_1t_ Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) A Ich Troje ? :lol2: Edytowane 31 Lipca 2006 przez _1t_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 A Ich Troje ? :lol2:Raczej ich trzech. :P Dave Gahan, Martin Gore i Andy Flecher. :) A Ich Troje to nawet na odpusty sa za slabi. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Po raz kolejny wleciała mi przez okno jakaś wstrętna istota latajacą i usiadła mi na monitor. Teraz będę musiał go czyścic <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Miałem iść spać ponad godzinę temu ,ale coś nie mogę... Jak ktos nie moze spac to polecam sobie posluchac album Depeche Mode pt. A Broken Frame. :P Super sie go w nocy slucha. ;) W ogole DM to najlepsza kapela jaka kiedykolwiek istniala i istniec bedzie. B-) Też lubię sobie posłuchać DM od czasu do czasu i chyba teraz sobie poszukam na płytach z mp3 jakiegoś albumiku ich ;) Potem zasłużony sen ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Dobranoc! :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Dobranoc! :P :DPchły na noc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Dzień dobry ! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) To ja może trochę odbiegnę od zwyczajowego "cześć", "witam", "jaka dziś pogoda", "co będę dziś robił" oraz od "co robiłem wczoraj". To opowiastka: Narrator 1: "Kilka tygodni póżniej milicja znalazła baterie UPSa, na której znaleziono ślady włosów, sąd orzekł śmierć spowodowaną uderzeniem cięzkiego przedmiotu spadającego z niezabezpieczopnego regału. Wyspa przeciąnął sie leniwie, była 11.23 jeszcze tylko 3 godziny drzemki i nastepy dzień pracy z głowy, zerknął na półke, oddaloną 2m od miejsca w którym stał fotel administratora Narrator 2: Zaciągnął się Lucky Strikiem, odchylił głowę do tyłu i zastanowił się czy 15 calowy monitor wystarczy i to tak żeby wyglądało na wypadek ?? Narrator 3: prequel czyli co było wcześniej: już kilka miesięcy wcześniej policja w lasach okalających Chodzież znajdowała zwłoki. Zwłoki administratorów sieci komputerowych. Najczęściej zabitych uderzeniem czegość ciężkiego w głowę. Wyjątek stanowiła młoda administratorka spółdzielni mieszkaniowej - w tym przypadku zabójca najwyraźniej pomylił znaczenie słowa administracja - i zadusił kobietę zwojem papieru drukarkowego z wydrukami podwyżek za czynsz. Mając związane ręce policja aby zinwigilować środowisko administracyjne od wewnątrz poprosiła o pomoc dwóch specjalistów kryminologów-adminów: sierżanta K.I.Caja i plutonowego W.Y.Spę. Historia zaczyna się pewnego wieczora kiedy to Kazimierz Ildefons Caj oraz Wiesław Yarema Spa siedząc przy czterdziestym siódmym czteropaku jogurtu cytrynowego próbowali złożyć w sensowną całość kawałki zbrodniczej, makabrycznej układanki. Zadzwonił telefon..." edit: Cudzysłów jeden posiałam. Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez Agnes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Cześć Agnes. :-P Postanowiłaś zaszczepić nieco kultury w temacie? Nie da rady. Spamery się nie poddadzą i dalej będą onetować. Tyle, że przynajmniej bez wielbłądów. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ale zaraz zaraz. Ja wcale nie chcę nikogo zmieniać! Postanowiłam tylko nieco się "wyłamać". Jak tam w pracy? Ciężko się wciągnąć z powrotem? Uważaj na 15 calowe monitory ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witam ! :P Tak sobie przeglądałem stronkę FBI i jedna twarz zapadła mi w pamięć klik ... Dobry koleżka [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ale zaraz zaraz. Ja wcale nie chcę nikogo zmieniać! Postanowiłam tylko nieco się "wyłamać". Jak tam w pracy? Ciężko się wciągnąć z powrotem? Uważaj na 15 calowe monitory ;) Szkoda, że nie chcesz zmieniać. Może temat stałby się bardziej cywilizowany i nie musiałbym na subforum modelatorskim powstrzymywać zamordyzmu modelatorni. Tak, tak spamery. Wiszą chmury gradowe nad tym tematem. A w pracy? Większość maili oznaczyłem jako przeczytane i mam je w głębokim poważaniu. Może kiedyś je przeczytam. :twisted2: Piętnastek się nie boję, bo siedzę przed dziewiętnastką. :-P Wczoraj miałem taki speed w arbeicie, że już zapomniałem o urlopie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Maciaq przecież to.... ja ! :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Dzień Dobry! ;) A teraz zagadka: Kto z "PurePctowiczów" jest na tym obrazku? :wink: http://www.fbi.gov/wanted/topten/fugitives...z-orozco-sp.htm Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Szkoda, że nie chcesz zmieniać. Może temat stałby się bardziej cywilizowany i nie musiałbym na subforum modelatorskim powstrzymywać zamordyzmu modelatorni. Tak, tak spamery. Wiszą chmury gradowe nad tym tematem. A w pracy? Większość maili oznaczyłem jako przeczytane i mam je w głębokim poważaniu. Może kiedyś je przeczytam. :twisted2: Chcesz cos zmienić - zacznij od siebie. Tak mówi stare mądre przysłowie. No to zaczęłam! :) A cywilizacji to tu nie było i nie będzie, hehe. ps. Czytam swoje maile, ale natychmiast zapominam, o czym były. Na dłuższą metę wychodzi na to samo, co u ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Dzien dobry, czesc i czolem! Pytacie skad sie wzialem?! Jestem Wesoly Romek! Mam na przedmiesciu domek, a w domku wode, swiatlo, gaz! Powtarzam zatem jeszcze raz: jestem Wesoly Romek! :gitarzysta: :gitarzysta2: :lol: :lol2: Pada deszczyk pada od samego rana. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ale fajnie masz. Ja muszę zaraz iść na PP mobo wysłać ale mi się strasznie nie chce :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Też muszę iść na pocztę, korki do Żywca wysłać. Może wygram plecak. B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Dzień Dobry! ;) A teraz zagadka: Kto z "PurePctowiczów" jest na tym obrazku? :wink: http://www.fbi.gov/wanted/topten/fugitives...z-orozco-sp.htm Czemu pokazujesz moje zdjęcie... :angry: :lol2: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Dzien dobry, czesc i czolem! Pytacie skad sie wzialem?! Jestem Wesoly Romek! Mam na przedmiesciu domek, a w domku wode, swiatlo, gaz! Powtarzam zatem jeszcze raz: jestem Wesoly Romek! :gitarzysta: :gitarzysta2: :lol: :lol2:To jeszcze ja - Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam. To śpiewałem ja - Jarząbek. :lol2: ^_^ :lol2: Czemu pokazujesz moje zdjęcie... :angry: :lol2: :lol: A wiesz, tak mi się spodobało, że chciałem pokazać światu twoją prawdziwą twarz. :lol2: :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « I można dostać za Ciebie $100,000. ;) Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Materialista :angry:, coś mało dają za tak ważnego człowieka jak ja. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Maciąga kupić się nie da, za wszystko inne zapłacisz kartą MasterCard. :lol2: :lol: Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Jak chcecie dowiedziec sie kim inspirowali sie tworcy Teksanskiej masakry pila lancuchowa to zapraszam tutaj --->http://killer.radom.net/~sermord/zbrodnia....amp;dane=GeinEd. Miales isc na poczte eragonku, a Ty nadal siedzisz w domku. :P :lol2: Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Miales isc na poczte eragonku, a Ty nadal siedzisz w domku. :P :lol2: Już byłem. :P Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Wreszcie normalnie poszedłem spać (23:30) a wstałem o ósmej, więc całkiem fajnie jest ;) U mnie pada cały czas, z jednej strony dobrze, bo nie tak gorąco, a z drugiej brak słońca, tak nudno i ospale Taka pogoda (białe po całości niebo) dobra jest zimą, kiedy pada śnieg, a nie teraz Oglądałem na TVP wywiad z Kaziem, mówił że ma bloga i opisywał w nim swój wyjazd, zanim go 'szurneli' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Blog Kazia wygląda tak - http://kmarcinkiewicz.blog.onet.pl/ . U mnie już przestało padać i wychodzi słoneczko. :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ja też na poczcie już byłem :smile2: :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Zastanawialiście się kiedyś, czym są Muminki? :blink: :lol2: Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Muminki to...... słoniopodobne istoty żyjące w podziemnym świecie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Muminki to...... słoniopodobne istoty żyjące w podziemnym świecie ? Chyba tak. :blink: Na dodatek jest to narzędzie zła i szatana! :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...