pajak28 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Dzisiaj wreszcie wcześnie wstałem (o 8.30 ;]). Zaraz trzeba iść do sklepu, a potem sprzątnąć w pokoju :|. A u mnie dalej gorąco na dworze i prawie brak chmur. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Można powiedzieć nawet Shakira Shakira, hips don't lie [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 EDiT: Masz Quake 2 ? :) EDiT 2 : Delinquent Habits syci :D 1. Nie mam Quake 2. W ogole nie mam zadnego Quaka, jakos mi nie podchodzi. 2. Pelna zgoda. :P Ahoj. ;) Jak tam u Was jest sloneczko? Bo u mnie od rana nie widac go w ogole i bardzo dobrze. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 A pada deszczyk :>. No a ja na rowerze :P. Oby taki caly dzein byl, bo juz znudzilo sie mi slonce :) :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Siemqa spamerzy ! U mnie był deszcz :] 10 minut w nocy pokropiło i przed chwilą się skończył 20 minutowy ponadprzeciętny :] A jak u Was ? Edytowane 29 Lipca 2006 przez v.e.n.o.m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 No cześć. :-P Baj de łej, tęskniliście :?: :wink: Witam ;] . Wszyscy chyba tęsknili ;) . Tak zliczyłem, że przez ten czas co mnie nie było (11 dni) napisaliście tylko 32 strony, a przez wieczór i noc napisaliście 3 strony :blink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Tak zliczyłem, że przez ten czas co mnie nie było (11 dni) napisaliście tylko 32 strony, a przez wieczór i noc napisaliście 3 strony :blink: . No i? Jaki z tego morał? To dobrze czy zle? Rozwin swoją myśl. :P Edytowane 29 Lipca 2006 przez ur8an Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Że gdy Grzechu jest wśród nas jesteśmy aktywniejsi :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Ahh ja tam wkońcu wstałem :D Jakieś śniadanie iiii CS :D Potem musze do Łodzi jechać w ten upał ehh :| @Poca (chyba zrozumiesz, że tu chodzi o Ciebie czy mam napisać pOcA17465?) Jesteś przykry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 No i? Jaki z tego morał? To dobrze czy zle? Rozwin swoją myśl. :P Że gdy Grzechu jest wśród nas jesteśmy aktywniejsi :D :D :DDusza towarzystwa jestem :lol2: . @Poca (chyba zrozumiesz, że tu chodzi o Ciebie czy mam napisać pOcA17465?) Jesteś przykry... Jak już to poca1337 ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 A u mnie znowu zaczęło padać :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Dusza towarzystwa jestem laugh.gif .Duszą postfakierstwa. [; ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Siemqa spamy !Kogo nazywasz 'spamem' :?: :lol: U mnie zaczelo swiecic slonce. :-| A mialo byc tak pieknie. :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 A u mnie cos pochmurnie hmm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Kurczę a u mnie znowu 32*C. :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 U mnie cały czas upał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 U mnie cały czas upał... U mnie chmury i pada :>. Kiedy przestaniecie gadac: "U mnie", "Czesc spamy", "A ja dzisiaj". Nic tylko tak prawie 70% postow sie zaczyna i na tym konczy :|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 A ja sie zakochalem. :oops: Wreszcie bedzie pretekst aby calej kaski nie ladowac w kompa. :lol: Oczywiście jak wszystko pojdzie po mojej myśli. :lol2:No opowiadaj :) Ja tam sie nie zastanawiam czy cos apetycznie wyglada czy nie. Jem wszystko co mi smakuje, a 'wyglad' jest niewazny. :P Dobra, ide teraz po kawalek ciasta. :D Swój chłop :D Siemqa spamy ! U mnie był deszcz :] 10 minut w nocy pokropiło i przed chwilą się skończył 20 minutowy ponadprzeciętny :] A jak u Was ? U mnie 32 C w cieniu. Slonce ciezko przebija sie przez chmury. Z opalania nici, moze pozniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Siemqa spamerzy ! U mnie był deszcz :] 10 minut w nocy pokropiło i przed chwilą się skończył 20 minutowy ponadprzeciętny :] A jak u Was ? Północny zachód naszego pięknego kraju? Bo u mnie sytuacja wygląda identycznie :D EDIT: No prawie, godzina się trochę nie zgadza. Gra ktoś w ogóle w Earth 2150? Dzisiaj będę musiał przytargać rower z piwnicy i zająć się nim po upadku, który miał miejsce chyba dwa tygodnie temu. Tatuś się napłacił żeby mi rower wyremontować, a ja pierwsze co to poszedłem i się na nim zabiłem :D Cały starty jestem jeszcze i w ogóle :P Edytowane 29 Lipca 2006 przez Mociak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Duszą postfakierstwa. [; ;]Odkryłeś prawde :oops: :lol: . U mnie cały czas upał...A u mnie wreszcie chłodno, chmurki i nie zamierza padać, czyli jest git ;) . Kiedy przestaniecie gadac: "U mnie", "Czesc spamy", "A ja dzisiaj". Nic tylko tak prawie 70% postow sie zaczyna i na tym konczy :|.Nie podoba sie to nie czytaj :evil: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Uaa. :D Dopiero wstałem, zaraz idę jeść śniadanie ( hmm może obiad :lol: ). Za jakas godzine pojade do kumpla, bedziemy meczyć kompa ( Celeron 433 :P ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Potem musze do Łodzi jechać w ten upał ehh :| Rozumiem że chcesz się spotkać? Wybacz, szczeniacko to zabrzmiało... Edytowane 29 Lipca 2006 przez poca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Rozumiem że chcesz się spotkać?Ciebie to łatwo rozpoznać :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Uaa. icon_biggrin3.gif Dopiero wstałem, zaraz idę jeść śniadanie ( hmm może obiad icon_lol.gif ). Za jakas godzine pojade do kumpla, bedziemy meczyć kompa ( Celeron 433 icon_razz.gif ) Taka mała orgia OC ? :lol: :lol: Przestańcie narzekać na upał, jest fajnie ;) Edytowane 29 Lipca 2006 przez pain.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Gdzie słonce?? Ja chce sie opalac!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Przyjedź do Łodzi! Tu jest za dużo słońca. ;) :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Taka mała orgia OC ? :lol: :lol: Dokładnie. Biore WC i jazda. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Przyjedź do Łodzi! Tu jest za dużo słońca. ;) :lol2:W Łodzi byłem cały rok i wystarczy mi tego zgiełku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Ciebie to łatwo rozpoznać :lol: .Jak idzie poca to wszyscy uciekaja w poplochu. :P Edytowane 29 Lipca 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) U mnie od 12 sie na burze zbiera ale coś nie pada. @Arnie Popraw posta, Sikor wrócił. Edytowane 29 Lipca 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...