Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Możemy zacząć. :P Tylko kto wspomoże i zarzuci pomysłami w jaki sposób? Nie chce zaczynać. :D

Poza tym wszystko ale nie banan itp. ! Ja tu bez forum nie przeżyję. (jedna z niewielu czynności wykonywana przeze mnie ostatnio) :P

EDIT. Chyba oberwałem. :P Już 20%, zaraz dojdziemy do odpowiedniego poziomu. :D (gdzieś tak 40% :P)

Edytowane przez serwal4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja powiem tak : "Niech moc będzie z wami !" :lol:

Ja "wyrzekam" się bycia buntownikiem. :lol: Wole tu zostać... Niż opuścić to miejsce i trafić do krainy "wiecznych banów".

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możemy zacząć. :P Tylko kto wspomoże i zarzucić pomysłami w jaki sposób? Nie chce zaczynać. :D

Pozatym wszystko ale nie banan itp. ! Ja tu bez forum nie przeżyję. (jedna z niewielu czynności wykonywana przezemnie ostatnio) :P

No to pa, pa. Do jutra.

przeze mnie

10% + 1 dzień ZPP.

Edit:

+ 1 dzień ZPP za poza tym. Nie zauważyłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i skutki są jak wcześniej napisałeś. Szkoda Sikor ,że w pozostałych topicach jest mniej ciekawie. W jednym to ostatnio widziałem na jednej tylko stronie z 7 postów ,gdzie zdania zaczynały sie od małej litery ;) Może terror trzeba rozszerzać ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko na naszym forum taki poziom jest a to dzięki komu?? :lol2:

Dzięki Nam i troche Sikorowi. :lol2:

Tak serio to dobrze, że ktoś dba o ortografie, bo jak gram w CoD'a i widze teksty: "Ić stont", "Muwie do Ciebie", "Ten był muj" to aż mi się coś robi...

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko na naszym forum taki poziom jest a to dzięki komu?? :lol2:

No onet.pl i ich komentarze pod wiadomościami/artykułami to nie jest ;).

Może Sikor bezie kandydował na ministra edukacji??

Jestem ZA. Pan G. mógłby pobierać u niego korepetycje , i pewnie nie miałby tak "genialnych" pomysłów jak mundurki. Toć to w Polsce nie przejdzie. Już widzę te stada licealistów w mundurkach :D.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie że chociaż tutaj się dba o ortografię :D

Internet jest kompletnie zanalfabetyzowany. To jest kompletna masakra. Wszędzie błędy! Byle forum, byle komentarze, wszędzie perfidne, prymitywne błędy.

Nie twierdzę, że sam piszę bezbłędnie, ale staram się i przynajmniej przecinki i ogonki robię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...