maly86 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Ja tez :>. "Slonce swieci nad nami ogrzewa nasze... :lol:. Jade dzisiaj nad jezioro, zakladam zagiel na moja omege i lapie wiatry :twisted: :blurp:. Oby mocno wialo, bo te 300kg musi cos uciagnac 8). Edytowane 30 Lipca 2006 przez st1ch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Dzisiaj u mnie londyńska pogoda - pada od samego rana. Nie ma gorąca, ale nie ma też zimna - jest w sam raz. Życzę takiej pogody każdemu, kto ma już dość lata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Dzisiaj u mnie londyńska pogoda - pada od samego rana. Nie ma gorąca, ale nie ma też zimna - jest w sam raz. Życzę takiej pogody każdemu, kto ma już dość lata. Siemka ! :P Mam taką samą pogode jak ULLISSES i się ciesze tylko, że na razie przestało padać... EDIT: Chmury gdzieś znikły... Edytowane 30 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Dobry! Ja wstałem coś ok 7 rano, ale zanim się zebrałem to minęła 8, a jeszcze DVD wypalałem (tak tak, na tym kompie do neta DVD ok 4Gb to ok 40 min :P). U mnie zaś będzie chyba ciepło :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Czolem! :P Strasznie sie nie wyspalem dzisiaj. :-| Wczoraj sie troche popilo, ale na szczescie kacyka ani bolu glowny nie ma. :wink: Dobrze, ze slonce nie atakuje od rana. Chmurki - zostancie z nami, to jest apel :!: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Cze. ;] Umowilem sie dzisiaj na pilke, tylko zapomnialem o dosc waznym szczegole - nie moge ruszac kolanem. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Mozesz grac na jednej nodze. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Zostalem brutalnie obudzony celem wykonania 2 przejazdow w odstepie godzinnym. Pff slonce swieci ale nadzieja w zachmurzeniu :twisted: No to czas na ep2 FLCL :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Przez taka pogode musze siedziec w domu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Hmm ciekawe. To dość mało czasu spędzasz z tą swoją dziewczyną.Spędzam wtedy kiedy Ona może ;) . eh, 2 miechy do poczatku semestru, trzeba zaczac sie fizy uczyc ;(10% i ZPP. A czy Twoja druga połówka wie, ze jest Twoją drugą połówką ? :lol:Wie B) . lol, idziemy sie wkrecic?I kolejne ZPP, razem dwa dni wakacji :twisted2: . tamtej nie dam bo sie jej boje:P moge ci dac inna:> missye.fotka.pl ma srednia ocene 9.8 :P 10% i dwa dni ZPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Co jest Panowie? :P... i Panie ;) Ja godzinke temu wróciłem z imprezy :) Te imprezki coraz lepsze są :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Cze Spamery! :D Dopiero wstałem. :D Wczoraj (dzisiaj??) była ciężka noc, aż mi szumi jeszcze w głowie. :D :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Wczoraj (dzisiaj??) była ciężka noc, aż mi szumi jeszcze w głowie. icon_biggrin3.gif laugh.gifZa dużo soczku piłeś?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Za dużo soczku piłeś?? ;) Ale to nie był zwyczajny sok. To był GUANABANAKUMKWATPERSYMONASALAK. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Ale to nie był zwyczajny sok. To był GUANABANAKUMKWATPERSYMONASALAK. icon_wink2.gif To ten mocniejszy tak, tego co nie ma w legalnej sprzedaży?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Tak, sprowadzałem nielegalnie z Rosji. B-) Tylko niemów nikomu! :unsure: Edytowane 30 Lipca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Tak, sprowadzałem nielegalnie z Rosji. cool.gif Tylko niemów nikomu! unsure.gif Spoko, i tak tego nikt nie przeczyta ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Spoko, i tak tego nikt nie przeczyta ;) . Masz racje, tutaj chyba nikt nie wchodzi. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Elo spamy! Jaka fajna dziś pogoda u mnie, zbiera się na deszcz. Oby lało, nawet cały dzień, przyda się deszcz. Przynajmniej nie będę musiał kwiatków i warzyw podlewać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Grzechu_1990 mozesz szerzej wyjasnic jaki cel ma to zdanie w Twoim sigu? :P Kontaktując sie ze mną za pomocą jakichkolwiek komunikatorów (gadu-gadu: 6402949, tlen: grzes_1990) podaj swój nick, i skąd masz namiar na mnie. Dziękuje.Dla mnie jest to enigma, ktora nie daje mi spac po nocach. :D :lol: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Jadę na działeczkę. :) Będę za wami tęsknił. :cry: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Grzechu_1990 mozesz szerzej wyjasnic jaki cel ma to zdanie w Twoim sigu? :P Dla mnie jest to enigma, ktora nie daje mi spac po nocach. :D :lol: :lol2: Czyli teraz juz wiem ze nie tylko mnie sie chce z tego smiać? :lol: Edytowane 30 Lipca 2006 przez ur8an Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 No cóż może nie chce akcji typu "Cześć Aniu, tu Wojtek, też mam 12 lat" :lol: Oczywście bez urazy proszę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) No cóż może nie chce akcji typu "Cześć Aniu, tu Wojtek, też mam 12 lat" :lol:A nastepnie "poklikash?". :D Poczekajmy jaka Grzechu_1990 przedstawi nam argumentacje. :P Edytowane 30 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 A ja mam czekoladki :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Grzechu Nie krępuj się :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Grzechu_1990 mozesz szerzej wyjasnic jaki cel ma to zdanie w Twoim sigu? :P Dla mnie jest to enigma, ktora nie daje mi spac po nocach. :D :lol: :lol2: Chodzi o to że prawie na każdym forum na jakim jestem mam takie coś i chce wiedzieć z kim gadam (nick) i skąd ma mój numer gg (które forum). Zrozumiał?? :P Grzechu Nie krępuj się :D Nie było mnie przed kompem ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 A ja mam czekoladki :lol2: Ja tez ! Merci... :lol:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Chodzi o to że prawie na każdym forum na jakim jestem mam takie coś i chce wiedzieć z kim gadam (nick) i skąd ma mój numer gg (które forum). Zrozumiał?? :PMyslalem, ze jak ktos pisze do kogos w jakies sprawie biorac danej osoby numer gg lub innego komunikatora z profilu to sie przedstawia i nie potrzebuje przypomnienia o tym. :) A jak nie napisze z jakiego forum jest to wystarczy sie zapytac. Imo taki opis w sigu moze tylko sprowokowac niektorych do robienia sobie zarcikow. :P No offence. B-) Obejrzalem wlasnie Wolf Creek. Nawet niezly thriller trzymajacy do konca w napieciu, polecam. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Łehehe co za sygnatura :D Dlaczego słownik w tym zmodyfikowanym firefoxie podkreśla mi literki w ikonkach? :P Denerwujące. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...