eragonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Kurczę, dużo tutaj fanów DB. :D Gdyby mi nagrywarka działała to też bym mógł wam wysłać. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja piję teraz sok homemade z warzyw :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A ja baaaaardzo nie lubie DB :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ma ktoś może odcinek Wojewódzkiego jak była u niego Doda ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Pokemony roxują !! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Bo byście nie uwierzyli :] Akurat padło mi na ekran :D Btw- nie lubię db i/albo pokomenów. Lepszy jest mroczno-kreskówkowy Batman i Batman beyond :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Cze ;) DB fuj, Pokemony rox xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 DB i Pokemony - postacie z wielkimi oczami, które cały czas krzyczą albo podskakują... To jest FASCYNUJĄCE :] Zaczelibyście oglądać jakieś fajne seriale a nie to debilstwo xD . Polecam Prison Break. Btw - 21 Sierpnia zaczyna się drugi sezon PB. :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A w temacie "Seriale" dałem krótką zapowiedź drugiego sezonu! :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 BTW - nazwa tego tematu "Seriale" brzmi trchę niejednoznacznie więc pasuję zmienić to na Seriale TV. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Testuje wlasnie monitorek 20cali. :D EIZO SlimEdge L887. Fajna sprawa 1600x1200 [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja kiedyś też oglądałem każdy odcinek DB. Ale kiedy to było. DB leciał chyba na RTL 7 jak dobrze pamiętam, a potem na TVN 7. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Chłopaki mam 2 tony złomu na podwórku i chcę to sprzedać.... Nie wiecie po ile teraz stoi i kiedy warto go sprzedać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Chłopaki mam 2 tony złomu na podwórku i chcę to sprzedać.... Nie wiecie po ile teraz stoi i kiedy warto go sprzedać? Zależy co masz... Czy miedź, czy glin a może jakieś inne żelastwo... A ile złom kosztuje to nie wiem... Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Jezeli juz komus przesylam dragon balle to bardzo prosze o delikatne obchodzenie sie z nimi, jak z jajeczkiem ;] odrazu po wyciagnieciu z napedu do opakowania, zeby nie lezaly na biurku [;. OK to na aragornie kolejka sie zamyka bo inaczej nie bede mogl spac noca:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Głownie żelazo, żeliwo i aluminium.... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Normalny "złom" to tanio, ok. 40-60gr za 1 kg, w zależności od grubości i wielkości. Natomiast miedź/mosiądz/aluminium to o wiele więcej. Wiem, że u nas aluminium było po 6,50 jakiś miesiąc temu. Za 2 tony zbijesz majątek ;). Ja za 700 kg różności wziąłem ponad 500zł, ale to było w tamte wakacje. Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez pajak28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Jakis rok temu sprzedawalem za jakies 30-40gr, ale za to podjechali sobie sami STARem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Jezeli juz komus przesylam dragon balle to bardzo prosze o delikatne obchodzenie sie z nimi, jak z jajeczkiem ;] odrazu po wyciagnieciu z napedu do opakowania, zeby nie lezaly na biurku [;. OK to na aragornie kolejka sie zamyka bo inaczej nie bede mogl spac noca:P Ja się będę z nimi jak z jajkiem obchodził obiecuje. :P Czyjeś rzeczy bardzo szanuje. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Kurczę, nawet w radiu nic ciekawego nie leci. :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Za 2 tony zbijesz majątek icon_wink2.gif. Ja za 700 kg różności wziąłem ponad 500zł, ale to było w tamte wakacje. To może jeszcze sprzedam mój złom z siga i będę się cieszyl normalnym komputerem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja się będę z nimi jak z jajkiem obchodził obiecuje. :P Czyjeś rzeczy bardzo szanuje. :PJa też :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 To może jeszcze sprzedam mój złom z siga i będę się cieszyl normalnym komputerem :wink: Jak tam masz tyle różności, to może średnia za 1 kg wyjdzie Ci 50 gr. A wtedy 2000 kg x 0,50 zł = 1000zł ;]. A jeżeli masz tam dużo więcej rzeczy innych niż "normalny złom" to może być ciekawie, a nawet bardzo ciekawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Jak tam masz tyle różności, to może średnia za 1 kg wyjdzie Ci 50 gr. A wtedy 2000 kg x 0,50 zł = 1000zł ;]. A jeżeli masz tam dużo więcej rzeczy innych niż "normalny złom" to może być ciekawie, a nawet bardzo ciekawie. W sumie to mam jeszcze dodatkowo Poloneza do rozebrania też na złom :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 DAN DAN kokoro hikareteku sono mafushi-ekaoni tatena iya-mi karato bi tasou HOLD MY HAND kimi totena tatoki kodomonokorotaise tsuni omoteta dasho oomoitashi tanda bokuto oto tekurenaika hikari tokageno WINDING ROAD imademo aitsunimu chyunano? sukyoshidake funi miki takunaruyouna tokimo arukedo aitoyoukito hokoriomo tetatakauyo DAN DAN kokoro hikareteku kono hoshinokihounokakera kitonaremoga eienoteniiretai ZEN ZEN kinishinaifurishitemo horakiminiko i shi te ru tatena iya-mi karato bi tasou HOLD YOUR HAND :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Tak się składa, że mam ten utwór "Dan dan koko" i go teraz słucham :lol2:. Fajnie przypomnieć sobie coś z dzieciństwa. Niestety jest obcięty i ma tylko 96 sekund. Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez pajak28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Nadal mnie głowa boli i nic nie pomaga :blink: :( . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Tak się składa, że mam ten utwór "Dan dan koko" i go teraz słucham :lol2:. Fajnie przypomnieć sobie coś z dzieciństwa. Niestety jest obcięty i ma tylko 96 sekund. Zaraz ci wyślę linka skąd możesz ściągnąć całość. :) Nadal mnie głowa boli i nic nie pomaga :blink: :( .A brałeś jakieś tabletki? Może to od kompa? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Mam myszkę. Nie jakąś super ale jest duża i super leży w ręce i teraz pytanie - czy szukać czegoś innego czy wymienić ślizgacze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Grzechu Starzejesz się ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...