HA98M Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Chyba obu naraz :-P Ludzie piszcie coś bo wychodzi na to że sam ze sobą bedę pisał :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Ludzie piszcie coś bo wychodzi na to że sam ze sobą bedę pisał icon_cry.gifMało nas do pisania coś :? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 No to ja "coś" piszę. Chyba trzeba zacząć zbierać kase na Intel Core 2 Duo E6300 ;). I tak zastanawiam się, czy pójdzie bez problemu na mojej płycie głównej GA-8I945P-G, czy raczej trzeba będzie kupić coś lepszego :unsure:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Ludzie piszcie coś bo wychodzi na to że sam ze sobą bedę pisał :cry:Coś. :lol2: Grzechu_1990 czy ta tajemnica to % za interpunkcje w tym temacie po wakacjach? :P Za godzinke kolejna odslona Oficera. :razz: Edytowane 31 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Chyba trzeba zacząć zbierać kase na Intel Core 2 Duo E6300 ;). I tak zastanawiam się, czy pójdzie bez problemu na mojej płycie głównej GA-8I945P-G, czy raczej trzeba będzie kupić coś lepszego :unsure:.Bierz E6400, ma wyższy mnożnik ;] . Grzechu_1990 czy ta tajemnica to % za interpunkcje w tym temacie po wakacjach? :P Za godzinke kolejna odslona Oficera. :razz: Nie chodzi o moje procenty, mam ich tyle ile mam od ostatniego orta ;] . Ale rozmawialiśmy o interpunkcji, czy będzie czy nie, tego nie powiem, niech Sikor to wyjawi. Albo potrzyma Was do końca wakacji ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 No jak widze "coś" nabrało tempa. Ja chce zakupić Pc w lutym ciekawe co wtedy będzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 No jak widze "coś" nabrało tempa. Ja chce zakupić Pc w lutym ciekawe co wtedy będzie :DTo w styczniu zacznij sie zastanawiac. ;) Ja tez chce zmienic kompa, ale jeszcze nie wiem kiedy to nastapi. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Dajcie mi coś do roboty żebym zniwelował te procenty ;] A co będziesz robił ? ;] Też bym go o coś poprosił, bo mi trochę % przybyło :oops: . Edytowane 31 Lipca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 "Coś" Zagrałem w CS'a, teraz się szykuję do PES'a :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Ja wtedy bo będe po 18 urodzinkach:p :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Bierz E6400, ma wyższy mnożnik ;] . Z chęcią wziąłbym, ale cierpię na chorobę zakaźną zwaną brakiem gotówki :(. Chyba się wstrzymam do gwiazdki ;]. Albo nie, jak uda mi się opchnąć mojego procka jakiemuś koledze. Ale to mało realne, bo wszyscy wolą wziąć Celerona 3,2GHz niż D805 2,66GHz, bo ma wyższe taktowanie. Niestety jeszcze panuje ciemnota B-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 A co będziesz robił. Też bym go o coś poprosił, bo mi trochę % przybyło :oops: . Wszystko jedno byle by % mi zniwelować, zrobię prawie wszystko ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Też bym go o coś poprosił, bo mi trochę % przybyło :oops: .No jak widać nie jestem sam :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Wszystko jedno byle by % mi zniwelować, zrobię prawie wszystko ;] .FAQ, FAQ i jeszcze raz FAQ. ;) To jest najlepszy sposob na pozbycie sie %. :P A jakie to juz sam musisz pomyslec. B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Wszystko jedno byle by % mi zniwelować, zrobię prawie wszystko ;] .A czemu prawie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 FAQ, FAQ i jeszcze raz FAQ. ;) To jest najlepszy sposob na pozbycie sie %. :P A jakie to juz sam musisz pomyslec. B-) Może napiszę FAQ do jakieś gry !? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Albo postawię Sikorowi browara. B-) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Znowu nastała cisza :unsure:. Zrobiło się chłodno na dworze :). Ale jest strasznie duszno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 O Grzechu back ;) Dobra idę grać w Q3 z pół godzinki i potem spać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Ale tutaj cicho. :blink: No nic, doczytam książkę i idę spać. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Ja też się zbieram w kimę, rano do roboty :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Czas spać - jutro znów do pracy, czyli wstawanie o 5:35. :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 czyli wstawanie o 5:35.] UUuu to rzeczywiście wcześnie, ja muszę wstać o 6.30. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Ja na szczęście ma wolne do pierwszej połowy sierpnia. B-) A potem trzeba się obejrzeć za jakąś fuchą. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 JES !!! [ciach!]a dostałem prace !!!!!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 JES !!! [ciach!]a dostałem prace !!!!!! :lol: BLANTMEN 'gratulejszyns' !! :-P :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Nawet niewiesz jak bardzo się cieszę. Będe pracować jako serwisant sprzętu komputerowego. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Nawet niewiesz jak bardzo się cieszę. Będe pracować jako serwisant sprzętu komputerowego. :lol:Dobra fucha :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Eh i ja w serwisie kiedyś robiłem (JTT Computer :( ), a potem troszkę na taśmie. Składanie kompów na zasadzie podepnij taśmy i przykręć śrubki od CD-Rom'a dysku ,floppa albo przykręć do budy Mobo ,włóż procka, nałóż pastę i na to cooler. Lekka robota ale dość kiepsko płacili. Wcześniej na serwisie dostawałem więcej, ale potem zredukowali o jedną osobę i miałem do wyboru albo nie pracować albo produkcja. Ale prawda jest taka ze robisz coś co lubisz i jeszcze Ci za to płacą :) Czas spać. Jutro do roboty na 7. Edytowane 31 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 ] UUuu to rzeczywiście wcześnie, ja muszę wstać o 6.30. Ja też.. na 7:30 mam być w pracy, a najchętniej bym posiedział tak do 2-3 w nocy, ale rano byłbym nieprzytomny. Z chęcia pospałbym do 11, ale trzeba cos dorobic w wakacje Póki co ide spać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Jak ktos nie moze spac to polecam sobie posluchac album Depeche Mode pt. A Broken Frame. :P Super sie go w nocy slucha. ;) W ogole DM to najlepsza kapela jaka kiedykolwiek istniala i istniec bedzie. B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...