Jabar83 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Hm wolność można różnie pojmować . Chociażby wolność od forum -wystarczy, że % dojdą do 100 i jesteś wolny. ;) od Sikorowej tyranii(wg. Ciebie) i w ogóle. Wiesz ja bym to przemyślał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Możemy zacząć. :P Tylko kto wspomoże i zarzuci pomysłami w jaki sposób? Nie chce zaczynać. :D Poza tym wszystko ale nie banan itp. ! Ja tu bez forum nie przeżyję. (jedna z niewielu czynności wykonywana przeze mnie ostatnio) :P EDIT. Chyba oberwałem. :P Już 20%, zaraz dojdziemy do odpowiedniego poziomu. :D (gdzieś tak 40% :P) Edytowane 30 Lipca 2006 przez serwal4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Jak zaczniecie to Wam pomogę a Behemoth bedzie z nami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) To ja powiem tak : "Niech moc będzie z wami !" :lol: Ja "wyrzekam" się bycia buntownikiem. :lol: Wole tu zostać... Niż opuścić to miejsce i trafić do krainy "wiecznych banów". Edytowane 30 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Możemy zacząć. :P Tylko kto wspomoże i zarzucić pomysłami w jaki sposób? Nie chce zaczynać. :D Pozatym wszystko ale nie banan itp. ! Ja tu bez forum nie przeżyję. (jedna z niewielu czynności wykonywana przezemnie ostatnio) :P No to pa, pa. Do jutra. przeze mnie 10% + 1 dzień ZPP. Edit: + 1 dzień ZPP za poza tym. Nie zauważyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Ale dzisiaj się napracowałeś płetwą. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Bez rebeli... Nawet i wtedy płetwa pracuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Ale dzisiaj się napracowałeś płetwą. :PNo bo tak patrzę i widzę, że coś tu się mało ortograficznie zrobiło. Trza było przywrócić poziom. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Tylko na naszym forum taki poziom jest a to dzięki komu?? :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Dzięki prof. Sikorowi. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 No i skutki są jak wcześniej napisałeś. Szkoda Sikor ,że w pozostałych topicach jest mniej ciekawie. W jednym to ostatnio widziałem na jednej tylko stronie z 7 postów ,gdzie zdania zaczynały sie od małej litery ;) Może terror trzeba rozszerzać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Może Sikor bezie kandydował na ministra edukacji?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Tylko na naszym forum taki poziom jest a to dzięki komu?? :lol2: Dzięki Nam i troche Sikorowi. :lol2: Tak serio to dobrze, że ktoś dba o ortografie, bo jak gram w CoD'a i widze teksty: "Ić stont", "Muwie do Ciebie", "Ten był muj" to aż mi się coś robi... Edytowane 30 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Może Sikor bezie kandydował na ministra edukacji?? Popieram ten pomysł ;). A jeżeli nie, to prof. Sikor powinien zostać polonistą w szkole ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Fakt a potem musisz monitor i dywanik czyścić :D Ale coś mi się wydaje że Sikor zrobiłby rok szkolny przez 12 miesięcy :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Tylko na naszym forum taki poziom jest a to dzięki komu?? :lol2: No onet.pl i ich komentarze pod wiadomościami/artykułami to nie jest ;). Może Sikor bezie kandydował na ministra edukacji?? Jestem ZA. Pan G. mógłby pobierać u niego korepetycje , i pewnie nie miałby tak "genialnych" pomysłów jak mundurki. Toć to w Polsce nie przejdzie. Już widzę te stada licealistów w mundurkach :D. Edytowane 30 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Ja moge nosić ten mundurek ale jak bedzie czarny a na plecach będzie wyszyty ładny pentagram :lol2: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 No co ty :| Przecież byś nie uszedł z metra nawet ,bo by Ciebie zwolenniczki Radia M. spaliły na stosie za taki ubiór :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Do ludzi o dobrych sercach :arrow: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=207750. Pomożecie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 I poobrzucałyby Cię beretami na dodatek :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Sikor prawie jak prof. Blarczyk lub Miodek. :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Ciekawe czy Sikor mówi tak śmiesznie jak Miodek ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Wzywałeś? :twisted: Yeah! :D Wracam do ogladania Oficera. Ogladajcie ten wyczesany jak moja glowa serial bo warto. :lol2: Edytowane 30 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Kurczę, popadało, matka mnie na bosaka po pranie wygoniła, zebrałem, przestało. :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Dawno nikt nic nie napisał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Dobranoc wszystkim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Czas spać. Na 7 jutro do roboty. Dobranoc wszystkim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Cześć. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Kupilem sobie na allegro fajoski wyswietlacz. :> http://www.allegro.pl/item116804500_nowe_l...tlo_ext_t_.html Jak przyjdzie splodze jakiegos fanbusa sterowanego procesorkiem. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Fajnie że chociaż tutaj się dba o ortografię :D Internet jest kompletnie zanalfabetyzowany. To jest kompletna masakra. Wszędzie błędy! Byle forum, byle komentarze, wszędzie perfidne, prymitywne błędy. Nie twierdzę, że sam piszę bezbłędnie, ale staram się i przynajmniej przecinki i ogonki robię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...