Jabar83 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Wie że od forum, ale nie chce wiedzieć o czym :lol: . Hmm ciekawe. To dość mało czasu spędzasz z tą swoją dziewczyną. Uporałem się w końcu z tymi przegrzewającymi się pamięciami na R 9800 PRO. Zmiana radiatorów i jak ręką odjął :P Dobra czas iść spać.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Pozdrowienia z goracej Sardyni, trzymcie sie zdrowo i cieplo. p.s. Kocham GPSR :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 eh, 2 miechy do poczatku semestru, trzeba zaczac sie fizy uczyc ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Nic sie nie dzieje, nic, nic i tak przez 35 stron :lol: Znowu sie oddaliłem i mało postów przybyło ;) . Byłem ze swoją drugą połową i było fajnie :) .A czy Twoja druga połówka wie, ze jest Twoją drugą połówką ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Pwned. [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Tak ogólnie to dzisiaj chyba nie zasne. Zaraz pod chatą mam złobek, a w nim ośrodek "PRZYLESIE" dla niepełnosprawnych. Zdaje się, że sobie urządzili nie lada dyskoteke... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Biba?? W zlobku?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 lol, idziemy sie wkrecic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Raczej w tym ośrodku ;) Niech sie bawią. W końcu sobota ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Sobota, ale jakbym nie mógl przez nich zasnąć to nie wiem co... ;] Własnie "Płomiennie zorze" on top :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Arnie daj zdjęcie tej koleżanki. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 A po kiego Ci ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Tamtej nie dam bo sie jej boje:P Moge ci dac inna:> missye.fotka.pl ma srednia ocene 9.8 :P Edytowane 30 Lipca 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Arnie daj zdjęcie tej koleżanki. :>Black_war, że tak powiem...może czas znależć inną kobite niż te konczące się na *.jpg ;] ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 On woli dynamicznie rozwijajace sie .php [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Ew. w postaci pliku mpg ,avi etc. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Zdaje się, że się obraził i poszedł w OFF. ;] Ide w kime, a PRZYLESIE dalej nadaje... :banana: <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Zadzwon na Policje. [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Taa akurat na taki ośrodek Police nasyłać ;) Jakoś zaśniesz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Nie chce mi sie spać jednak ;] No dają ostro...Lecimy, lecimy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Sam w domu jestem a wszędzie tak ciemno i strasznie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Czemu Grzes nie spamuje razem z nami?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Spamuje drugą połówkę. ;] Ide spać bo chyba balet zakończyli, dobranoc więc ;]] Edytowane 30 Lipca 2006 przez emilooos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Moze Grzes ma shizofremie i dwie polowki?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Ta....zakończyli... "Niech żyje bal" on top... Czy balują, czy nie, na piłkę trzeba sie wyspać, papaty [; Edytowane 30 Lipca 2006 przez emilooos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Nie wykluczone. Ale to nie słychane, bo Grześ rocznik 90 nie jest na liście 10 największych gaduł... coś musi być nie tak.. :D EDIT Czyli rozumiem ze takie biesiadne klimaty :lol: Szczerze Ci wspołczuję emilooos ;) Ja bym tego psychicznie nie wytrzymał.To podchodzi pod terroryzm. Edytowane 30 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Ide spac. ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 A jakże... ja też. Już dawno miałem iść ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Ja też :E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 BU! Ja już wstałem. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...