Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Mam tego dosyć, czas zacząć 'normalnie' chodzić spać, a nie o siódmej rano

Pierwszym krokiem w tym celu jest to, że nie poszedłem teraz na rower

Następnym krokiem będzie próba pójścia spać ok. godziny drugiej

Oby mi się udało :)

EDIT: Dobra, idę spać :)

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sikor i AragornPL: Bezsenność w Seattle? ;)

Eee, nie. Pierwszy dzień w pracy po urlopie. Wstałem nieco wcześniej niż zwykle. I miałem rację. Samych maili było ponad 1k. Pewnie będę czytać do połowy sierpnia. :twisted2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja jestem wredny. Napisałem do obsługi fotka.pl :

Zgodnie z punktem V i podpunktem pierwszym regulaminu serwisu użytkownik mala1161 nie ma prawa umiesczać zdjęcia na portalu fotka.pl bez zgody autora. Tak się składa że ja jestem autorem wszystkich zdjęć tego użytkownika i życzę sobię aby te zdjęcia zniknęły ponieważ nie wyrażam zgody na ich publikowanie. Dowód ? Pierwsze 3 zdjecia robione telefonem NEC E228 ( daty nie pamiętam), kolejne 3 robione aparatem SONY DSC-S600 dnia 8 czerwca br. Gdyby nie dawali panstwo wiary tym słowom proszę spojrzeć do EXIF tych zdjęć.

Powód ? Zdenerwowała mnie menda.

Odpowiedz Fotka.pl :

Fotka.TEAM napisał:

Zdjęcia zostały usunięte.

:lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie kiedys pekla zylka na rybach jak zlapalem zaczep. :lol2: Watroby spuchnietej jeszcze nie widzialem (podczas smazenia sie raczej kurczyla). :lol:

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pięknie to ja mam ,bo wyszedłem dziś z pracy już o 13:00 ,ale i tak mam co do roboty. Już za two days przyjeżdża moja jedna siostra z mężem z Kanady i brat wraca z Anglii z kumplem (bez skojarzeń :D ) ,więc trzeba cos mocnego przygotować. Nie będzie to raczej grill jak planowałem z początku ,bo uznałem... ,że to troszkę za mało. Fundusze to 450 zł jak na razie (będzie i więcej ) i nie mam pomysłu co zrobić co by ich zadowoliło i sie nie nudzili (to musi być BIG :) )

Myślałem nad zwyczajną bibą, dużo żarcia ,alkoholu etc. (striptizerka odpada ,bo to nie wieczór kawalerski ;) ). Myślałem tez o jakimś klubie. Doradźcie coś ludzie (z Wrocławia najlepiej ) gdzie ich zabrać. Czasem się chodziło na balety (RADIO BAR ,Metro Bar , 9 brama etc.,) ,ale to było to dość dawno i nie wiem co tam teraz grają i czy coś sie pozmieniało , a może są jakieś lepsze kluby.

Co do muzy to nie interesuję mnie jakaś konkretna (techno , HH , rap ,r&b ,rock ,pop ,etc., mogą grać cokolwiek tak naprawdę ;) ) ,bo nie wiem co ten jego znajomy słucha i jego reszta kumpli co mieszka w Polsce. Dlatego polećcie jakiś dobry klub we Wrocławiu gdzie dobrze będą się bawić wszyscy od wieku 23-30 lat ;) Z góry dzięki za rady ,bo mam wszystko sam na głowie, a moja dziewczyna wyjechała do rodziny (najgorsze ,że jej raczej nie będzie ze mną przez tydzień :? ) Do znajomych też nie mam co sie zwracać ,bo większość wyjechała ,a inni zapracowani i nie mają czasu (na moją impreze naturalnie czas znajdą :| ). Ręce już opadają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi głuchoniemy do apteki z zamiarem kupienia prezerwatyw.

Tłumaczy na migi, aptekarz nie rozumie o co chodzi.

W końcu głuchoniemy wyciąga swojego kładzie na ladzie

i obok kładzie 10 złotych.

Aptekarz patrzy, kładzie 10 złotych na ladzie i wyciąga swojego.

Poczym bierze całą kase i chowa do kieszeni.

Głuchoniemy zaczyna nerwowo wymachiwać rękami.

Aptekarz odpowiada:

- Jak nie umiesz przegrywać, to się nie zakładaj.

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Stwierdzam, że ZPP jest fajne :) . Wczoraj jeszcze odbyłem miłą i ciekawą rozmowę z Sikor'em na temat interpunkcji w tym temacie. Nie będę taki zły i nie zdradzę tajemnicy ;] . Jutro kurcze idę do dentysty. A po południu z kumplami wybieramy sie do kina na "Piraci z Karaibów, Skrzynia Umarlaka".

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Oj jakoś dawno Sikor nie dawał oznak icon_biggrin3.gif

Życia czy wyławianiu ortów?? :P

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Dajcie mi coś do roboty żebym zniwelował te procenty ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...