SKRYTOBOJCA Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Są ludzie, którzy nadal używają modemów 56kbit/s Oczywiście szanujemy ich. :D Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez SKRYTOBOJCA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Są ludzie, którzy nadal używają modemów 56kbit/s Oczywiście szanujemy ich. :D To prawie że wymarły gatunek ,ale znam osóbkę co korzysta z modemu 56 kbps do dziś ;) Czas spać. Jutro od rana gotowanie i przygotowania do porządnej bibki :) Rodzinka wraca. Najgorsze ,że muszę wszystko sam robić :mur: ,bo kobieta sobie do rodzinki pojechała. Zastanawiam sie jak mi wyjdzie Bigos ,bo jakoś nigdy mi nie wychodził za dobrze. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 He he samemu gotować :D Mi tam coś wyjdzie jak już musze zrobić. Ostatnio robiłem pyszną potrawę, w sam raz dla dwóch osób czyli: - 2 paczki z ryżem po 100 gr - Sos słodko-kwaśny Pudliszki - ~400 gr pierś z kurczaka Ryż gotujemy wiadomo (instrukcja na pudełku :>), pierś z kurczaka kroimy na bardzo małe kawałki, solimy, pieprzymy ;) i smażymy. Jak się kurczak usmaży dodajemy sos, podgrzewamy ok. 5 min i gotowe :) Palce lizać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 No i mam urlopik dzisiaj. Do tego pogoda jest piękna - pada. Zapowiada się piękny dzień. :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 powstanie wybuchło w '44 roku a dowodził Erich von dem Bach Zalewski :wink:Zdania zaczynamy wielką literą. 10% +1 dzień ZPP. Ja mam 184-185 zlezy jak sie mizey. :P Juz nie rosne, a chcial bym. :| mierzyć 10% + 1 dzień ZPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Nawet rano żyć nie daje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 @Agnes Jak widzisz wyedytowalem posta i nie obrazaj na przyszlosc kogos, kogo w ogole nie znasz. OK? Widzę! Dziękuję! Wieczorem część następna! Czy powiedzenie o kimś, że jest podły, to jest jego obrażenie? Serio pytam, bo to wcale niełatwe pytanie, z zakresu socjologii, z której dobra nie jestem ani nie byłam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Witam ! :P Ale się wyspałem. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=179526 Marna kopia naszego topicu :plum: Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Witajcie! :D Ale u mnie fajniutko kropi :wink: . I ten świeży powiew wiatru :rolleyes: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A u mnie jest zimno. I bardzo się z tego powodu cieszę. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ja też witam wszystkich. Już od godziny nie pada. Wreszcie jest fajnie chłodno. Zastanawiam się co zjeść na śniadanie ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Czy powiedzenie o kimś, że jest podły, to jest jego obrażenie? Serio pytam, bo to wcale niełatwe pytanie, z zakresu socjologii, z której dobra nie jestem ani nie byłam.Tak, jezeli nie mamy podstaw by taki osad wydac. Jakie mialas podstawy by przypisac mi taka ceche, wklejony link? Wystarczylo napisac PM i bym wyedytowal posta jednak wolalas od razu napisac posta w ktorym nazwalas mnie podlym, bo Ci popsulem zabawe. BTW, znaczenie slowa podly - http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=45063. Witam. :P Dzisiaj tez deszczyk pada od rana. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Idę sobie pograć w NFS:MW! :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jesteś podły. Chciałam wstawiać po kawałku. Na pohybel z nim! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Czesc spamy! Ide ogladac film :> :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Cześć. Nudziłem się, więc przeczytałem teraz z 20 stron tego topicu. W sumie doszedłem do końca i dalej się nudze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Na pohybel z nim!Nie uzywaj slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) piotrek Zajęcie sobie jakieś musisz wykombinować. :D Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Black_war Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 piotrek Zajęcie sobie jakieś musisz wykombinować. :D Ta, jak to na Bash.org: -Co robisz? -Nic, w pracy jestem. Właśnie tak jak piszesz, sam musze coś wykombinować. Niestety żadnego projektu nie mam do zrobienia, więc czekam w gotowości na zadanie... Samemu ruszać w nic nie moge, bo jestem jak użytkownik/pracownik z ograniczeniami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ech... Idę jakiś film obejrzeć. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Nie uzywaj slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz. :lol: http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=34635 <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Nuda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=34635 <_< http://www.google.com/search?hs=r5r&hl...=Szukaj&lr= :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Nic o nas bez nas (?) Irasiad :plum: Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Boone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 http://www.google.com/search?hs=r5r&hl...=Szukaj&lr= :ploom: Dalej nie kumam o co Ci właściwie chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Black war: Zajęcie sobie jakieś musisz wykombinować... ...albo dwa... :P Poca: Dystansu troche... ;) Jak włączyłem linka od Santiego to aż się zakulać chciałem jak to jego zwierzątko :D Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez _piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Dalej nie kumam o co Ci właściwie chodzi?I niech tak zostanie. Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Tak, jezeli nie mamy podstaw by taki osad wydac. Jakie mialas podstawy by przypisac mi taka ceche, wklejony link? Wystarczylo napisac PM i bym wyedytowal posta jednak wolalas od razu napisac posta w ktorym nazwalas mnie podlym, bo Ci popsulem zabawe. BTW, znaczenie slowa podly - http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=45063. Witam. :P Dzisiaj tez deszczyk pada od rana. ;) A to przepraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ale nudy. :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...