BLANTMEN Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja chce :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja chce icon_razz.gif.Wrzuć monete!! Wrzuć monete!! :P We wtorek byłem w Malborku na wycieczce, męcząca ale może być ;] . Kwidzyń ma fajny zamek od zewnątrz ;) . Jak lejesz benzyne do motorówki uważaj żeby ta nie wlała sie do jeziora ;] . Za 10000 to i ja moge opowiadać takie kawały jak Cezary Pazura ;] . Taka skrócona wersja mojego pobytu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Chyba jestem tym jednym procentem ;) . Hmm raczej watpie ;) Nieraz widzialem jak stawiales niepotrzebnie przecinek, ale nie martw sie, mi to prawie ciagle sie zdarza i wcale nie jest mi wesolo z tego powodu Wróciłem z wakacji, nie było źle, opisze poźniej jeżeli ktoś będzie chciał. A pisz. Zawsze znajdzie sie zainteresowany. No to dzisaj doloze sobie 512 MB ramu. Tylko jest maly problem :| ,mam wszystkie 3 sloty zajete. Wiec moge zrezygnowac z 256, albo sprobowac zamienic na jedna kosc ,co zreszta chyba jest najlepszym wyjsciem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Hmm raczej watpie ;) Nieraz widzialem jak stawiales niepotrzebnie przecinek, ale nie martw sie, mi to prawie ciagle sie zdarza i wcale nie jest mi wesolo z tego powodu A pisz. Zawsze znajdzie sie zainteresowany. No to dzisaj doloze sobie 512 MB ramu. Tylko jest maly problem :| ,mam wszystkie 3 sloty zajete. Wiec moge zrezygnowac z 256, albo sprobowac zamienic na jedna kosc ,co zreszta chyba jest najlepszym wyjsciem. Domyślam sie że ja też bym poległ ;) . Wyjmij 1x 256 i ciesz sie 2x 512 + 256 :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Właśnie wróciłem z dworu. Pot się ze mnie leje strumieniami i wypiłem prawie całą Muszyniankę ;]. I teraz jeszcze tylko do kolegi na rowerku, a wieczorkirm jak będzie chłodniej w coś się zagra na kompie. Dzisiaj jest jeszcze bardziej gorąco niż wczoraj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) A ja wlasnie wybywam do Kobiety, zyczcie mi, abym nie wrocil z bolem glowy :lol:. Matka kupila w Gdansku spodenki i bluzke reebok'a, ide szpanowac/bansowac/bujac sie po miescie :blurp: :twisted: :gitarzysta:. :P :>. Edytowane 27 Lipca 2006 przez st1ch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Matka kupila w Gdansku spodenki i bluzke reebok'a, ide szpanowac/bansowac/bujac sie po miescie :blurp: :twisted: :gitarzysta:. To sie nazywa lans zdaje sie. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) A ja wlasnie wybywam do Kobiety, zyczcie mi, abym nie wrocil z bolem glowy :lol:.Zabierz jej walek do ciasta to bol glowy nie bedzie juz Twoim zmartwieniem. :lol: A ja od dzisiaj siedze na nowym monitorku i sie wcale nie chwale. :P :ploom: :gitarzysta: Edytowane 27 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Santi jak sprawuje się ten monitorek?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) A jaki to monitor?? Ja też prawdopodobnie będe miał nowy-LG L1970HR. Edytowane 27 Lipca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 A taki: ViewSonic vx2025wm. ;) Jestem jak na razie mega zadowolony. :P Nigdy nie wroce juz do 'kwadratow', panorama to nowy wymiar doznan wizualnych. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Noo ladny ladny a ile za niego dales ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Santi jak można wiedzieć ile Cie on kosztował?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Bardzo ładny monitor :), ile za niego dałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Bueehhe 3 posty w tym samym czasie ! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 1799PLN + koszty przesylki. ;) Ale imo warto bylo. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Gdzie go kupiłeś? Edytowane 27 Lipca 2006 przez misiek175 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja będę miał to za miecha, dwa. :-P A może coś innego do max 1200zł?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Gdzie go kupiłeś?Tutaj --->http://www.gvcnet.pl/?mod=5&id=472. Wczoraj zamowiony, a dzisiaj juz dostarczony. :P Wczesniej zamowilem w innym sklepie, ale nie mieli go na stanie i dopiero w drugim tygodniu sierpnia beda mieli wiec anulowalem tam zamowienie. Jest taniej w Pixmanii, ale jak sie zapoznalem z opiniami tego sklepu to wolalem nie ryzykowac. EDIT Niezlego gosciu ma nicka. ;):lol2: http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=136332 Edytowane 27 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) A ja wlasnie wybywam do Kobiety, zyczcie mi, abym nie wrocil z bolem glowy :lol:. Matka kupila w Gdansku spodenki i bluzke reebok'a, ide szpanowac/bansowac/bujac sie po miescie bansuj sie z nowymi ciuchami, tylko czemu mama musi ci je kupować? : P za duzo sie nie bujaj.... bo ból głowy to mały pikuś z tym co może cie trafić.... bezpośrednio ;] ja robie liste, jutro zakupy i spływ.... 3 dni nad wodą.... w ośrodku..... gdzie napewno nie bedzie mało mięsa <devil> ;] Edytowane 27 Lipca 2006 przez osek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 bansuj sie z nowymi ciuchami, tylko czemu mama musi ci je kupować? : P za duzo sie nie bujaj.... bo ból głowy to mały pikuś z tym co może cie trafić.... bezpośrednio ;] ja robie liste, jutro zakupy i spływ.... 3 dni nad wodą.... w ośrodku..... gdzie napewno nie bedzie mało mięsa <devil> ;] No to miłych wakacji. 10% i tydzień zpp :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 No to miłych wakacji. 10% i tydzień zpp :twisted2:Dzięki, tylko gdzie one są? : D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Dzięki, tylko gdzie one są? : DPoproś Sikora albo Domika ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 A ja odpoczywam po pracy, zaraz wbiajm sie do wanny. Wykapie sie i wypda na miasto czy cos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Dzisiejszy obiad z kolegą. .... :lol: Edytowane 27 Lipca 2006 przez emilooos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Dzisiejszy obiad z ziąkiem. [; Lece na szame... Wszystko przez Ciebie emilooos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Dzisiejszy obiad z ziąkiem. [; :lol: 4 placki na 2óch? współczuje:p ,a po jednym mam dość :> Edytowane 27 Lipca 2006 przez slasher Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 @emilooos Link. Poprawka @slasher Boardrules Co jest napisane nt. cytowania obrazkow? Poprawka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Ojj Orgiusz attack :) Wlasnie dolozylem ta dodatkowa kosc 512 MB (TwinMos), ale drazni mnie to, ze musialem sie pozbyc 1 kosci 256 :? Czemu w tych plytach nie montowali 4 slotow ehh... Pozostaje mi opchnac 2x256, pewnie strace na tym troche ehh... Dobra koniec marudzenia. Czy ktos pogra w Q3 ? ;) Edytowane 27 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Idę gdzieś na powietrze bo teraz chłodniej :P. Cya :D Edytowane 27 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...