_1t_ Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Nie żartuj :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Nie żartuje. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Pogoda się spieprzyła, teraz nie idzie się już opalać, na basen się nie przejdę, na rower też nie... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Panowie, jaka tam u Was pogoda. U mnie nareszcie nie grzeje to słońce. Idealne warunki na rower i siłownie. Edit: nawet mój szczur w końcu z braku tego słońca zrobił się "żywszy" :) Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez lukmek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Kupiłem sobie domenkę ;] http://zav.waw.pl <-- całe 6,90. Tyle co dwa piwa, a mam fajny adresik ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Pogoda się spieprzyła, teraz nie idzie się już opalać, na basen się nie przejdę, na rower też nie... :/ Ty mi mózg się gotował od tych upałów. Posiedź sobie w biurze bez klimatyzacji 8-9 godzin to Ci się odechce upałów. No tak zapomniałem... basen i rower to ważniejsze ;) Nie martw się ,bo w połowie sierpnia mają wrócić upały. Teraz przyjemny chłodny wiaterek i samopoczucie lepsze. Wracam do gotowania :P Już Bigos na bibkę zrobiony , jak i sałatka i ryż a'la SKRYTOBOJCA do tego kanapki i zapiekanka. Teraz zabieram sie za ciasta. Oj zgrozo :| Kupiłem sobie domenkę ;] http://zav.waw.pl <-- całe 6,90. Tyle co dwa piwa, a mam fajny adresik ;] Dobry interes.Spoko adresik. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Właśnie sobie jem zupkę błyskawiczna z makaronem. Ale jak widzę gdzie została wyprodukowana to tracę apetyt :lol2:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Kupiłem sobie domenkę ;] http://zav.waw.pl <-- całe 6,90. Tyle co dwa piwa, a mam fajny adresik ;] 6,90 na miesiąc ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Na "czystapińdziesiąt dni", jakaś promocja była ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Tanio. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) I co planujesz zrobić na tej stronie ?? Kolejne forum o komputerach :P ? Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Camilos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Kupiłem sobie domenkę ;] 2254879[/snapback] I co planujesz zrobić na tej stronie ?? Kolejne forum o komputerach :P ? Moze jakis download,upload :blurp: 8)? Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez st1ch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Moze jakis download,upload :blurp: 8)?zavarez.pl :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 To ja sobie założę stronę www.eragonek.purepc.pl B-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 http://poca.purepc.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Wygrałem, wygrałem 0,25k strona moja :lol:Nie zliczamy stron :evil: . Kupiłem sobie domenkę ;] 2254998[/snapback] http://poca.purepc.pl/ Co do pocy, płaci każdą cenę żeby mieć purepc.pl ;] . BTW: Nie było mnie od rana a tu taki burdel... Patrz na samej górze mojego posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) 2255024[/snapback] [...] BTW: Nie było mnie od rana a tu taki burdel... Patrz na samej górze mojego posta. Co? Ty niby straznik wielki :lol:. Posprzataj :P :>. Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez st1ch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ze co? Ze ty niby straznik wielki icon_lol.gif. Posprzataj icon_razz.gif icon_wink_smile.gif.Zdania nie zaczynamy od "Że" . Sprzątać ja nie będę ponieważ sie pobrudzę ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 I znowu nudy. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 nudy nudy ide chyba grac w starcrafta bo mi kojarzy sie z dobrymi czasami ;]. Zgadnijcie ile godzin dziennie gra mistrz korei w starcrafta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) nudy nudy ide chyba grac w starcrafta bo mi kojarzy sie z dobrymi czasami ;]. Zgadnijcie ile godzin dziennie gra mistrz korei w starcrafta? 23H 59Minut :lol2: :lol: I śpi minute :lol: Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) nudy nudy ide chyba grac w starcrafta bo mi kojarzy sie z dobrymi czasami ;]. Zgadnijcie ile godzin dziennie gra mistrz korei w starcrafta? 10% i 2 dni ZPP, zdanie zaczynamy z DUŻEJ litery tak samo jak nazwę kraju :twisted2: . Pewnie całymi dniami gra. Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 nudy nudy ide chyba grac w starcrafta bo mi kojarzy sie z dobrymi czasami ;]. Zgadnijcie ile godzin dziennie gra mistrz korei w starcrafta? To sobie pograsz w Starfrafta :lol:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 25 godzin dziennie. Nie ? :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 10% i 2 dni ZPP, zdanie zaczynamy z DUŻEJ litery tak samo jak nazwę kraju :twisted2: . Pewnie całymi dniami gra. Ty nie masz co robić tylko błędy komuś wytykać ? Sikor jest od tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) HUD Ile ?? Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez _1t_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Kurka no Grzechu daj sobie spokój z wytykaniem błędów, bo już nudny się robisz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 On sobie w ten sposób nabije liczbę postów :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Właśnie zjadłem obiadek i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Cieszymy się razem z tobą! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...