PC_Speaker Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Jak komuś się ostro nudzi a jest fanem rajdów to TU jest półtoragodzinny filmik z efektownymi wypadkami z rajdów .... nuda to nuda co poradzić .. takie rzeczy mi się szukają na guglach :D Pozdrawiam ... miłego oglądania :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Czesc spamery. Wlasnie wrocilem z dzialeczki i nazrywalem z jakies 15 KG wisni. Jutro moja panna bedzie robic dzemik... Znalazlem jej jakies zajecie na nudna niedziele. :P Tylko co ja bede robil :blink: Ja się odezwę :) Często patrze po sigach, jaki kto ma konfig i widze czasami takie coś - super konfig (A64, X800GTO, coś w tym stylu) a do niego zasiłka ModeCom 350GTF i zastanawiam się, jak ona to wytrzymuję. Wsadziłem 6800LE do kompa numer dwa z siga, napięcie na 12v strasznie słabe (11.77 stres), zasiłka głośna jak huragan ale daje rade, jak to możliwe? Jakość fabryk FSP? :razz: X800 GTO powinno uciagnac jeszcze, ale 6800 to juz IMO przegiecie. :D 11.77 v ? I co zadnego resa nie bylo ani nic.? Odpal jakas gierke albo cos ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Cze spamery ! :D Właśnie wróciłem z Mazur i zdałem patent na sternika. B-) ----- Wszędzie dobrze ale na forum najlepiej ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Właśnie wróciłem z Mazur i zdałem patent na sternika."Gratulejszons!" :D Edytowane 22 Lipca 2006 przez chari Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) 11.77 v ? I co zadnego resa nie bylo ani nic.? Odpal jakas gierke albo cos ;)Godzina CS:Sa i wszystko spoko oraz 3DMarki oczywiście :) Widocznie ten ModeCom to dobry stuff jest. :P Wiecie, ze Wisla Plock zdobyla Superpuchar Ekstraklasy pokonujac Legie 2:1 :?: Kto by sie spodziewal. :blink: Niektórzy jeszcze w nim jakoś 'podkręcają' linię 12v, chyba potencjometrami wewnątrz zasilacza A odnośnie Wisły Płock i Legii - pewnie wielu z mojego miasta podpadne, nie interesuje się piłką, ale Legii nie lubie (jedyne z czym mi sie kojarzy Legia to z jej [pseudo]kibicami, a właściwie to wygolonymi dresami) i dobrze jej tak Edytowane 22 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Widocznie ten ModeCom to dobry stuff jest. :P Wiecie, ze Wisla Plock zdobyla Superpuchar Ekstraklasy pokonujac Legie 2:1 :?: Kto by sie spodziewal. :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Nie wiem dlaczego niektórzy kojarzą kibiców Legii z dresiarzami. Byłem na meczach Legii juz kilkanaście razy (czasami na Żylecie) i jakoś jeszcze żyję :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Skonczylem jakies pol ogdziny temu kosic trawe... mam spokoj na jakis czas. A wlasciwie to trawy nei kosilem, tylko zielsko ktore sie nie zjaralo jeszcze od slonca. Ide pyknac w cs;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Nie wiem dlaczego niektórzy kojarzą kibiców Legii z dresiarzami. Byłem na meczach Legii juz kilkanaście razy (czasami na Żylecie) i jakoś jeszcze żyję :)Bo byles w dresie? :P (joke of course) A powaznie to jak ktos sie nie intersuje pilka nozna, a oglada wiadomosci/fakty/wydarzenia to moze sobie wyrobic taki poglad. Na przyklad po zdobyciu mistrzostwa przez Legie programy informacyjne poswiecaly duzo miejsca ekscesom jakich na starym miescie dopuscili sie kibice Legii. Niby jest coraz lepiej, ale do normalnosci nam jeszcze brakuje. :? Sam kiedys jezdzilem na mecze (Widzew) i zawsze czulem sie bezpieczny, ale znam osoby, ktore nigdy by sie nie wybraly na polska lige z obawy o swoje zdrowie. Edytowane 22 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Nie wiem dlaczego niektórzy kojarzą kibiców Legii z dresiarzami. Byłem na meczach Legii juz kilkanaście razy (czasami na Żylecie) i jakoś jeszcze żyjęWszyscy pamiętają te rozróby podczas meczów Legia vs. Widzew. Czasy się troche zmieniły ale poglądy na ten temat nie. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 No ja tam nie mam co sie wypowiadac na temat Legii ;) Bo kibice Śląska nie sa lepsi. Zreszta nie wiem jak jest teraz bo od lat nie jezdze na mecze. Zreszta nie ma co ogladac IMO :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Yeah. Wypilem jedno piwo i od razu udalo mi sie uruchomic Final Fantasy X na emulatorze :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Zobaczcie co mi wlecialo do pokoju własnie http://chaos.dracopc.com/pub/cos.jpg Edytowane 23 Lipca 2006 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Lol! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Balem sie zabic .. zamknelem w sloiku http://chaos.dracopc.com/pub/cos2.jpg koles mowi ze to cykada Edytowane 23 Lipca 2006 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Cykada czy co innego wyglada okropnie :D Zreszta tu cos pisza o Cykadach i to chyba nie to jednak ;) Ja bym gazeta potraktowal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 o kurde ;] podziwiam cie ja bym to bil az to zmieszania zawartosci. boje sie takich rzeczy ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Właśnie wróciłem z wesele :D Było świetnie, nawet muchę złapałem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) e .. nie szarzowalo po pokoju przelecialo nad kompem i zatrzymalo sie na polce mam to w sloiczku ;] http://chaos.dracopc.com/pub/cos.avi ;] zobacze jak dlugo przezyje .. Kumpel mowi ze moze i nie jest to cykada ale kiedys zlapal to za skrzydla i go u.ebalo tym kolcem z tylu .. to pieklo w chu.. Edytowane 23 Lipca 2006 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 A może to duży świerszcz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Raczej na swiercza mi nie wyglada. Chaos skroc mu cierpienia podlacz jakis cooler, zdejmnij grill (jak trzeba ) i go wrzuc :D A tak na powaznie to za okno robala. Edytowane 22 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Też coś podobnego udało mi się sfotografować. Akurat sobie siedziałem na tarasie, gdy z przerażeniem spostrzegłem te brązowe "coś" pełznące w kierunku okna... Edytowane 22 Lipca 2006 przez grzesiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Raczej na swiercza mi nie wyglada. Chaos skroc mu cierpienia podlacz jakis cooler, zdejmnij grill (jak trzeba ) i go wrzuc :D A tak na powaznie to za okno robala.ee .. juz mu nawet dziury w nakretce zrobilem ;] edit wyglada jak szarancza http://kriwol.com/log/szarancza.jpg http://galeria.astro-forum.org/data/media/10/szarancza.jpg Edytowane 23 Lipca 2006 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Grafika:Gryllus_campestris_3.jpg To raczej jednak nie swierszcz. Ale dojde co to. Tylko juz nie o tej porze :) Dobranos wszystkim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 chaos jak chcesz to zameczyc i zabic przez smierc glodowa to cie znajde i ciebie zamkne w takim duuuzym sloiku wiec sie zastanowa czy tego nie wypuscic :) (tak to jest grozba) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 chaos jak chcesz to zameczyc i zabic przez smierc glodowa to cie znajde i ciebie zamkne w takim duuuzym sloiku wiec sie zastanowa czy tego nie wypuscic :) (tak to jest grozba)e no co ty nazwalem go Stefan .. i bede sie nim opiekowal .. tylko musze sie dowiedziec co je Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Poszukałem trochę w google, i wydaje mi się, że to co sfotografował Chaos i ja to po prostu...konik polny?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 no to sie opiekuj ;] btw. podaj adres to sie bedziesz krocej meczyl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Poszukałem trochę w google, i wydaje mi się, że to co sfotografował Chaos i ja to po prostu...konik polny??to ma stary kolo 6-7cm wielkosci i konkretny kolec na koncu odloka juz nie mowiac o skrzydlach .. z tego co ja znalazlem to szarancza Edytowane 23 Lipca 2006 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Jak cos sie stefanowi stanie to mozesz sie zaczac bac :D ;] to moj brat z poprzedniego wcielenia :))) btw dalej nie wiem co to jest ;/ Edytowane 23 Lipca 2006 przez Kiczis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...