serwal4 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 No cóż, ja podziwiam kolegę, że mu się chciało teraz do Egiptu wybrać na 2 tygodnie. :) Jakby tu zimno było. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Cóż, ja już od małego chciałem się tam wybrać. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Chcieliście to macie: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Achtung! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Nie no u mnie niezłe loty :D Dzwonie po pizze dla mnie i siostry i jej kumpeli, zamawiam hawajską i jeszcze jakąś. Koleś zrobił 2 jakieś takie same. No ja beka jak już w chacie jestem, przecież w pizzeri nie będe do pudełka zaglądał, bo po co ? No to dzwonie do tego mózga i mówie co to ma być, a On , że jak chce to za friko duża hawajska ;) No to hmmm niech będzie :D Noi pizza za free, kto się łapie? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Nie no u mnie niezłe loty icon_biggrin3.gif Dzwonie po pizze dla mnie i siostry i jej kumpeli, zamawiam hawajską i jeszcze jakąś. Koleś zrobił 2 jakieś takie same. No ja beka jak już w chacie jestem, przecież w pizzeri nie będe do pudełka zaglądał, bo po co ? No to dzwonie do tego mózga i mówie co to ma być, a On , że jak chce to za friko duża hawajska icon_wink2.gif No to hmmm niech będzie icon_biggrin3.gif Noi pizza za free, kto się łapie? icon_razz.gifGdzie można tak dostać?? Jaka pizzeria i jakie miasto?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ciepła jeszcze ?? Byś mi przywiózł - adres na priv :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 lechu czekaj, jadę do Ciebie. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Kurde jak daleko mam do lecha :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Pizza Wam się marzy? Ja już po kolacji ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 el0 głodomory ;) Orientuję sie ktoś z PPC kto tu wchodzi coś o akordeonach? Bo dostałem taki jeden duuuży i na strychu leży i się kurzy [; Ile mogę dostać za akordeon Carmen czy jakoś tak i z (tak mi sie wydaje po aukcjach allegro, bo ja się w ogóle na tym nie znam) 80/120 basami??? [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Musze sobie sprawić słuchawki z mikrofonem takie do 50zł. Przeznaczenie TS (TeamSpeak) ma ktoś może jakiś pomysł jaki model?? Pytam się tu bo nie chce zakładać nowego topic'u. A nóż, widelec ktoś coś doradzi. :P Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Kup byle jakie :D I tak w grze nie zwracasz uwagi na jakość dzwięku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Kup byle jakie :D I tak w grze nie zwracasz uwagi na jakość dzwięku. Trochę zwracam uwagę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) W M1 w Media Markcie są Philipsy SBC HP200 ja swoje tam kupilem za 45zl. Są tam też mikrofony doczepiane za 6zł. Dla mnie bomba. :lol: Dziś Verba w Radomiu w Czarnej Owcy. Chce ktoś posłuchać prawdziwego rapu? :lol: Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez CarryOn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Dziś Verba w Radomiu w Czarnej Owcy. Chce ktoś posłuchać prawdziwego rapu? :lol: Większa część użytkowników forum woli to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A Mnie sie bardzo podoba...Jest swietne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 @Maciaq ja sobie kiedys kupilem takie za 16zl sluchawki Manty to bylo w Tesco i musze powiedziec ze excellent wybor tylko ze troszke ciche niz np jakies Phillipsa ale to i lepiej bo bebenki mi nie siada :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) @grzesiu: Dobre to. :D Komuś się bardzo nudziło widocznie. :P Choć wole coś w tym stylu: http://www.youtube.com/watch.php?v=slfSEMY2wWo :) Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez serwal4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A Mnie sie bardzo podoba...Jest swietne :DPodoba mi się tylko nie wiem co bardziej ta Pani czy piosenka :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Bleh. Samoloty zaczynają latać nad głowami. :mur: Byłem u fryzjera i była bardzo ładna pani Basia co ma 21 latek. :razz: Obcieła mnie ładnie i mam taką El0 fryzurkę teraz. :lol:Tylko Cie obcięła? E to jakoś słabo sie starałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Oj a gdzie Sikor?? Na pewno piwo pije :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Na pewno nic nie pije. On juz na forum ma dosyc % ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Na pewno nic nie pije. On juz na forum ma dosyc % ;).Może i tak ale Sikor lubi mieć więcej promili :lol2:. A u mnie jakoś w deszczyk pada :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja od dziś zaczynam oglądanie Dragon Ball od części Z. Pobieram i ogladam :D :D Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez lukmek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja od dziś zaczynam oglądanie Dragon Ball od części Z. Pobieram i ogladam :D :D Pamiętam te czasy :lol2: co dzień przed Tv bo Dragon leciał...A teraz w szkole koledzy zagrywają w Mugena dla odmiany :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) lukmek: Mój kumpel zaczął całą serię ściągać <_< Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A ja mam wszystkie odcinki DB na płycie DVD. B-) Idę coś przegryść. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ile byś chciał $$ jakbyś mi nagrał na DVD te DragonBall'e ? :twisted: I czy to są wszystkie serie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ile byś chciał $$ jakbyś mi nagrał na DVD te DragonBall'e ? :twisted: I czy to są wszystkie serie ? Tez ciekawy jestem. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Elo, elo :D Ale dniówka - zarobiłem dziś 110 zł. :) Robiłem dziś porządki, nazbierało się kupę rupieci. Sprzedałem 2 wózki złomu i 1 wózek puszek, jakieś akumulatory, które dostałem od sąsiada. W ogóle zadowolony jestem. Nic a nic nie znam się na sprawach "zbieractwa złomu". Ale coś mnie tchnęło, żeby niepotrzebne rupiecie sprzedać. Przynajmniej raz w życiu zrobiłem coś pożytecznego. Dyskretnie pomknąłem do skupu wraz z sąsiadem (pomógł mi posegregować metale bo ja zielony jestem i pokazał mi gdzie znajduje się skup), żeby jak najmniej moherów mnie widziało. Pierwszy raz w życiu opchnąłem złom. I to taka kasa, mniam. Chyba zostanę złomiarzem. :lol: Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...