofil albo inny zboczeniec. dobry text xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Jak byłem u kuzynki w szkole to połowa w takim duecie chodziła. Aż się bałem jak za blisko mnie podchodzili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Dlaczego? Ja nie mam problemów z tolerancją, równie dziwnie wyglądałby facet w staniku albo sukience ;] A niech sobie każdy nosi co lubi, ale również musi się liczyć z krytyką lub zdziwieniem... Faktycznie cytat Twojego postu nie powinien sie tam znalezc wiec go usunalem. ;) Ja tam nic nie mam do ludzi różnych ras i różnych orientacji seksualnych.Tu bym sie zastanawial. Jeśli kogoś obrażę, to odrazu przepraszam. Jak widzę faceta w japonach, to na 99% wygląda na pedała :lol: Imo na ogolnopolskim forum powinnismy darowac sobie takie teksty. :? Edytowane 21 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Nie no, zaraz pedala... bez przesady - facet w japonkach wyglada dziwnie i tyle, ale tekst o pedofilu czy pedale jest przesadzony... Wkurzylem sie dzisiaj, mialem kosic wieczorem trawe a sie okazalo ze starszy zgubil klucz do regulacji raczki i [gluteus maximus], zle mi sie kosilo, bylem o wiele mniej skuteczny niz zwykle wiec sobie darowalem :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ema spamy. U mnie ogólnie skwar :| Normalnie grać w Cs'a nie idzie :P NAreszcie dostałem wzmacniacz i szaleje teraz :D I mam pytanie czy jak sprawdze na stronce neo dostępność u mnie neo+ i wyjdzie, że moge to MUSZĄ mi założyć neo i nie ma tak, że się nie da? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...