pho Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Pada!! Bede zyl! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Jak macie dobrze. U mnie 34C w cieniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Nei ma u mnie słońca ! ;] Edytowane 22 Lipca 2006 przez emilooos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 emilooos Edytuj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 nei u mnie słońca ! ;] Zdanie rozpoczynamy wielką literą. Zgodnie ze szkółką - 10% + 1 dzień ZPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Kurcze wszyscy juz zaczynaja jak Sikor, zaczynam sie naprawde bac tutaj pisac :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Podlizujemy się. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Zdanie rozpoczynamy wielką literą. Zgodnie ze szkółką - 10% + 1 dzień ZPP.Nie bij, proszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 U mnie chmury, ale coś nie widze żeby padał deszcz. :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 U mnie zaraz zacznie lac :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 U mnie 29* :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Santi jak się sprawuję myszka? :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Myszka sprawuje sie "ocien haraszo". :P Pogrywam teraz sobie w Prey'a i gra sie naprawde swietnie. Wczesniej gralem w demo na starej myszce i gra byla do [gluteus maximus], a teraz to czysta frajda. B-) W windzie tez sie fajnie pracuje. ;) Dla mnie wypasik. :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Myszka sprawuje sie "ocien haraszo". :P Pogrywam teraz sobie w Prey'a i gra sie naprawde swietnie. Wczesniej gralem w demo na starej myszce i gra byla do [gluteus maximus], a teraz to czysta frajda. B-) W windzie tez sie fajnie pracuje. ;) Dla mnie wypasik. :rolleyes: Co znaczy "ocien haraszo"?? :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) ocien haraszo- dobrze oceniam albo coś w tym stylu. Edytowane 22 Lipca 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Bardzo dobrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Co znaczy "ocien haraszo"?? :unsure:Po rosyjsku tak to sie pisze ---> очень хорошo, czyli bardzo dobrze . :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Witajcie spamery! A jednak zbyt duzo nie wyprodukowaliscie, albo szybko mi sie czytalo Zalman juz zamontowany, lapy mi sie strasznie trzesly, ale na szczescie niczego nie rozwalilem i wszystko dziala. Nie zamierzam go zdejmowac w najblizszym czasie, bo montaz tego po prostu koszmar, ale i tak polecam :) Bledy poprawione :) Edytowane 22 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Czesc spamery :D Wam tez sie nic nie chce ? Ja przez 30min zdolalem wlozyc wtyczke do kontaktu ,ale nie mam sily juz odkurzac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Zalman juz zamontowany, lapy mi sie strasznie trzesly, ale na szczescie niczego nie rozwalilem i wszystko dziala. Nie zamierzam go zdejmowac w najblizszym czasie, bo montarz tego poprostu koszmar, ale i tak polecam :)Ja go złożyłem w 5 minut, banalnie proste i przyjemne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Witajcie spamery! A jednak zbyt duzo nie wyprodukowaliscie, albo szybko mi sie czytalo Zalman juz zamontowany, lapy mi sie strasznie trzesly, ale na szczescie niczego nie rozwalilem i wszystko dziala. Nie zamierzam go zdejmowac w najblizszym czasie, bo montarz tego poprostu koszmar, ale i tak polecam :) Koszmar to jest przy montazu Pentagrama XC-80. ;) Przy okazji popraw 'byki', ktore zaznaczylem na czerwono. :P Edytowane 22 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 ocien haraszo- dobrze oceniam albo coś w tym stylu. Zdanie zaczynamy wielką literą. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Czesc spamery :D Wam tez sie nic nie chce ? Ja przez 30min zdolalem wlozyc wtyczke do kontaktu ,ale nie mam sily juz odkurzac :lol: Mam tak samo. Ledwo co przed kompem siedze, a co mówić o robieniu innych rzeczy... W taki skwar to nawet na ryby wybrać człowiek się nie może... Jedynie na noc ale tak w pojedynke jechać to mi się nie widzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Ja gdzies o 20:00 ide kosic trawe :/ i zeby bylo weselej to kosiarka zylkowa... czyli taka, co zaklada sie ja przez plecy. Nie wiem jak ja dam rade B) Edytowane 22 Lipca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Znów wróciłem z tamtego basenu w Niemczech. Dzisiaj to się dopiero spiekłem. ;( Siedzieć ledwo mogę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Rano jak mi sie zebralo na ponowne przesmarowanie rdzenia siegnalem po magiczne urzadzenie i nie bylo problemow z backplate'em :lol2: Chyba odpale countera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Co tu taka cisza? Już od 2,5 h nikt się nie odzywa. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Nikomu się nie chcę pisać. :) Ja gdyby nie nieśmiertelny fan by Optimum to chyba ewakuwał się do lodówki :/ Ponoć u nas ma padać we wtorek dopiero :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Ja się odezwę :) Często patrze po sigach, jaki kto ma konfig i widze czasami takie coś - super konfig (A64, X800GTO, coś w tym stylu) a do niego zasiłka ModeCom 350GTF i zastanawiam się, jak ona to wytrzymuję. Wsadziłem 6800LE do kompa numer dwa z siga, napięcie na 12v strasznie słabe (11.77 stres), zasiłka głośna jak huragan ale daje rade, jak to możliwe? Jakość fabryk FSP? :razz: Edytowane 22 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Cóż, mój kolega posiada P IV 630, 1gb ram, 6800 (12/5), 1x hdd i dvd-rw, 1x fan w budzie podpięte pod I-Box 400w i po paru miesiącach pracy żadnych awari. Więc wszystko jest możliwe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...