pentliczek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witam, hehe :D Wróciłem na forum! Widze, że "szkoła letnia" się rozwija :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Powiesz z jakiej książki to jest, chętnie przeczytam :blink: .Nieopblikowanej, tworzonej "na żywo". Niebawem wkleję kolejne odcinki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Sikor, Ty we wszystkich tematach tak ortografii pilnujesz i rozdajesz % czy tyko w tym temacie ? :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Siedzę sobie w fotelu, czytam książkę, słucham radia i się cholernie nudzę. :angry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Siedzę sobie w fotelu, czytam książkę, słucham radia i się cholernie nudzę. :angry: :cry:Eee, coś ściemniasz. Jak można się nudzić czytając książkę :?: :blink: No, chyba, że jest to jakiś podręcznik. Np. "Prawo finansowe". Przy niczym mi się tak dobrze nie spało, jak przy tym. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Sikorku, właśnie czytałem FINANSE I PRAWO FINANSOWE. B-) :D Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Sikor, Ty we wszystkich tematach tak ortografii pilnujesz i rozdajesz % czy tyko w tym temacie ? :huh:We wszystkich. Z tym, że w innych tematach stosuję mniejsze restrykcje, zgodnie z regulaminowym systemem ostrzeżeń. Ten temat jako wybitnie spamerski jest traktowany ostrzej. Skoro chcecie sobie poonetować, to niech to będzie przynajmniej poprawne ortograficznie. :twisted2: A tak prywatnie, to tutejszy reżim rozciągnąłbym najchętniej na całe forum. Czasami ręce, nogi i płetwy opadają, gdy się czyta niektóre "dzieła". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Sikor, Ty we wszystkich tematach tak ortografii pilnujesz i rozdajesz % czy tyko w tym temacie ? :huh: Tylko w tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Sikorku, właśnie czytałem FINANSE I PRAWO FINANSOWE. B-) :DOMG. :blink: Biedaczek. Podchodziłem do tego dziadostwa jedenaście razy w rejsowych terminach (w tym dwa komisy). Okropieństwo. BTW, co :?: Kampanię wrześniową się załapało :?: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ja na wrzesień mam tylko 2 przedmioty. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Eee tam, wielki. Wszystkiego metr siedemdziesiąt cztery. :-PPfff. Jestem wyższy :twisted2: . Nieopblikowanej, tworzonej "na żywo". Niebawem wkleję kolejne odcinki.Czekam na kolejne części. A tak prywatnie, to tutejszy reżim rozciągnąłbym najchętniej na całe forum. Czasami ręce, nogi i płetwy opadają, gdy się czyta niektóre "dzieła".Jestem jak najbardziej ZA. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Może uda mi sie zostać w grupie "Stały Użytkownik" :unsure: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Pfff. Jestem wyższy :twisted2: .Ja też :banana: :banana: :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Pfff. Jestem wyższy :twisted2: . .... Ja też :banana: :banana: :banana: Pff, ale to ja mam płetwę. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Pff, ale to ja mam płetwę. :twisted2:No niestety :oops: Może jakaś rewolucja??:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Sikor jest bardziej zaawansowany od nas w drodze ewolucji :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja też :banana: :banana: :banana:I ja 175 cm 8) :blurp:.Pff, ale to ja mam płetwę. :twisted2:Ale, ja mam klawiature :P :>. Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez st1ch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ale, ja mam klawiature :P :>.No to zrobimy małe zawody. Ja Ci dam BAN'a moją płetwą, a Ty mi dasz BAN'a swoją klawiaturą. Ready :?: :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 I ja 175 cm 8) :blurp:. Ale, ja mam klawiature :P :>. 179 cm. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Same knypki jakies. [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 179 cm. :P 250cm. B-) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « A tak na serio to ok. 178cm. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) A u mnie burza na całego! Oberwanie chmury normalnie :) Nie wiem tylko dlaczego syreny wyją... :? Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez BLANTMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) We wszystkich. Z tym, że w innych tematach stosuję mniejsze restrykcje, zgodnie z regulaminowym systemem ostrzeżeń. Ten temat jako wybitnie spamerski jest traktowany ostrzej. Skoro chcecie sobie poonetować, to niech to będzie przynajmniej poprawne ortograficznie. :twisted2: A tak prywatnie, to tutejszy reżim rozciągnąłbym najchętniej na całe forum. Czasami ręce, nogi i płetwy opadają, gdy się czyta niektóre "dzieła". A planujesz rozciągnąć na całe ? ;) Noo to ilość userów ulegnie redukcji :D ,a ja chyba przestane w ogóle pisać :D Co do ów tematu to zakładam ,że go zamknięcie po wakacjach ;) Dobra idę do monopolowego. Trzeba na jutro kupić z 10 litrów wódki i parę krat piwa na jutrzejsza bibe :D Znając życie i tak pewnie to nie wystarczy ;) Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Powoli zdrowieje. :D Juz nie mam temperatury, tylko gardło mnie tak nawala, ze nie idzie wytrzymac. :mur: Ciezko cokolwiek przełknąć. W ciągu 2 dni stracilem 2 kg. BTW. Ja mam 182 cm i ciągle rosnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ja mam 184-185 zlezy jak sie mizey. :P Juz nie rosne, a chcial bym. :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Muszę was na chwilę opuścić, bo idę na obiad. :cry: :wink: Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A ja jem płatki na mleku fitness z jogurtem. :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) ... Nie wiem tylko dlaczego syreny wyją... :? Punktualnie o godzinie 17.00, w rocznicę wybicia Godziny "W", dającej początek Powstaniu Warszawskiemu, w stolicy uczczono pamięć jego żyjących i poległych bohaterów. Nad miastem rozległ się głos syren, na ulicach zatrzymały się tramwaje, autobusy i część samochodów, przechodnie przystanęli w zadumie. Widocznie nie tylko w stolicy postanowiono uczcić pamięć. Szkoda, że nie wszyscy o tym pamiętają.. Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez studenc1k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Cześć. :) Ja tu jestem knypem- całe 172cm. :wink: Słucham "In flames" i czytam "Monachium"- Georga Jonasa. Bardzo ciekawa ksiażka. :) Pozdrawiam. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 We Wrocławiu nic nie słyszałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ta spytaj gimnazjalisty kiedy wybuchło powstanie kto dowodził i tak dalej to bedziesz miał piorunującą odpowiedź. :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...