Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Siedzę sobie w fotelu, czytam książkę, słucham radia i się cholernie nudzę. :angry: :cry:

Eee, coś ściemniasz. Jak można się nudzić czytając książkę :?: :blink:

No, chyba, że jest to jakiś podręcznik. Np. "Prawo finansowe". Przy niczym mi się tak dobrze nie spało, jak przy tym. :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sikor, Ty we wszystkich tematach tak ortografii pilnujesz i rozdajesz % czy tyko w tym temacie ? :huh:

We wszystkich. Z tym, że w innych tematach stosuję mniejsze restrykcje, zgodnie z regulaminowym systemem ostrzeżeń. Ten temat jako wybitnie spamerski jest traktowany ostrzej. Skoro chcecie sobie poonetować, to niech to będzie przynajmniej poprawne ortograficznie. :twisted2:

A tak prywatnie, to tutejszy reżim rozciągnąłbym najchętniej na całe forum. Czasami ręce, nogi i płetwy opadają, gdy się czyta niektóre "dzieła".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sikorku, właśnie czytałem FINANSE I PRAWO FINANSOWE. B-) :D

OMG. :blink: Biedaczek. Podchodziłem do tego dziadostwa jedenaście razy w rejsowych terminach (w tym dwa komisy). Okropieństwo.

BTW, co :?: Kampanię wrześniową się załapało :?: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Eee tam, wielki. Wszystkiego metr siedemdziesiąt cztery. :-P

Pfff. Jestem wyższy :twisted2: .

Nieopblikowanej, tworzonej "na żywo". Niebawem wkleję kolejne odcinki.

Czekam na kolejne części.

A tak prywatnie, to tutejszy reżim rozciągnąłbym najchętniej na całe forum. Czasami ręce, nogi i płetwy opadają, gdy się czyta niektóre "dzieła".

Jestem jak najbardziej ZA.

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Może uda mi sie zostać w grupie "Stały Użytkownik" :unsure: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

We wszystkich. Z tym, że w innych tematach stosuję mniejsze restrykcje, zgodnie z regulaminowym systemem ostrzeżeń. Ten temat jako wybitnie spamerski jest traktowany ostrzej. Skoro chcecie sobie poonetować, to niech to będzie przynajmniej poprawne ortograficznie. :twisted2:

A planujesz rozciągnąć na całe ? ;) Noo to ilość userów ulegnie redukcji :D ,a ja chyba przestane w ogóle pisać :D Co do ów tematu to zakładam ,że go zamknięcie po wakacjach ;)

Dobra idę do monopolowego. Trzeba na jutro kupić z 10 litrów wódki i parę krat piwa na jutrzejsza bibe :D Znając życie i tak pewnie to nie wystarczy ;)

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Nie wiem tylko dlaczego syreny wyją... :?

Punktualnie o godzinie 17.00, w rocznicę wybicia Godziny "W", dającej początek Powstaniu Warszawskiemu, w stolicy uczczono pamięć jego żyjących i poległych bohaterów. Nad miastem rozległ się głos syren, na ulicach zatrzymały się tramwaje, autobusy i część samochodów, przechodnie przystanęli w zadumie.

Widocznie nie tylko w stolicy postanowiono uczcić pamięć. Szkoda, że nie wszyscy o tym pamiętają..

Edytowane przez studenc1k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...