jauhis Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Kazdy chodzi w tym co mu się podoba. Nikt nie będzie mnie zmuszać do mundurku. <_< edit Idę spać :wink: Edytowane 23 Lipca 2006 przez jauhis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Kazdy chodzi w tym co mu się podoba. Nikt nie będzie mnie zmuszać do mundurku. <_<W liceum mundurków nie wprowadzi, ale w podstawówce to... jak widzę te dziewczynki ala Britney/Doda/mandaryna, to poprę mundurki. Heh na szczęście mnie już Giertych nie grozi, ale mieć takiego ministra to po prostu wstyd. Edytowane 23 Lipca 2006 przez J.O.H.N. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Kolejny genialny pomysl Gierycha, wspolczuje tym dzieciom A juz z innej beczki: Przed chwila gralem w NFS:MW, patrze w prawy gorny rog a jeden z moich przeciwnikow nazywa sie Wasserman :lol: NFS:MW w wersji IV RP? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Znów jako ostatni? Nie ma to jak iść spać gdy inni się budzą :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Nie taki ostatni :) co do mundurkow to pomysl jest spoko :) <lol> mi to juz nie grozi wiec moge dzis zasnac spokojnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Emotka może zastąpić kropkę... (...) Nie tutaj ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Witam ! :P Pomysłów Giertycha nie mam zamiaru komentować... Szkoda palców i klawy. Edytowane 24 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Mundurki są beee. Jak wejdziesz do sklepu po zaopatrzenie(wiadomo w co) przed/po/w czasie szkoły to zaraz sie skapną z jakiej jesteś szkoły i mogą zakablować jak są chamy i nie sprzedają. Przeczytajta druga linijke mojego podpisu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Ja w mundurku chodziłem do podstawówki. Ale wtedy to chyba wszyscy musieli (taki ustrój czy coś :P). Kiedyś to mogło być normalne, ale teraz czasy się zmieniły... I w życiu nie ubrałbym mudurku do szkoły. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Здpaвcтвyйтe. :P Nie piszmy w tym temacie o polityce, niech pozostanie apolityczny. ;) Po co sobie psuc humor. :? Kolejny cieply dzionek przed nami. Moj komp juz ledwo oddycha. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Ja siedze od 8-16 na parterze przed kompikiem albo grzebie coś w garazu i mam maks. 25C. I jest git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Patrzac jak niektorzy sie ubieraja ( glowny nacisk na dzieci ktore zbyt dlugo przebywaly na sloncu ) nie dziwie sie Giertychowi. Szkola to nie burdel a w skrajnych przypadkach az piesc sie zaciska... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Tutaj masz racje ... Niektórzy ubierają się jakby szli na dyskotekę ... A wiadomo jak wyglądają ludzie z dyskoteki ... Z jednej strony pomysł z mundurkami razi, z drugiej znowu byłby w niektórych szkołach potrzebny ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Patrzac jak niektorzy sie ubieraja ( glowny nacisk na dzieci ktore zbyt dlugo przebywaly na sloncu ) nie dziwie sie Giertychowi. Szkola to nie burdel a w skrajnych przypadkach az piesc sie zaciska... Tu zgadzam się z tobą w 100%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Prosciej wprowadzic regulamin co do ubioru. Spódniczki minimum do kolan itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Regulaminy są po to, żeby je łamać. Lepiej wprowadzać odgórne wymogi. Do mnie do LO nie wejdzie się bez identyfikatora. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Witam Panow. Oj dlugo sie tu nie odzywalem :-) i dlugo nie bede. Mam takiego kaca ze ledwo co monitor widze :( Ide spac papa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Regulaminy są po to, żeby je łamać.To spróbuj na purepc złamać regulamin. :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 To spróbuj na purepc złamać regulamin. :blurp:Dostaniesz wakacje za free, albo troszke %. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Ale głęboko spałem. :D Dopiero co wstałem, idę szukać jakiejś wody. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 idę szukać jakiejś wody. ;) Sahara w mordzie? :lol: BTW. Ide sie opalac przy piwku. B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 No ba. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 O... Ale mam kaca. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Regulaminy są po to, żeby je łamać. Lepiej wprowadzać odgórne wymogi. Do mnie do LO nie wejdzie się bez identyfikatora. :PDo mnie tez niby mialo sie nie wejsc bez indentyfikatora... Co wiecej! Za kazdy brak ID nauczyciel mogl obnizyc ocene o 1st w dol ( ;) ), na kazdym korytarzu bylo 4 nauczycieli "patrolujacych"... ID mialem 1 raz ( kiedy je dostalem ) a zachowanie mam dobre. Nie chce sie tutaj przechwalac, ale tak jak ktos napisal, regulaminy sa po to, zeby je lamac (zwlaszcza w szkolach, oczywiscie wszystko w granicach dobrego smaku). U nas Pani dyrektor wprowadzila identyfikatory... i moze 30% szkoly je nosilo? Co do mundurkow.... hehe... mialem taki temat na angielskim ustnym ;] i powiem to co na nim... Mamy XXI w. i kazdy chce wyrazac siebie swoim ubiorem.... U nas w szkole tez byly laleczki, ktore ubieraly sie jakby szly na dyskoteke... .... i ? I wystarczyl jeden komentarz, krotki jakiegos profesora/profesorki... zeby juz drugi raz sie to nie powtorzylo... Wstyd dziala lepiej niz nakaz. (imho) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Ale gorąco! :| NIe da się wytrzymać. Na dworze chyba 37* w cieniu. :| Umieram. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 A u mnie wkońcu błogie ochłodzenie. Własnie dopiero co skończył padać 3 deszcz w dzisiejszym dniu :-P :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 To spróbuj na purepc złamać regulamin. :blurp: Nie. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 A może jednak tak? :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Sugerujesz coś ? :P Są tu w temacie może jacys maniacy PSX ? Edytowane 24 Lipca 2006 przez BLANTMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Jak leciala pogoda to zapowiadali ze bedzie padac na zachodzie i cos nie widze deszczu. A mojego lozka zrobilo sie lozko wodne, a raczej 'potowe'. Nie wiem jak wy ale ja zawsze rano jak sie budze to odrazu wypijam polowe butelki wody (nie chodzi mi o kaca) bo suszy mnie normalnie ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...