Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lechu1777

Nie no u mnie niezłe loty :D Dzwonie po pizze dla mnie i siostry i jej kumpeli, zamawiam hawajską i jeszcze jakąś. Koleś zrobił 2 jakieś takie same. No ja beka jak już w chacie jestem, przecież w pizzeri nie będe do pudełka zaglądał, bo po co ? No to dzwonie do tego mózga i mówie co to ma być, a On , że jak chce to za friko duża hawajska ;) No to hmmm niech będzie :D Noi pizza za free, kto się łapie? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Nie no u mnie niezłe loty icon_biggrin3.gif Dzwonie po pizze dla mnie i siostry i jej kumpeli, zamawiam hawajską i jeszcze jakąś. Koleś zrobił 2 jakieś takie same. No ja beka jak już w chacie jestem, przecież w pizzeri nie będe do pudełka zaglądał, bo po co ? No to dzwonie do tego mózga i mówie co to ma być, a On , że jak chce to za friko duża hawajska icon_wink2.gif No to hmmm niech będzie icon_biggrin3.gif Noi pizza za free, kto się łapie? icon_razz.gif

Gdzie można tak dostać?? Jaka pizzeria i jakie miasto??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

el0 głodomory ;)

Orientuję sie ktoś z PPC kto tu wchodzi coś o akordeonach? Bo dostałem taki jeden duuuży i na strychu leży i się kurzy [; Ile mogę dostać za akordeon Carmen czy jakoś tak i z (tak mi sie wydaje po aukcjach allegro, bo ja się w ogóle na tym nie znam) 80/120 basami??? [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musze sobie sprawić słuchawki z mikrofonem takie do 50zł. Przeznaczenie TS (TeamSpeak) ma ktoś może jakiś pomysł jaki model?? Pytam się tu bo nie chce zakładać nowego topic'u. A nóż, widelec ktoś coś doradzi. :P

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W M1 w Media Markcie są Philipsy SBC HP200 ja swoje tam kupilem za 45zl. Są tam też mikrofony doczepiane za 6zł. Dla mnie bomba. :lol:

Dziś Verba w Radomiu w Czarnej Owcy. Chce ktoś posłuchać prawdziwego rapu? :lol:

Edytowane przez CarryOn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bleh. Samoloty zaczynają latać nad głowami. :mur: Byłem u fryzjera i była bardzo ładna pani Basia co ma 21 latek. :razz: Obcieła mnie ładnie i mam taką El0 fryzurkę teraz. :lol:

Tylko Cie obcięła? E to jakoś słabo sie starałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo, elo :D

Ale dniówka - zarobiłem dziś 110 zł. :) Robiłem dziś porządki, nazbierało się kupę rupieci. Sprzedałem 2 wózki złomu i 1 wózek puszek, jakieś akumulatory, które dostałem od sąsiada. W ogóle zadowolony jestem. Nic a nic nie znam się na sprawach "zbieractwa złomu". Ale coś mnie tchnęło, żeby niepotrzebne rupiecie sprzedać. Przynajmniej raz w życiu zrobiłem coś pożytecznego. Dyskretnie pomknąłem do skupu wraz z sąsiadem (pomógł mi posegregować metale bo ja zielony jestem i pokazał mi gdzie znajduje się skup), żeby jak najmniej moherów mnie widziało. Pierwszy raz w życiu opchnąłem złom. I to taka kasa, mniam. Chyba zostanę złomiarzem. :lol:

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...