KaxxL Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A ja jeszcze nie spie a wy tak xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Nic ! <_< "Życie jest gorsze, niż śmierć" :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Idz lepiej spac :) Znowu tylko ja nie spie xD ale zaraz ide spac xS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Mam ten sam model. Zassaj stery Youp Pax III. Ja je mam, karta śmiga jak talala, 0 trzasków. Dźwięk miód :D Z innymi sterami też miałem cuda wianki ;) Nie działają. Z resztą, karta zwalnia mi komputer :blink: Oblivion chodzi mniej więcej 15fpsow wolniej. Natomiast 3dmarki (testowałem 2005) niestety przyrostu tak dużego nie stwierdzono. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Chłopaki, idę spać. Dobranoc! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 DOBRANOC! :wisielec: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja jeszcze nie śpię :-P. Ale zaraz idę... Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) 'Ja tez tu byc' :razz: Czub :lol:O rly? :P Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Czub :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Dobranoc wam. Ja posiedzę jeszcze ok. 2 godzin. Niech wam się śnią aniołki... :D Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Boone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zamykam oczy, a pozniej temat. :lol: Dobranocka. :P :ploom: :lol2: :gitarzysta: :plom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Dobra ostatnia emp3 i tez ide spać. Miłych snów!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Nara !!!! :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 No i co spiochy ? Jestem sam !? :P Dobra ja tez spadam spac, narka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 haha! A ja nie śpie ! ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A Ja nadal tu jestem, przez ponad godzine bylem niestety offline, bo tasma laczaca Fandera z molexem w moim Chieftechu zechciala sobie puscic i zrobilo sie drobne zwarcie, ale co szef to szef, nic nie padlo, tylko sie wylaczyl. Niestety nie mialem tasmy pod reka, wiec musialem do niego wstawic Akase Amber 120mm @ 12V (z Fanderem @ 7v sie deczko gotowal). Wszystko byloby spoko, gdyby nie to, ze w Akasie wirnik terkocze podczas pracy w dol, grill wszystko podglasnia (nie chce mi sie go odkrecac) i w ogole takie tam. Pozdro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Nie mam potrzeby snu. Taka piękna noc. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Dobra, juz godzina StressPrime'a poszla (P4 2.6 @ 3.25 GHz 1.55v, Hynix D43 @ 166MHz 2-2-2-5 2.7v, GF6800LE @ 8/6), oprocz SP bylo tez SPi, 16MB a teraz 32 w toku, temperatura 54 stopnie (Freezer 4 @ 12v + AS5, proc bez IHSa) Jeszcze tylko godzinka i ide spac, fajnie idzie zlom? :) EDIT: Dobra, SP2k4 2h i SPi 32MB przeszlo, czyli wszystko jest spoko, screen gratis :razz: http://img209.imageshack.us/img209/5728/northwoodwp0.jpg Dobranoc spamy! BTW Kurde, dlaczego miniaturki nie dzialaja? Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Bo nie. :P Trzeba jako załączniki dawać. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 nudy nudy ide chyba grac w starcrafta bo mi kojarzy sie z dobrymi czasami ;]. Zgadnijcie ile godzin dziennie gra mistrz korei w starcrafta? a ja nie mam HBO, poszukam czegos innego... btw. ostatnio ogladałem blade 2 z dubingiem węgierskim ;] dużo zrozumiałem ;] Zdania zaczynamy wielką literą. Nazwy państw również piszemy wielką literą. 10% + 5 dni ZPP. haha! A ja nie śpie ! ;pZdania zaczynamy wielką literą. 10% + 1 dzień ZPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Nazwy państw również piszemy wielką literą.Cześć Sikor. Czyli powinno być: "btw. ostatnio ogladałem blade 2 z dubingiem Węgierskim" ? Cmok! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam ! :P Jak wam noc minęła ? Zaszła pewna zmiana w tym poście, ponieważ Sikor chce mnie bić :lol2: :lol: :wink: Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Cześć Sikor. Czyli powinno być: "btw. ostatnio ogladałem blade 2 z dubingiem Węgierskim" ? Cmok! :wink: Cmok! :-P Pij szybko kawę, może przewidzisz na oczy. :-P Korei w pierwszym cytacie już nie zauważyłaś, co :?: :wink: Witam ! :P Co tam słychać ? A odpowiem nieco wulgarnie: Stare baby nie chcą zdychać, a młode nie chcą dawać. :twisted2: Baj de łej, jak ja nie znoszę tego pytania. No bo co można odpowiedzieć kolesiowi spotkanemu, powiedzmy, po pięciu latach :?: Dzień po dniu z życia :?: A może historię sukcesów, tudzież porażek zawodowych :?: Ścina mnie zwykle przy tym pytaniu i mam ochotę lać w mordę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) To moze chociaz powiedz jak leci? :P Ewentualnie - jak Ci zycie mija? ;] Nie bij :P. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez ur8an Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Na dworze wyszło słońce, ale nie jest tak gorąco :). Poza tym to nudy ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Pij szybko kawę, może przewidzisz na oczy. :-P Korei w pierwszym cytacie już nie zauważyłaś, co :?: :wink:Omatkozcórką!! Faktycznie, ani ciut ciut nie widziałam. A kawę już wypiłam wcześniej, widać nie pomaga na oczy. Ścina mnie zwykle przy tym pytaniu i mam ochotę lać w mordę.Ueee tam. Mam jedną odpowiedź na takie pytanie - "szum wentylatorów". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Sikor nie bij. :P :wink: Bo będę musiał oddać. :lol2: :lol: :wink: Joke of korz :P Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A ja przed chwila wstalem ;) Snilo mi sie ze szukalem starych monet i szlem do takie stawu kolo ktorego znajdowano duzo monet i ide sobie patrze widze staw schodze nizej i wpadam w oczko wodne wychodze i sie obudzilem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Witam was spamery kochane. :D Za oknem znowu gorąco :blink:. No nic, trzeba iść na śniadanie B-) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ten temat zaczyna mnie powoli irytowac. :| BTW: szedłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...