Sikor Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Sikor prawie jak prof. Blarczyk lub Miodek. :mrgreen:Bralczyk, nie Blarczyk. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Mam tego dosyć, czas zacząć 'normalnie' chodzić spać, a nie o siódmej rano Pierwszym krokiem w tym celu jest to, że nie poszedłem teraz na rower Następnym krokiem będzie próba pójścia spać ok. godziny drugiej Oby mi się udało :) EDIT: Dobra, idę spać :) Edytowane 31 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Witam ! :P Myśle co sobie zrobić na śniadanie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Witam ! :P Myśle co sobie zrobić na śniadanie ? Chleb z woda i cukrem. :P Podobno pyszota. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Chleb z woda i cukrem. :P Podobno pyszota. :lol2: Dziękuje, wole jajecznice. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Sikor i AragornPL: Bezsenność w Seattle? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Cze spamery ;) Dawno tu nie pisalem.... xD bo jestem nie w temacie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Sikor i AragornPL: Bezsenność w Seattle? ;)Eee, nie. Pierwszy dzień w pracy po urlopie. Wstałem nieco wcześniej niż zwykle. I miałem rację. Samych maili było ponad 1k. Pewnie będę czytać do połowy sierpnia. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 My Ci nie pomożemy. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Ale ja jestem wredny. Napisałem do obsługi fotka.pl : Zgodnie z punktem V i podpunktem pierwszym regulaminu serwisu użytkownik mala1161 nie ma prawa umiesczać zdjęcia na portalu fotka.pl bez zgody autora. Tak się składa że ja jestem autorem wszystkich zdjęć tego użytkownika i życzę sobię aby te zdjęcia zniknęły ponieważ nie wyrażam zgody na ich publikowanie. Dowód ? Pierwsze 3 zdjecia robione telefonem NEC E228 ( daty nie pamiętam), kolejne 3 robione aparatem SONY DSC-S600 dnia 8 czerwca br. Gdyby nie dawali panstwo wiary tym słowom proszę spojrzeć do EXIF tych zdjęć. Powód ? Zdenerwowała mnie menda. Odpowiedz Fotka.pl : Fotka.TEAM napisał: Zdjęcia zostały usunięte. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 ... Powód ? Zdenerwowała mnie menda. ... Nie unoś się tak, bo Ci żyłka pęknie, albo wątroba spuchnie. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Nie pęknie. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Nie pęknie. ;) Pęknie. :P :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Mnie kiedys pekla zylka na rybach jak zlapalem zaczep. :lol2: Watroby spuchnietej jeszcze nie widzialem (podczas smazenia sie raczej kurczyla). :lol: Edytowane 31 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Nudy... :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Pięknie to ja mam ,bo wyszedłem dziś z pracy już o 13:00 ,ale i tak mam co do roboty. Już za two days przyjeżdża moja jedna siostra z mężem z Kanady i brat wraca z Anglii z kumplem (bez skojarzeń :D ) ,więc trzeba cos mocnego przygotować. Nie będzie to raczej grill jak planowałem z początku ,bo uznałem... ,że to troszkę za mało. Fundusze to 450 zł jak na razie (będzie i więcej ) i nie mam pomysłu co zrobić co by ich zadowoliło i sie nie nudzili (to musi być BIG :) ) Myślałem nad zwyczajną bibą, dużo żarcia ,alkoholu etc. (striptizerka odpada ,bo to nie wieczór kawalerski ;) ). Myślałem tez o jakimś klubie. Doradźcie coś ludzie (z Wrocławia najlepiej ) gdzie ich zabrać. Czasem się chodziło na balety (RADIO BAR ,Metro Bar , 9 brama etc.,) ,ale to było to dość dawno i nie wiem co tam teraz grają i czy coś sie pozmieniało , a może są jakieś lepsze kluby. Co do muzy to nie interesuję mnie jakaś konkretna (techno , HH , rap ,r&b ,rock ,pop ,etc., mogą grać cokolwiek tak naprawdę ;) ) ,bo nie wiem co ten jego znajomy słucha i jego reszta kumpli co mieszka w Polsce. Dlatego polećcie jakiś dobry klub we Wrocławiu gdzie dobrze będą się bawić wszyscy od wieku 23-30 lat ;) Z góry dzięki za rady ,bo mam wszystko sam na głowie, a moja dziewczyna wyjechała do rodziny (najgorsze ,że jej raczej nie będzie ze mną przez tydzień :? ) Do znajomych też nie mam co sie zwracać ,bo większość wyjechała ,a inni zapracowani i nie mają czasu (na moją impreze naturalnie czas znajdą :| ). Ręce już opadają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Wejdz na www.insomnia.pl. W dziale Imprezy powinno cos byc o wrocławskich klubach. Edytowane 31 Lipca 2006 przez qbass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Ok mam już coś na oku, ale jeszcze poszukam. Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Przychodzi głuchoniemy do apteki z zamiarem kupienia prezerwatyw. Tłumaczy na migi, aptekarz nie rozumie o co chodzi. W końcu głuchoniemy wyciąga swojego kładzie na ladzie i obok kładzie 10 złotych. Aptekarz patrzy, kładzie 10 złotych na ladzie i wyciąga swojego. Poczym bierze całą kase i chowa do kieszeni. Głuchoniemy zaczyna nerwowo wymachiwać rękami. Aptekarz odpowiada: - Jak nie umiesz przegrywać, to się nie zakładaj. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Chory jestem :mur:. Naprawdę super miec 38C podczas upałów. :lol: Z moich podbojów nici. :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 W lecie można ponoć łatwiej zachorować (przeziębić się ;) ). Zrób sobie mocną tea z miodem i cytrynką ,a do tego zimne okłady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Uuuu prawie 2h bez postu? I to w godz szczytu? Uuuu... Edytowane 31 Lipca 2006 przez balrogPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Czekaliśmy na Ciebie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Właśnie wróciłem z gości. Wreszcie mogę trochę usiąść spokojnie przy komputerze ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 No i wyjeżdżam, 12sto dniowy odwyk od komputera ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 A u mnie w sobotę była burza i walnęło w słup obok domu sąsiadów i mi modem od neo spaliło :lol:. Aaa, siema ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Wreszcie koniec ZPP. Jutro wybywam na 8 dniowy odwyk od forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Stwierdzam, że ZPP jest fajne :) . Wczoraj jeszcze odbyłem miłą i ciekawą rozmowę z Sikor'em na temat interpunkcji w tym temacie. Nie będę taki zły i nie zdradzę tajemnicy ;] . Jutro kurcze idę do dentysty. A po południu z kumplami wybieramy sie do kina na "Piraci z Karaibów, Skrzynia Umarlaka". Edytowane 31 Lipca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Oj jakoś dawno Sikor nie dawał oznak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Oj jakoś dawno Sikor nie dawał oznak icon_biggrin3.gifŻycia czy wyławianiu ortów?? :P » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Dajcie mi coś do roboty żebym zniwelował te procenty ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...