Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem iść spać ponad godzinę temu ,ale coś nie mogę...

Jak ktos nie moze spac to polecam sobie posluchac album Depeche Mode pt. A Broken Frame. :P Super sie go w nocy slucha. ;) W ogole DM to najlepsza kapela jaka kiedykolwiek istniala i istniec bedzie. B-)

Też lubię sobie posłuchać DM od czasu do czasu i chyba teraz sobie poszukam na płytach z mp3 jakiegoś albumiku ich ;) Potem zasłużony sen ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja może trochę odbiegnę od zwyczajowego "cześć", "witam", "jaka dziś pogoda", "co będę dziś robił" oraz od "co robiłem wczoraj".

To opowiastka:

Narrator 1:

"Kilka tygodni póżniej milicja znalazła baterie UPSa, na której znaleziono ślady włosów, sąd orzekł śmierć spowodowaną uderzeniem cięzkiego przedmiotu spadającego z niezabezpieczopnego regału.

Wyspa przeciąnął sie leniwie, była 11.23 jeszcze tylko 3 godziny drzemki i nastepy dzień pracy z głowy, zerknął na półke, oddaloną 2m od miejsca w którym stał fotel administratora

Narrator 2:

Zaciągnął się Lucky Strikiem, odchylił głowę do tyłu i zastanowił się czy 15 calowy monitor wystarczy i to tak żeby wyglądało na wypadek ??

Narrator 3:

prequel czyli co było wcześniej:

już kilka miesięcy wcześniej policja w lasach okalających Chodzież znajdowała zwłoki. Zwłoki administratorów sieci komputerowych. Najczęściej zabitych uderzeniem czegość ciężkiego w głowę. Wyjątek stanowiła młoda administratorka spółdzielni mieszkaniowej - w tym przypadku zabójca najwyraźniej pomylił znaczenie słowa administracja - i zadusił kobietę zwojem papieru drukarkowego z wydrukami podwyżek za czynsz. Mając związane ręce policja aby zinwigilować środowisko administracyjne od wewnątrz poprosiła o pomoc dwóch specjalistów kryminologów-adminów: sierżanta K.I.Caja i plutonowego W.Y.Spę. Historia zaczyna się pewnego wieczora kiedy to Kazimierz Ildefons Caj oraz Wiesław Yarema Spa siedząc przy czterdziestym siódmym czteropaku jogurtu cytrynowego próbowali złożyć w sensowną całość kawałki zbrodniczej, makabrycznej układanki. Zadzwonił telefon..."

edit: Cudzysłów jeden posiałam.

Edytowane przez Agnes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale zaraz zaraz. Ja wcale nie chcę nikogo zmieniać! Postanowiłam tylko nieco się "wyłamać".

Jak tam w pracy? Ciężko się wciągnąć z powrotem? Uważaj na 15 calowe monitory ;)

Szkoda, że nie chcesz zmieniać. Może temat stałby się bardziej cywilizowany i nie musiałbym na subforum modelatorskim powstrzymywać zamordyzmu modelatorni.

Tak, tak spamery. Wiszą chmury gradowe nad tym tematem.

A w pracy? Większość maili oznaczyłem jako przeczytane i mam je w głębokim poważaniu. Może kiedyś je przeczytam. :twisted2:

Piętnastek się nie boję, bo siedzę przed dziewiętnastką. :-P

Wczoraj miałem taki speed w arbeicie, że już zapomniałem o urlopie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że nie chcesz zmieniać. Może temat stałby się bardziej cywilizowany i nie musiałbym na subforum modelatorskim powstrzymywać zamordyzmu modelatorni.

Tak, tak spamery. Wiszą chmury gradowe nad tym tematem.

A w pracy? Większość maili oznaczyłem jako przeczytane i mam je w głębokim poważaniu. Może kiedyś je przeczytam. :twisted2:

Chcesz cos zmienić - zacznij od siebie. Tak mówi stare mądre przysłowie. No to zaczęłam! :)

A cywilizacji to tu nie było i nie będzie, hehe.

ps. Czytam swoje maile, ale natychmiast zapominam, o czym były. Na dłuższą metę wychodzi na to samo, co u ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry, czesc i czolem! Pytacie skad sie wzialem?! Jestem Wesoly Romek! Mam na przedmiesciu domek, a w domku wode, swiatlo, gaz! Powtarzam zatem jeszcze raz: jestem Wesoly Romek! :gitarzysta: :gitarzysta2: :lol: :lol2:

Pada deszczyk pada od samego rana. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry, czesc i czolem! Pytacie skad sie wzialem?! Jestem Wesoly Romek! Mam na przedmiesciu domek, a w domku wode, swiatlo, gaz! Powtarzam zatem jeszcze raz: jestem Wesoly Romek! :gitarzysta: :gitarzysta2: :lol: :lol2:

To jeszcze ja - Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam. To śpiewałem ja - Jarząbek. :lol2: ^_^ :lol2:

Czemu pokazujesz moje zdjęcie... :angry: :lol2: :lol:

A wiesz, tak mi się spodobało, że chciałem pokazać światu twoją prawdziwą twarz. :lol2: :lol:

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
I można dostać za Ciebie $100,000. ;)
Edytowane przez eragonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcecie dowiedziec sie kim inspirowali sie tworcy Teksanskiej masakry pila lancuchowa to zapraszam tutaj --->http://killer.radom.net/~sermord/zbrodnia....amp;dane=GeinEd.

Miales isc na poczte eragonku, a Ty nadal siedzisz w domku. :P :lol2:

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie normalnie poszedłem spać (23:30) a wstałem o ósmej, więc całkiem fajnie jest ;)

U mnie pada cały czas, z jednej strony dobrze, bo nie tak gorąco, a z drugiej brak słońca, tak nudno i ospale

Taka pogoda (białe po całości niebo) dobra jest zimą, kiedy pada śnieg, a nie teraz

Oglądałem na TVP wywiad z Kaziem, mówił że ma bloga i opisywał w nim swój wyjazd, zanim go 'szurneli'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...