Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie, 512mb drogą nie chodzi, gdybym mial wiecej $ to bym sie pewnie zdecydowal na coś z typu xD. Pytanie do Ciebie jako użytownika, ile RAW'ów miescisz na 1GB?

W formacie RAW robię mało. Tylko raz zapełniłem całą kartę xD i weszły mi 52 zdjęcia. Według instrukcji powinny wejść 54 ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się nie podoba taki układ.

Pewnie premierowi tez ten uklad by sie nie spodobal. :P

Imo moze byc. To tylko jedno klikniecie wiecej i jestesmy w tematach o sporcie. ;) A, ze jest to subforum to i tematow przybedzie. :D

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Ale ukrop :| Normalnie żyć nie idzie. Obejrzałbym jakiś film ale nic nie mam:(

Ogólnie nudno troche. Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Jeszcze gorzej będzie na Śląsku w sobotę. - Temperatura sięgnie tam wówczas aż 35 stopni C w cieniu. - dodaje Raczyński"

Ku****** spadam z Bytomia :P

Ja tu nie strzymam, nie mówiąc o tym, że mój staroć na PIII juz ma dość (wiatraczki ostatnio denerwująco zaczynają terkotać, a dvd-rw od Benqa też zimnem nie grzeszy, mimo swego systemu chłodzenia :/)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

No to mój ziomalski wujo z Bytomia ma przerypane ;) Chociaż u mnie wcale nie chłodniej niż 35 stopni, nie chce mi się sprawdzać ile jest, mykam na rower z kumplem, na jakaś chłodną orenżadke :P Bez przerwy tylko pije sok z lodem i cały czas gorąco :| Chłodne piwko by się przydało ;) Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee a podobno jutro mialo padac i do tego burza we Wrocku i temperatura miala wzrosnac do ok. 30' C.Tak przynajmniej mowili w TVN 24 rano jak wychodzilem do pracy. Z tego powodu zrezygnowalem z grilla ,ale teraz widze ze nie bedzie padac. No coz trzeba podzwonic ,ze grill jednak bedzie :P

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja takze wole rano, ale przy takiem high temp. to nic sie nie chce, a juz w ogole rano. Tym bardziej, ze nie chce byc juz spocony :?.

Nie raz juz cwiczylem po 15 ;) i w tych okolicach czasowych. Powiem ze to super sprawa dla ludzi ktorzy maja zbedne kg :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ;] nawet nie chce wiedziec po czym ;] ja wlasnie jestem po i nawet spac nie moge ;/ smutek :(

10% + 2 dni ZPP.

Zdania zaczynamy wielką literą.

bansuj sie z nowymi ciuchami, tylko czemu mama musi ci je kupować? : P

za duzo sie nie bujaj.... bo ból głowy to mały pikuś z tym co może cie trafić.... bezpośrednio ;]

ja robie liste, jutro zakupy i spływ.... 3 dni nad wodą.... w ośrodku..... gdzie napewno nie bedzie mało mięsa <devil> ;]

10% + 4dni ZPP.

To samo, co wyżej + 2246157[/snapback]

4 placki na 2óch? współczuje:p ,a po jednym mam dość :>

10% + 1 dzień ZPP.

Zdania zaczynamy wielką literą.

Nie raz juz cwiczylem po 15 ;) i w tych okolicach czasowych. Powiem ze to super sprawa dla ludzi ktorzy maja zbedne kg :)

10% + 1 dzień ZPP.

nieraz

No, no. Coraz lepiej. Jak widzę nauka nie idzie w las, albo sobie poinstalowaliście Firefox'a zmodyfikowanego przez sgj'ota. :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne Sikor ;) Ten plugin SpellBound tylko zaznacza, a moglby dodatkowo sam poprawiac ;) Dobra za bardzo jestem wygodny. Chyba musze zaczac pisac z ogonkami ,bo prawie kazde slowo zaznacza ;)

EDIT. Wyedytowalem maly blad. Wczesniej moglem olac ... ale teraz :)

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sikor jedna prosba... nie przegladaj wszystkich stron ;) Albo dobra przejrze wczesniejsze posty lepiej, wiec daj mi czas do poprawienia jakby co ;)

Za późno, właśnie przejrzałem. No i jestem pod wrażeniem. Jak widać we wcześniejszym moim poście zbyt wiele wielbłądów nie namierzyłem. Czyżby była to zwierzyna wymierająca :?: Przynajmniej w tym temacie. :-P

Także możesz się nie wysilać z przeglądaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Sikor, czy to były wszystkie błędy?

Ale i tak poziom znacznie się poprawił :)

A przy okazji, udało mi się ożywić P4 Northwooda 2.6 z pokrzywionymi nóżkami i zdjętym IHSem przy pomocy znajomego, któremu bardzo dziękuje i jestem wdzięczny, tak więc mam już czwartego kompa (z czego jeden tylko ujdzie do 'normalnego' użytku) :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...