SGJ Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Może pada, tylko ze bardziej na zachód niz tam gdzie mieszkasz :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Ja to prawie nie śpię. Jest tak gorąco, że nie da się wytrzymać. Jeszcze do tego te cholerne komary wlatują mi do pokoju i bzyczą nad uchem, do tego strasznie gryzą. Od swędzenia po urgyzieniach nie mogłem dzisiaj spać. Muszę wypowiedzić walkę komarom!! :) Wodę to piję cały czas: w nocy, rano, po południu, wieczorem. :> Ciągłe pragnienie. :) Edytowane 24 Lipca 2006 przez chari Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Problem komarow mozna rozwiazac w nast sposob: wez kawalek firanki na wymiar jednej kwatery okna i przyczep ja pineskami od zewnatrz :) Uwolnisz sie od nich na stale. Ja w ten sposob mam kono otwarte na osciez 24h ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Phew :) Kac minął. Nigdy więcej nadmiernego picia na poprawinach! Przespałem się troszke i jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Problem komarow mozna rozwiazac w nast sposob: wez kawalek firanki na wymiar jednej kwatery okna i przyczep ja pineskami od zewnatrz :) Uwolnisz sie od nich na stale. Ja w ten sposob mam kono otwarte na osciez 24h ;) Tez tak mam, tylko ze zamiast firanki to siatke specjalną. Caly czas okno otwarte i w nocy super chlodek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 U mnie w ogóle komarów nie ma. :) Kiedy Sikor wraca. :D? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Ja tam średnio się czuje, imprezka była wczoraj, o 12 w południe wróciłem na chate, ale ogólnie się udało. Piliście kiedyś litrowe piwo 10% ? Bo ja pierwszy raz :P Teraz sam w chacie siedze i leci głooośno ssential Mix 623 2005.08.07 - Ibiza Speical Tiesto @ Amnesia ;) Pozdro dla wszystkich. P.S - u mnie też gorąco jak ... ... bardzo gorąco ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Co do nietypowych piw... pilem kiedys taki specyfik... co byl jakdlamnie tak... najpierw zwykle piwom pol na pol z woda a potem zeby mialo moc dolewali spirola... efekt taki ze jak sie wypilo 3 to mozna bylo do domu nie trafic ;/ @lechu1777: pilem pollitrowe 15 % ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Heh u nas trochę padało, lecz stwierdzam, że za mało. Na szczęście siedzialo się na Chechle ze znajomymi w cieniu i przy zimnym browarku więc jakoś się przetrzymało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 A u mnie nie padało i padać nie będzie. Z utęsknieniem patrze w niebo i żadnej choćby szarutenkiej chmureczki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Cześć wszystkim. Znowu tu troche niezaglądałem :(. To przez ten gorąc. Nie idzie usiedzieć w pokoju. Trochę grałem też w Calla i Twierdze, które niedawno zakupiłem za ostatnie grosze ;]. Zapowiadało się, że będzie padać. Przez... 15 sekund lał wielki deszcz i nagle przestał kompletnie padać. Dziwne, ale prawdziwe. A w pokoju nadal gorąc :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Ile C mają wasze proce ?? Mój ma na razie 45 *C. Już 44 . Edytowane 24 Lipca 2006 przez _1t_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Quba_ Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 43*C przy 3000 RPM ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 28*C przy liczeniu SETI, AXP 2700+ stock zegary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 70% już mam. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Teraz mój procek ma 40-41 *C. Jak gram w jakąś grę to ma ok. 52-55 *C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 70% już mam. :(Napisz jakis FAQ to bedziesz mial 60%, a moze 50%. : :unsure: :lol: :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Napisz jakis FAQ to bedziesz mial 60%, a moze 50%.Oczywiiście jeśli "Władza" będzie miała dobry humor. :lol2: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Joke. :lol2: FAQ powinien pomóc. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Aktualnie mam 36 *C Idle 36*C-38*C Stress 48*C-54*C ( zalezy od temp w pokoju ;} ) U mnie coraz chlodniej bo zbliza się nocka, chociaz noc mam spokojna i bez problemu moge zasnac... A jutro rano jak pogoda dopisze to mam zamiar wybrać się nad morze. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Wlasnie sie zalamalem czytajac posty jednego uzytkownika. Po tej wspanialej lekturze boje sie cokolwiek napisac :arrow: Wszelkie reguly ortograficzne i gramatyczne zostaly wessane w proznie. :? BTW: CPU:43,NB:37,GPU:52,MEM:36. W stresie procek i grafika skacza o ~10* a reszta o ~4*. I to jest wentylowana buda :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Ja mam 57*C w idle, stresu nie sprawdzałem, a chłodnicy (WC, pasywna) to palcem nie da się dotknąć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Idle mam ok.48*C, a w stresie coś koło 55*C. Proc z podpisu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 CPU: 56, Płyta(nie wiem z czego jest pomiar, bo mi sie nie chce sprawdzac) 44. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Orgiusz zalinkuj. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Wiadomo o kogo chodzi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) 40 teraz (prawie jak idle ;)), 52 stres (SP2004) P4 Northwood 2.6 @ 3.5 GHz @ 1.6v :razz: Edytowane 24 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 O kogo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Ja mam 45* w stresie. Buda caly czas zamknieta. Z boku nawiew na radka i z tylu wysysa powietrze jeden wiatrak +1 z przodu . Jak zamkne okno w pokoju przy tych upalach to skoczy do 47/48 ale nie przekracza 50. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) cpu: 34 , gpu: 64 , reszta nie ma czujnikow [; Dodam, ze zimniej sie zrobilo troche na dworze, w ciagu dnia cpu ~40, gpu ~70. :lol: Orgiuszek Nei. Sama cicha pipka. W budzie dwa wentyle nawiew + wywiew ;] Edytowane 24 Lipca 2006 przez emilooos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Arnie nie podpuszczaj bo to nie testowe i newbie moglby sie obrazic... emilooos rozumiem ze na sajlent pajpie masz jeszcze jakis wentyl? Bo 70* widzialem przy wylaczonych...4 wentylach w budzie :?: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...