Agnes Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Witam w tak nudny dzień jakim jest niedziela.... Znowu straszny upał będzie... Niedziela wcale nie jest nudna! Tylko trzeba umieć sobie czas zorganizować. Na przykład jakieś kino (klimatyzowane, a jakże), potem gdzieś w plener... Co prawda ja do pleneru mam trochę daleko w każdą stronę, ale jakoś sobie radzę. Ale nie dziś. Dziś firmowy festyn, jedziemy zagrzewać chłopaków do walki, będą mecze piłki nożnej. <pompon> <pompon> Mam tylko nadzieję, że nie będzie przypadków udaru słonecznego, heh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 starsi wyjadacze maja taryfe ulgowa :>. Moderatorzy dostają karę, więc wyjadacze też. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Wiecie może, czy w Photoshopie da się dodać gradient ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Moderatorzy dostają karę, więc wyjadacze też. :>To szykuje sie rekord w ilosci dni z ZPP. :P Sikor bedzie mial male zadanko z matematyki podczas zliczania ilosci zdan zaczynajacych sie mala litera. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Siema spamery :P Dawno mnie tu nie było :rolleyes: Nie ma to jak sobotnia imprezka ;] Nawet się dobrze czuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 O JROX pewnie już po truskawkach?? :razz:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Już dawno ;) Jak gorąco... muszę nad jakąś wode jechać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Taką Stefanie jak ma Chaos ustrzeliłem kiedyś na pojedynku asg. Kulka jej utkwiła w głowie (bądź karku) mimo to dalej się swobodnie poruszała. Zakończyłem jej męki spuszczając na nią kafelkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Ale brutal :lol:. Zreszta dobrego cela musiales miec, czy tak przez przypadek? Dzieki banan;] Edytowane 23 Lipca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Edytuj posta. :P Emota to nie kropka. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 BLANTMEN = Nadrzędny Polonista Ppc :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Spadam nad wode, bye! :} Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Ja też dostałem propozycje wyjazdu nad wodę i za godzinkę jade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Spadam nad wode, bye! :}Ja też. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 BLANTMEN = Nadrzędny Polonista Ppc :lol: :lol: :lol: No już 2 razy dostałem ZPP. :P Człowiek uczy się na błędach. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helm Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Zobaczcie co mi wlecialo do pokoju własnie http://chaos.dracopc.com/pub/cos.jpg U mnie w chacie raz na jakiś czas tez wlatuje takie coś. Włazi po winogronach na balkon i cyka mi w nocy :D To wlasnie cykada (lub jakos tak). Taki wiekszy konik polny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Może jakiś mózg z HTML'a na to spojrzeć ? :arrow: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=207133 Nieaktualne. ;P Edytowane 23 Lipca 2006 przez BLANTMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 A ja na Ibize. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Ja bym chcial pojechac nad taka wode. :P 2239460[/snapback] A ja na Ibize. Na Ibize tez by sie pojechalo. Kurde forum mi sie sypie. :? Jakies dziwne rzeczy zaczynaja sie dziac. Dodalem odpowiedz i mi trzy dodalo. Potem usunalem jedna i nie bylo zadnej. :mur: Edytowane 23 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Mnie sie taka marzy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Ja pierdziele, ale sie usmialem jak czytalem wasze posty po tym jak Chaos znalazl tego "ufoludka". Ten ufoludek to samica pasikonika zielonego (dokladnie jak powiedzial Lukexe). Wiem bo czasami karmie tym moje ptaszniki. Faktycznie ten "kolec" z tylu wyglada groznie ale maja go tylko samice i skladaja nim jaja (nie wiem jak, nie pytac). Chaos jak chcesz trzymac ta swoja stefanie to wrzucaj jej mniejsze robaki, wlacz ta niebieska katode, niech sie zleci robactwo i do pudelka stefanii. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Cze spamery... :] Jak ja tu dawno nie pisalem :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Ja pierdziele, ale sie usmialem jak czytalem wasze posty po tym jak Chaos znalazl tego "ufoludka". Ten ufoludek to samica pasikonika zielonego (dokladnie jak powiedzial Lukexe). Wiem bo czasami karmie tym moje ptaszniki. Faktycznie ten "kolec" z tylu wyglada groznie ale maja go tylko samice i skladaja nim jaja (nie wiem jak, nie pytac). Chaos jak chcesz trzymac ta swoja stefanie to wrzucaj jej mniejsze robaki, wlacz ta niebieska katode, niech sie zleci robactwo i do pudelka stefanii. :De wypuscilem ja ... wrzucalem jej robaki a ona nie jadla :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Nudy! :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Nom nudy i to straszne :/ Nie ma co robić, a nawet gdyby się chciało w coś pograć to **** i ***** "najlepszy" komp jak zwykle poszedł się **** (tzn. posypał się miesiąc temu, ale go nie ruszam bo prędzej by za okno poleciał, wolę poczekać na powrót znajomego informatyka). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) @Chaos To szarancza albo jakis wielki pasikonik. Lapalem takie na dzialce dla mojego pajaka. http://www.the-lost-site.neostrada.pl/ :> bo duzo bialka maja i sa dobre dla pajakow. [; Wytrzyma ci to do 2 tygodni o suchym pysku. Jak bedziesz pojil to z miesiac, a jak nakarmisz to troche dluzej. Edytowane 23 Lipca 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Mi to powiedzieli, że jak sobie kupie ptasznika to mnie z domu wyrzucą... :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Romka juz do reszty po[ciach!]liło. http://wiadomosci.onet.pl/1360332,11,item.html I mam dylemat co lepsze: RAJ-Romek, Andrzej, Jarek czy JAR-Jarek, Andrzej, Roman ?? Edytowane 23 Lipca 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 acha to pozdowienia... ;] @chaos: posluchales mnie :) mozesz byc z siebie dumny :) teraz przynajmniej stefan sie juz nie meczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Uaa ! Drżyjcie śmiertelnicy ! Właśnie zostałem wujkiem ! Na kolana ! Hahaha ! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...