emre Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Pewnie majątek ;-). Pamiętaj, że forumowicze są biedni, bo wszystkie $$$ w kompy idą :twisted:. Na serio to nie oglądałem jakoś nigdy DB i nie czuję potrzeby, żeby to się zmieniło. Nie widzę/widziałem (niepotrzebne skreślić) w tej bajce niczego nadzwyczajnego. Tylko nie bijcie ;-). EDIT: Idę o łazienkę zahaczyć, ale jeszcze tu wrócę :-P. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ile byś chciał $$ jakbyś mi nagrał na DVD te DragonBall'e ? :twisted: I czy to są wszystkie serie ? Jest to Dragon Ball i Dragon Ball Z. Niestety teraz nie mogę ci przegrać bo nagrywarka DVD mi się popsuła :blink: . » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ale jak chcesz to mogę ci podać adres skąd będziesz mógł ściągnąć ALL odcinki. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja rowniez mam wszystkie DB na dvd - GT, Z, i te pierwsze. Ogladania na kupe czasu... ale niestety nie mam nagrywarki dvd. Moge wypalic na CD ;]]]] Lub ewentualnie podeslac plytki poczta i bys sobie na dysk zrzucil czy cos. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Leci komar za nim mucha - pewnie zaraz go wy..... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « wyprzedzi zboczeńcu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja rowniez mam wszystkie DB na dvd - GT, Z, i te pierwsze. Ogladania na kupe czasu... ale niestety nie mam nagrywarki dvd. Moge wypalic na CD ;]]]] Lub ewentualnie podeslac plytki poczta i bys sobie na dysk zrzucil czy cos. Ooooo jak fajnie. :) Muszę się tylko z wujkiem ugadać, bo nie mam DVD w kompie i by musiał mi zgrać. Ale jestem zainteresowany. W przyszłym tygodniu jakoś się zgadamy :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Nie wiem czy mogę, ale podam wam fajną stronkę o DB ( Przez parę dni będzie nieaktywna :wink: ) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://www.dbzv.be/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Dodalem do ulubionych i zobacze co to za stronka, dzieki ;]! BLANTMEN, pw poszlo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Żegnam się z wami, ojciec dosiada do kompa. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Dobranoc Misiu:* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Strasznie spokojnie tutaj ;]. Idę spać ;-), co się będę... :lol: Dobrej nocy życzę... Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ludzie pizza za friko smakuje 2 razy lepiej ;) Sieć pizzeri Da-Grasso może u Was gdzieś jest :D W moim mieście najlepsza pizza. Ja mam do Łodzi 50km jak coś :P Rower i siupa, tylko piwo bierzcie, bo mi nie sprzedadzą ... Ja moge zaoferować full volume z Altusów 140 i na poniemieckim tranzystorowym wzmacniaczu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Ze tak powiem: :huh:. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A dokładniej :D ? :D ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Dokladniej? Prosze bardzo: :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Coś mi się spać nie chce. Chyba odpalę psx'a i pogram w Medievila :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja też nie śpię :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 a ja slucham klasyki :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja tez nie spie, kumpel uczyl mnie wypelniania questow w Tibii (fajna gierka, ale nie zebym zabil matke krzeslem :P) A potem rowerek o 4:30 i kimac, bo pewna menda o 12 laduje sie do mnie, bo jej sie komp rozwalil (pograc w Tibie oczywiscie, a przy okazji 'normalne' gry - RtCW, ET, Q3, W3 i takie tam). O, czas na kawke :) EDIT: No i ten kumpel od Tibii sie nawet zarejestrowal (2257517[/snapback] 26 Użytkowników aktywnych przez ostatnie 15 minut Nie jest zle, najwieksze pustki sa miedzy czwarta a piata ;) EDIT2: Juz czas przekimac sie, niestety z roweru nic nie wyszlo, bo padalo, pa do gdzies tak 12, moze 13, zycze milego spamowania :) Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 26 Użytkowników aktywnych przez ostatnie 15 minut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Słonecznego dnia życzę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Siema all! O kurde ale [gluteus maximus] mi sie trzesie :|! Za chwile ide sie kapac, i na 9 do pracy! Trzese zadkiem, jak jakas przebojowa laska w teledysku hip-hop'u :?. Do zobaczenia :gitarzysta:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 a ja slucham klasyki :blink:Zdania zaczynamy wielką literą. 10% + 1 dzień ZPP. A już się łudziłem, że obejdzie się bez ofiar. :? Cześć spamy. :-P Cmok, Agnes. :-P A nie za dużo tego słońca było ostatnio :?: U mnie niebo zachmurzone i wolałbym, aby tak pozostało. Może jakiś dziwny jestem, ale 20° całkowicie mnie satysfakcjonuje. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Witam ! :P A zemną nikt się DB nie podzieli ?? :-| :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Hej spamery kochane. :D U mnie za oknem 10*C :blink: . Normalnie szron mam na brwiach. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 U mnie 19*. To co, wystawiamy kompy na dwór i ocujemy ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Witam ! :P A zemną nikt się DB nie podzieli ?? :-| :wink: Dogadaj się z Pioorkiem. Ja byłem pierwszy. :P B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) A wysyła Ci te DB ?? Jak tak to jakoś się dogadam. :P Może z Piórkiem się da tak dogadać, że On wyśle do Ciebie, Ty mi a ja do Piórka :P Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Dobry! U mnie 15 stopni i zaraz chyba zaś będzie padać. :) Tylko jak zwykle nie ma co robić. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ciekawe jak rozwiazemy koszty przesylki ;]. Ja nie mam nic przeciwko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) A wysyła Ci te DB ?? Jak tak to jakoś się dogadam. :P Może z Piórkiem się da tak dogadać, że On wyśle do Ciebie, Ty mi a ja do Piórka :P Ja, ale to już musisz sobie z nim ustalić. :P Pioorek - każdy z nas poniesie koszty. :P Ty do mnie, ja do Maciag'a, a On do Ciebie. :) Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez BLANTMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...