Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Są ludzie, którzy nadal używają modemów 56kbit/s

Oczywiście szanujemy ich.

:D

To prawie że wymarły gatunek ,ale znam osóbkę co korzysta z modemu 56 kbps do dziś ;)

Czas spać. Jutro od rana gotowanie i przygotowania do porządnej bibki :) Rodzinka wraca. Najgorsze ,że muszę wszystko sam robić :mur: ,bo kobieta sobie do rodzinki pojechała. Zastanawiam sie jak mi wyjdzie Bigos ,bo jakoś nigdy mi nie wychodził za dobrze. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He he samemu gotować :D

Mi tam coś wyjdzie jak już musze zrobić.

Ostatnio robiłem pyszną potrawę, w sam raz dla dwóch osób czyli:

- 2 paczki z ryżem po 100 gr

- Sos słodko-kwaśny Pudliszki

- ~400 gr pierś z kurczaka

Ryż gotujemy wiadomo (instrukcja na pudełku :>), pierś z kurczaka kroimy na bardzo małe kawałki, solimy, pieprzymy ;) i smażymy. Jak się kurczak usmaży dodajemy sos, podgrzewamy ok. 5 min i gotowe :)

Palce lizać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Agnes

Jak widzisz wyedytowalem posta i nie obrazaj na przyszlosc kogos, kogo w ogole nie znasz. OK?

Widzę! Dziękuję! Wieczorem część następna!

Czy powiedzenie o kimś, że jest podły, to jest jego obrażenie? Serio pytam, bo to wcale niełatwe pytanie, z zakresu socjologii, z której dobra nie jestem ani nie byłam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy powiedzenie o kimś, że jest podły, to jest jego obrażenie? Serio pytam, bo to wcale niełatwe pytanie, z zakresu socjologii, z której dobra nie jestem ani nie byłam.

Tak, jezeli nie mamy podstaw by taki osad wydac. Jakie mialas podstawy by przypisac mi taka ceche, wklejony link? Wystarczylo napisac PM i bym wyedytowal posta jednak wolalas od razu napisac posta w ktorym nazwalas mnie podlym, bo Ci popsulem zabawe. BTW, znaczenie slowa podly - http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=45063.

Witam. :P Dzisiaj tez deszczyk pada od rana. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piotrek

Zajęcie sobie jakieś musisz wykombinować. :D

Ta, jak to na Bash.org:

-Co robisz?

-Nic, w pracy jestem.

Właśnie tak jak piszesz, sam musze coś wykombinować. Niestety żadnego projektu nie mam do zrobienia, więc czekam w gotowości na zadanie... Samemu ruszać w nic nie moge, bo jestem jak użytkownik/pracownik z ograniczeniami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Black war:

Zajęcie sobie jakieś musisz wykombinować...

...albo dwa... :P

Poca:

Dystansu troche... ;) Jak włączyłem linka od Santiego to aż się zakulać chciałem jak to jego zwierzątko :D

Edytowane przez _piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, jezeli nie mamy podstaw by taki osad wydac. Jakie mialas podstawy by przypisac mi taka ceche, wklejony link? Wystarczylo napisac PM i bym wyedytowal posta jednak wolalas od razu napisac posta w ktorym nazwalas mnie podlym, bo Ci popsulem zabawe. BTW, znaczenie slowa podly - http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=45063.

Witam. :P Dzisiaj tez deszczyk pada od rana. ;)

A to przepraszam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...