Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Kazdy chodzi w tym co mu się podoba. Nikt nie będzie mnie zmuszać do mundurku. <_<

W liceum mundurków nie wprowadzi, ale w podstawówce to... jak widzę te dziewczynki ala Britney/Doda/mandaryna, to poprę mundurki.

Heh na szczęście mnie już Giertych nie grozi, ale mieć takiego ministra to po prostu wstyd.

Edytowane przez J.O.H.N.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny genialny pomysl Gierycha, wspolczuje tym dzieciom

A juz z innej beczki:

Przed chwila gralem w NFS:MW, patrze w prawy gorny rog a jeden z moich przeciwnikow nazywa sie Wasserman :lol:

NFS:MW w wersji IV RP? :lol:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mundurki są beee. Jak wejdziesz do sklepu po zaopatrzenie(wiadomo w co) przed/po/w czasie szkoły to zaraz sie skapną z jakiej jesteś szkoły i mogą zakablować jak są chamy i nie sprzedają.

Przeczytajta druga linijke mojego podpisu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w mundurku chodziłem do podstawówki. Ale wtedy to chyba wszyscy musieli (taki ustrój czy coś :P). Kiedyś to mogło być normalne, ale teraz czasy się zmieniły... I w życiu nie ubrałbym mudurku do szkoły. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Здpaвcтвyйтe. :P

Nie piszmy w tym temacie o polityce, niech pozostanie apolityczny. ;) Po co sobie psuc humor. :?

Kolejny cieply dzionek przed nami. Moj komp juz ledwo oddycha. :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj masz racje ... Niektórzy ubierają się jakby szli na dyskotekę ... A wiadomo jak wyglądają ludzie z dyskoteki ... Z jednej strony pomysł z mundurkami razi, z drugiej znowu byłby w niektórych szkołach potrzebny ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzac jak niektorzy sie ubieraja ( glowny nacisk na dzieci ktore zbyt dlugo przebywaly na sloncu ) nie dziwie sie Giertychowi. Szkola to nie burdel a w skrajnych przypadkach az piesc sie zaciska...

Tu zgadzam się z tobą w 100%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Regulaminy są po to, żeby je łamać. Lepiej wprowadzać odgórne wymogi. Do mnie do LO nie wejdzie się bez identyfikatora. :P

Do mnie tez niby mialo sie nie wejsc bez indentyfikatora...

Co wiecej! Za kazdy brak ID nauczyciel mogl obnizyc ocene o 1st w dol ( ;) ),

na kazdym korytarzu bylo 4 nauczycieli "patrolujacych"...

ID mialem 1 raz ( kiedy je dostalem ) a zachowanie mam dobre.

Nie chce sie tutaj przechwalac, ale tak jak ktos napisal, regulaminy sa po to, zeby je lamac (zwlaszcza w szkolach, oczywiscie wszystko w granicach dobrego smaku).

U nas Pani dyrektor wprowadzila identyfikatory... i moze 30% szkoly je nosilo?

Co do mundurkow.... hehe... mialem taki temat na angielskim ustnym ;]

i powiem to co na nim...

Mamy XXI w. i kazdy chce wyrazac siebie swoim ubiorem.... U nas w szkole tez byly laleczki, ktore ubieraly sie jakby szly na dyskoteke...

.... i ? I wystarczyl jeden komentarz, krotki jakiegos profesora/profesorki... zeby juz drugi raz sie to nie powtorzylo...

Wstyd dziala lepiej niz nakaz. (imho)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak leciala pogoda to zapowiadali ze bedzie padac na zachodzie i cos nie widze deszczu. A mojego lozka zrobilo sie lozko wodne, a raczej 'potowe'. Nie wiem jak wy ale ja zawsze rano jak sie budze to odrazu wypijam polowe butelki wody (nie chodzi mi o kaca) bo suszy mnie normalnie ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...