Rikki Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja ok 9:30 non stop siedzę :P A Sempron & ASRock nei wchodzi w grę. Tylko ten słaby Venice :P Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez v.e.n.o.m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja ok 9:30 non stop siedzę icon_razz.gif A Sempron & ASRock nei wchodzi w grę. Tylko ten słaby Venice icon_razz.gif Jesteś uzależniony ;] . Bierz venica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Idę chyba sobie poczytać FINANSE I PRAWO FINANSOWE. :blink: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Boże, źle u mnie. :/ Grałem teraz w WWP w shoppe i tak źle grać to już dawno nie grałem. :( Idę się przejść na miasto, może te "świeże" powietrze mi pomoże. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Jesteś uzależniony ;] .Jakbym słyszał mamę :blink: Ja nie jestem uzależniony ja poprostu lubię kompy :] B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Na jaki bal idziesz?? :lol: Zdecydowanie asrock i sempron ;] . Ewentualnie venice ;] . A ze mną jest nie dobrze, dopiero teraz dorwałem sie do kompa :blink: . I co jestes dumny, ze jak malo kto uzywasz: "ą,ć,ż,ę"? Gratuluje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 I co jestes dumny, ze jak malo kto uzywasz: "ą,ć,ż,ę"? Gratuluje...Nie bądź taki poważny, wiem że chodzi o słowo "BAŁ". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Mam takie szatańskie myśli, że już czas zamknąć ten topic !! :blurp: :twisted: :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Mam takie szatańskie myśli, że już czas zamknąć ten topic !! new_vampv.gif icon_twisted.gif icon_twisted2.gifZamkną jak osiągnie 999* stron i 1000* strona dostanie sie dla admina/modera. *-Wersja 30 postów na stronę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ćśś ! Ani słowa o zamknięciu ! :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zrobi się nowy topic :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Mam takie szatańskie myśli, że już czas zamknąć ten topic !! :blurp: :twisted: :twisted2: Nie myśl o tym! :huh: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zrobi się nowy topic :P :DI przy okazji zarobi się oprocentowanie za OT. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Mam takie szatańskie myśli, że już czas zamknąć ten topic !! :blurp: :twisted: :twisted2:Jestem za! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Mam do Was pytanie. :P Jaka to melodia? 'Pam, pam, pararara, tin, tin, tintirintin, bang, bang, lalalalalalallala, tiri, tiri, tiri, dyn, dyn, dyn, bum, bum, bum, cyk, bum, cyk.' :ploom: :banana: :plum: :gitarzysta: :lol2: BTW, temat w sumie mozna zamknac, bo coraz nudniejszy sie robi. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ale zawsze posmamować sobie można. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Nudny zrobił się już ten topic więc można go zamknąć :blurp: :twisted2: I posty do kosza :twisted2: :ploom: EDIT: Niech jakiś mod zrobi ankietę czy zamknąć czy nie. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Mam do Was pytanie. :P Jaka to melodia? 'Pam, pam, pararara, tin, tin, tintirintin, bang, bang, lalalalalalallala, tiri, tiri, tiri, dyn, dyn, dyn, bum, bum, bum, cyk, bum, cyk.' :ploom: :banana: :plum: :gitarzysta: :lol2: BTW, temat w sumie mozna zamknac, bo coraz nudniejszy sie robi. ;) Coś z repertuaru "Ich Troje" ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Coś z repertuaru "Ich Troje" ? :P Нет! Zgaduj zgadula. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 O, dzisiaj Sierżant Bilko jest w telewizji. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Heh, wróciłem z miasta. :-) Akurat zaczęło padać jak z domu wyszedłem. :P Ale kasa za kabel pod telefon odzyskana. :) Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez serwal4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ale kasa za kabel pod telefon odzyskana. icon_smile3.gifA co Ci zrobili z kablem?? :> Co do ankiety o zamknięciu tematu, większość będzie na nie ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Tzn. Nic, poprostu dedykowany kabel mojej N 3120 nie spasował (oczywyście non-original). :) Na szczęście obyło się bez kłótni itp. (Miły pan zaraz od wejścia zadał pytanie ile za kabel ma być). :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ej nie zamykajcie tego topicu! Co ja bede robil, jak i tym razem strace prace :ploom: :blurp: 8)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Bleh. Samoloty zaczynają latać nad głowami. :mur: Byłem u fryzjera i była bardzo ładna pani Basia co ma 21 latek. :razz: Obcieła mnie ładnie i mam taką El0 fryzurkę teraz. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Obcieła mnie ładnie i mam taką El0 fryzurkę teraz. Pochwal się. Wrzuć fotę :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Bleh. Samoloty zaczynają latać nad głowami. :mur: Byłem u fryzjera i była bardzo ładna pani Basia co ma 21 latek. :razz: Obcieła mnie ładnie i mam taką El0 fryzurkę teraz. :lol: Wiesz za pare dni Mistrzostwa Świata w akrobacji samolotowej. :rolleyes: EDIT: Te mistrzostwa to zaczynają się dziś :-P, pare dni mi uciekło. :mur: Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A ja się pochwalę że za jakieś 2 tygodnie jadę to Tajlandii. B-) I będę się opalał z pięknymi nagimi paniami - Tajlandkami. B-) :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A ja się pochwalę że za jakieś 2 tygodnie jadę to Tajlandii. B-) I będę się opalał z pięknymi nagimi paniami - Tajlandkami. B-) :lol2: Wake up!!! Eragonek, wake up!!!:lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 "Krótko z przodu, długo z tylu i wąsy na przedzie..." ? :wink: Za chwilkę pójdę na rower chyba. Trzeba trzymać kondycje. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...