Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Gpu to nie wiem bo nie mam czujnika. Ale tak hmm z 65 na czuja ;) Dyski ok. 50' ale zapomialem dodac, ze tez jest nawiew na nie z boku. Czyli lacznie 4 wiatraki w samej budzie. Za cicho nie jest ale nie tak by przeszkadzac w spaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A do mnie dzisiaj wlecial taki sam robaczek jak u Chaosa. Ogladam sobie 'Oficera' i gdy w pewnym momencie odwrocilem swoja uwage od tego wciagajacego jak bagno na moczarach serialu, patrze, a tu mi cos po scianie zaiwania. :D Wzialem wiec gazete i zaczalem sciagac skubanca. ;) Mam niestety fobie na roznego tego typu stworki wiec nie bylo mi latwo zmierzyc sie z tym wyzwaniem. :lol2: Gdzies za piatym razem udalo mi sie zwabic robaczka na gazete (ladnie sobie na nia wszedl) i pofrunal za okno. ;) Troche mi sie rece trzesly podczas tego poligonu, ale dalem rade. :D W koncu trzeba byc twardym, a nie "mientkim". :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A do mnie dzisiaj wlecial taki sam robaczek jak u Chaosa. Ogladam sobie 'Oficera' i gdy w pewnym momencie odwrocilem swoja uwage od tego wciagajacego jak bagno na moczarach serialu, patrze, a tu mi cos po scianie zaiwania. Wzialem wiec gazete i zaczalem sciagac skubanca. Mam niestety fobie na roznego tego typu stworki wiec nie bylo mi latwo zmierzyc sie z tym wyzwaniem. Gdzies za piatym razem udalo mi sie zwabic robaczka na gazete (ladnie sobie na nia wszedl) i pofrunal za okno. Troche mi sie rece trzesly podczas tego poligonu, ale dalem rade. W koncu trzeba byc twardym, a nie "mientkim".

To może jakiś nalot. Coraz więcej osób zostaje odwiedzonych przez te stworki. A może to szpiedzy?

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Zmiana av. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolorowe sny kiedy ja, dotykam Ciebie ...

Zwariowany świat kiedy w nas tańczy pragnienie ...

:wub: :wub: :gitarzysta: :gitarzysta: :gitarzysta2: :gitarzysta2: :plum: :plum:

Edytowane przez BLANTMEN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrze na ceny Venica 3000+ i nie wierze. Na apollo za 260 zl omg! Masakrycznie stanialy...

Po prostu o ja chromole

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro jadę po blachy do Uniaka :]

Mój C115 daje mi znać, że jest głodny - potrzebuje prądu. Podłączam go i idę spać.

BTW: Zastanawiam się nad zmianą telefonu na modowaną 3310 (blue leds). Warte to coś?

Dobranoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro jadę po blachy do Uniaka :]

Mój C115 daje mi znać, że jest głodny - potrzebuje prądu. Podłączam go i idę spać.

BTW: Zastanawiam się nad zmianą telefonu na modowaną 3310 (blue leds). Warte to coś?

Dobranoc.

Stary szrot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na scianach to pikus. Ze mieszkam na obrzezach pasikoniki nie sa niczym niezwyklym. Najgorsze co moze byc to 11pm i szukanie drania na kwiatkach - palmy ect... Czlowiek uczy sie cierpliwosci :wink:

chari watpie ze twoj awatar sie przyjmie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema spamery!

I znowu, któryś tam raz nie spałem i znowu pojechałem na rower :razz:

Około 20 kilometrów, a jechało się tak:

Wilanów -> Powsin -> Ursynów (nielegalnym przejazdem) -> Mokotów (leciuteńko zahaczyłem) -> Wilanów

Lekko byłem przymulony i spać mi się chciało, dlatego tak mało i wolno (podróż trwała od 5:30 do 6:50)

Ruch w porównaniu z piątkiem i sobotą ogromny (ludzie się do pracy śpieszą), najwięcej napotkałem ludzi na przystankach i z psami po drodze. Pierwszy raz od paru lat założyłem do roweru koszyk (rower nie mój, bo Ja tego montażu do koszyka nie mam, IMO szpeci rower tylko jak się go nie używa), dobrze się trzymał, a zwykle to miałem z nimi problemy. Tylko raz na jakiejś żwirówce "wyskoczył", ale ogólnie było spoko, niestety Tymbark który w nim jechał (w kartonie) się rozwalił, pewnie podczas przejazdu przez dziury pod koniec trasy :(

Zasnę pewnie w ciągu dnia, tak około 10, może 11 :)

Na scianach to pikus. Ze mieszkam na obrzezach pasikoniki nie sa niczym niezwyklym. Najgorsze co moze byc to 11pm i szukanie

chari watpie ze twoj awatar sie przyjmie.

Nie no, raczej ujdzie, przecież to typowo męskie forum

Ale jakiemuś gościowi już kiedyś odbiło na ten temat :lol:

2241904[/snapback]

AragornPL

Jestem na tyle mlody ze pamietam ta...zywa dyskusje nt ogolny :lol: Ale zeby miec [gluteus maximus]e w avku? Pff

Też pamiętam tą dyskusje :razz:

Lepsza [gluteus maximus] niż rzadki, rozciapciany stolec*

*Tak tak, wiem, przesadziłem, ale chyba dobrze to napisałem

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary szrot.

O samej 3310 to wiem jaka jest, bo miałem taką dość długo. Nie wydaje mi się, aby to był szrot. Wg mnie to najlepszy telefon jaki zrobili. Nie porównujcie mi tego z jakimiś tam 6230i czy SE serii K, bo to już nie są telefony - to zabawki dla dzieci!

Chodzi mi raczej o te wersje z wymienionymi diodami i softem. Czy chodzi to równie szybko i stabilnie jak oryginał? Czy diody nie są zbyt jasne w nocy?

U mnie teraz niebo jest dość zachmurzone. Jednak chmury są jasne, więc raczej nie powinno padać. Też mam w domu dużo cieplej niż na zewnątrz - tam jest wręcz idealnie, w domu trochę za gorąco.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...