Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Ja to prawie nie śpię. Jest tak gorąco, że nie da się wytrzymać. Jeszcze do tego te cholerne komary wlatują mi do pokoju i bzyczą nad uchem, do tego strasznie gryzą. Od swędzenia po urgyzieniach nie mogłem dzisiaj spać. Muszę wypowiedzić walkę komarom!! :) Wodę to piję cały czas: w nocy, rano, po południu, wieczorem. :> Ciągłe pragnienie. :)

Edytowane przez chari

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem komarow mozna rozwiazac w nast sposob: wez kawalek firanki na wymiar jednej kwatery okna i przyczep ja pineskami od zewnatrz :) Uwolnisz sie od nich na stale. Ja w ten sposob mam kono otwarte na osciez 24h ;)

Tez tak mam, tylko ze zamiast firanki to siatke specjalną. Caly czas okno otwarte i w nocy super chlodek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Ja tam średnio się czuje, imprezka była wczoraj, o 12 w południe wróciłem na chate, ale ogólnie się udało. Piliście kiedyś litrowe piwo 10% ? Bo ja pierwszy raz :P Teraz sam w chacie siedze i leci głooośno ssential Mix 623 2005.08.07 - Ibiza Speical Tiesto @ Amnesia ;) Pozdro dla wszystkich.

P.S - u mnie też gorąco jak ... ... bardzo gorąco ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do nietypowych piw... pilem kiedys taki specyfik... co byl jakdlamnie tak... najpierw zwykle piwom pol na pol z woda a potem zeby mialo moc dolewali spirola... efekt taki ze jak sie wypilo 3 to mozna bylo do domu nie trafic ;/

@lechu1777: pilem pollitrowe 15 % ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim. Znowu tu troche niezaglądałem :(. To przez ten gorąc. Nie idzie usiedzieć w pokoju. Trochę grałem też w Calla i Twierdze, które niedawno zakupiłem za ostatnie grosze ;]. Zapowiadało się, że będzie padać. Przez... 15 sekund lał wielki deszcz i nagle przestał kompletnie padać. Dziwne, ale prawdziwe. A w pokoju nadal gorąc :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz jakis FAQ to bedziesz mial 60%, a moze 50%.

Oczywiiście jeśli "Władza" będzie miała dobry humor. :lol2:

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Joke. :lol2:

FAQ powinien pomóc. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualnie mam 36 *C

Idle 36*C-38*C

Stress 48*C-54*C ( zalezy od temp w pokoju ;} )

U mnie coraz chlodniej bo zbliza się nocka, chociaz noc mam spokojna i bez problemu moge zasnac...

A jutro rano jak pogoda dopisze to mam zamiar wybrać się nad morze. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie sie zalamalem czytajac posty jednego uzytkownika. Po tej wspanialej lekturze boje sie cokolwiek napisac :arrow: Wszelkie reguly ortograficzne i gramatyczne zostaly wessane w proznie. :?

BTW: CPU:43,NB:37,GPU:52,MEM:36. W stresie procek i grafika skacza o ~10* a reszta o ~4*. I to jest wentylowana buda :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cpu: 34 , gpu: 64 , reszta nie ma czujnikow [;

Dodam, ze zimniej sie zrobilo troche na dworze, w ciagu dnia cpu ~40, gpu ~70. :lol:

Orgiuszek Nei. Sama cicha pipka. W budzie dwa wentyle nawiew + wywiew ;]

Edytowane przez emilooos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...